- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.641
Of anam ooooffffff... 3 haftalik gebesin... tebrikler ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of anam ooooffffff... 3 haftalik gebesin... tebrikler ...
ben saglik ocaginsa yaptircm hemen yan tarafimizda kendim yapamam ;'(Kesinlikle daha kalın hormon iğnesi hiç hissetmeden hemen giriyordu bunu bazen acıdan ittiremiyorum çıkarıp başka yere yapıyorum kabusum oldu bu iğne
Ben de varim heyooo
minesu senin kaçıncı gününBen de varim heyooo
beni eklermisin cnm, ilk tüp bebek@nevesta81 canim bu idrar testi bize göre degil.. yarini bekleseydin.. mevlam neylerse güzel eyler..
6. Cnm cnmminesu senin kaçıncı günün
benimde bugün tranfer gününü saymazsak 3.günüm. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. bende erken gebelik testi yapıcam o yüzden sordum sana. ne zaman yapsam çıkar acaba6. Cnm cnm
bursa uludağ üniversitesi sebepsiz interfilitebeni eklermisin cnm, ilk tüp bebek
5.gün embriyosu. 17.06.2017 tranfer oldu. tek embriyo yaşım 27
hayırlı olsun cnm.allah kucağına almayıda nasip etsinKızlar yavrularımı aldım eve dönüyorum
Hayirli ugurlu olsun cnm guzel hbrrlrride alirsin insallahKızlar yavrularımı aldım eve dönüyorum
Aaaaaaa gözün aydinnnnnn başlasın heyecanlı bekleyissssssKızlar yavrularımı aldım eve dönüyorum
hayırlı olsun cnm.allah kucağına almayıda nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun cnm guzel hbrrlrride alirsin insallah
hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar bebişlerin
Aaaaaaa gözün aydinnnnnn başlasın heyecanlı bekleyissssss
Sagol cnm benim darisi basiniza :))) benim 4. Gunden beri cikiyor cnm. Istiyorsan yap test yapmak guzeldir insallah guzel haberi alirsinMinesuu hayırlı olsun cnm
senden cesaret alıyorum çok erken ama çıkıyo mu böyle ya, yarın 6.günüm ben de mi idrar yapsam?
ama ben zaten çok kötümser ve negatif biriyim eğer negatif çıkarsa kesin iyice dibe vururum
Hayirli olsun tatlim hosgeldi bebisler anneye :)Teşekkürler kızlar
Hepimiz pozitifleri görelim inşallah
Dostum senin sonuçlarda bi sorun olmasın?4.gün idrarda mümkün değil çıkmaması lazım.Çoğul gebeliktir öyleyse veya hcg iğnesi olmuş muydun?Sagol cnm benim darisi basiniza :))) benim 4. Gunden beri cikiyor cnm. Istiyorsan yap test yapmak guzeldir insallah guzel haberi alirsin
Bi de standart gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi?Sagol cnm benim darisi basiniza :))) benim 4. Gunden beri cikiyor cnm. Istiyorsan yap test yapmak guzeldir insallah guzel haberi alirsin