- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
benim hic amh bakilmadi hep ultrasonda yeterli folikul görülüyor diye doktorlar rezerv iyi deyip amh istemedilerBenim amh 4.54 ...... ondan iğne dozları düşük benim galiba. Sizin amh değerleri ne kadar kizlar
Yasin kaçtı canım. Belki Küçüksu onun için olabilir mi rezerv durumunu gösteriyor. Ben 27 yaşında 4 yılık evliyim. Amh 4.54benim hic amh bakilmadi hep ultrasonda yeterli folikul görülüyor diye doktorlar rezerv iyi deyip amh istemediler
ben de yeni 28 oldum cnm bende 4 yillik evliyim :)Yasin kaçtı canım. Belki Küçüksu onun için olabilir mi rezerv durumunu gösteriyor. Ben 27 yaşında 4 yılık evliyim. Amh 4.54
Dogru ilk tedavimde 200-250 idi..dogumdan sonra foliküller daha fazla olusabiliomuscanim senden cok daha yüksek doz kullananlar var
Aaa benziyor bizim yaşlar ve evlilik yillariben de yeni 28 oldum cnm bende 4 yillik evliyim :)
İnşallah aynı dönemde de bebek olurben de yeni 28 oldum cnm bende 4 yillik evliyim :)
insallah cnm :) peki kac yildir deniyorsunuz? bizim 3 olduİnşallah aynı dönemde de bebek olur
evet evet. bence yumurta sayinda iyi çıkmışDogru ilk tedavimde 200-250 idi..dogumdan sonra foliküller daha fazla olusabiliomus
Benim de 3 ....insallah cnm :) peki kac yildir deniyorsunuz? bizim 3 oldu
ayniyiz:)))Benim de 3 ....
MasaAllahevet evet. bence yumurta sayinda iyi çıkmış
Ben iğneleri 3 gündür kullanıyorum. Opu günün tam belli değil. Haftaya okur sanırım. .. bi kurtilsaydim ben de senin gibi hayirlisylaEveeet.. simdi OPU sirasi kimde?
Genelde 10-15 gün arasi oluyo.. sen cok bol su ic.. bide proteinli beslen tamam mi.. bu cok cok önemli.. güzel haberler aliriz insaAllah senden..Ben iğneleri 3 gündür kullanıyorum. Opu günün tam belli değil. Haftaya okur sanırım. .. bi kurtilsaydim ben de senin gibi hayirlisyla
Çalışıyorum. Oruç değilim adetliyim. Ama iş yerinde yemek yiyemiyorum. Evden bi ekmek arası bi çikolata ya da hurma. Bi de küçük pet şişe şu. Yanlış yapıyorum değil mi. Benim et yemem lazım.Genelde 10-15 gün arasi oluyo.. sen cok bol su ic.. bide proteinli beslen tamam mi.. bu cok cok önemli.. güzel haberler aliriz insaAllah senden..
Et yumurta badem kuru baklagiller yogurt..Çalışıyorum. Oruç değilim adetliyim. Ama iş yerinde yemek yiyemiyorum. Evden bi ekmek arası bi çikolata ya da hurma. Bi de küçük pet şişe şu. Yanlış yapıyorum değil mi. Benim et yemem lazım.
meyve sebze de önemli kisacasi saglikli dengeli beslenme :)Çalışıyorum. Oruç değilim adetliyim. Ama iş yerinde yemek yiyemiyorum. Evden bi ekmek arası bi çikolata ya da hurma. Bi de küçük pet şişe şu. Yanlış yapıyorum değil mi. Benim et yemem lazım.
Benim opu da pazartesi ya da sali olur tahminim. persembe kontrolde sekillenir heralde