- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Çok geçmiş olsun canım. .. ağrı olmana üzüldüm. Sonu inşallah hayırlı ugurlu olur... inşallah yüzün güler. .. 4. Günüm benimde iğnede ... Bu aksam 5. Yapacam. Yarın kontrolü var kan ve ultrason. E2 salı günü 165 di bakalım yarın ne cikacak. Senin e2 kaç canım. Bir de nerde tedavi oluyorsunBen bir türlü yazamadım çünkü ağrıdan sağdan sola dönmekte bile zorlanır oldum Yarın yine kontrolüm var tahminimce cuma ya OPU ya çağıracaklar
selamm, ben daha inziva sürecindeyim. ilk deneme sonrası kimyasal gebelik sonucu geç adet oldum mayıs sonunda. Çok az oldu kanama ama gün olarak uzun sürdü. Şimdi bu ayı pas geçeceğim haziran sonundaki adetimde dondurulmuşla 2. denemeyi yapıcaz. Sizin gelişmelerinizi heyecanla takip ediyorum. Umarım hepinizden güzel haberler gelir:)
Ben dün gittim kontrole ilaçlara devam ve yarın tekrar kontrol istedi.Opu muhtemelen cumartesi veya pazar olacakmış.Benim yumurta sayım az olduğundan çok ağrı vs yok şişkinlik var sadece.Senin sorunun neydi?Karnımız hiç inmeden şişmeye devam edebilir Ama benim yumoşlar fena sıkıştırıyor hakkaten,senin ağrın olmadığına sevindim,ben şu anda hastanedeyim biz aynı gidiyoruz ya kontrol var mıydı senin de?
Kizlar sizde igne sürecinde mide bulantisi oldumu? ilk tedavimde opuya 2 gün kala hafif mide bulantim olmuştu. bugun iğnenin 6. günü fena midem bulaniyor ignelerden mi bilemedim
Ben bir türlü yazamadım çünkü ağrıdan sağdan sola dönmekte bile zorlanır oldum Yarın yine kontrolüm var tahminimce cuma ya OPU ya çağıracaklar
Merhabalar,
Ben de yarin ikinci defa tedaviye basliyorum. Herseyin guzel olmasi dilegiyle...
Yarin adetimin 6. gunu ve ben ilk ultrason randevuma gidicem. Igneye de buyuk ihtimalle yarin aksam baslarim. Bana gec geldi biraz adetin 6. gunu tedaviye baslanmasi. Doktora sordum, merak etme hersey kontrol altinda dedi.
Ilk tup denememde 10 folikul vardi, sadece 3u 20mm civari geldi. Ama malesef hic yumurta toplanamadi, bos cikmis. Doktor 10bin de 1 oluyor bu durum, hatta benim de ilk defa basima geliyor dedi. Igneyi degistirdik simdi. Gonal F kullanmistim ilkinde, simdi de Pergoveris kullanicam.
Dualarımız seninle,her şey güzel olacak inşallah ilk müjdeli haberi senden alacağız
selamm, ben daha inziva sürecindeyim. ilk deneme sonrası kimyasal gebelik sonucu geç adet oldum mayıs sonunda. Çok az oldu kanama ama gün olarak uzun sürdü. Şimdi bu ayı pas geçeceğim haziran sonundaki adetimde dondurulmuşla 2. denemeyi yapıcaz. Sizin gelişmelerinizi heyecanla takip ediyorum. Umarım hepinizden güzel haberler gelir:)
Amin insaAllah canim.. hosgeldin. Ilk sayfada listemiz var canim.. eklememi istermisin senide?Merhabalar.. bende ayin 20 de tedaviye basliyorum.. insallah herkes guzel sonuclar alir
Hosbulduk canim. Insallah iyi gecen bir süreç olur.bir yandan korku bir yandan heyecan.. Tedavi Antalya'da tup bebek merkezinde olacak.Hoşgeldin. İnşallah iyi bir süreçten sonra bebeğin kavusursun.... nerde tedavi olacaksin
benim hafifledi cok şükür sabahlari hafif mide yanmasi yapıyor. sanirim vücut ilaclara alistikca etkiler azalıyor... az kaldi cnm az daha sabredicez artikBenim de tek şikayetim mide bulantısı diyebilirim.
Canim yurtdisindan neredesin?Merhabalar.. bende ayin 20 de tedaviye basliyorum.. insallah herkes guzel sonuclar alir
benim hafifledi cok şükür sabahlari hafif mide yanmasi yapıyor. sanirim vücut ilaclara alistikca etkiler azalıyor... az kaldi cnm az daha sabredicez artik
Yurtdisi degil.. Antalyada yasiyorumCanim yurtdisindan neredesin?
Pardon canisi
Seni Yelne ile karistirdim
Ben de yanlis bölümdemiyim diye suphelendim bi anda kendimden
Yok canim kusura bakmaigneler
Beni birazetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?