- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Kan verdim. Evraklarımi teslim ettim . Muayene olacağım birazdan kızlar. .. iğne dozu degisec3senden de güzel haberler aliriz insallah
Hadi inşallah bi an once hersey olur biter ... mutlaka yaz neler oldu nasıl gectiGeldim merkezeee.. heyecan dorukta
Canim nerde yaptırdım kusura bakma daha önce sordu isem .... gözün aydın inşallah bende böyle toplatrim sorunsuz eve gelir böyle yazarım. Kaç saat uyudun canım.Kizlar ben geldim evime..
cok sükür iyi gecti cikinca biraz agrim oldu ama parol verdilerAllahin izniyle iyi geldi..
topu toplam 3.5 saat merkezdeydim..
12 yumurta toplanildi.. dua edin nolur dolu dolu sagliklica olsunlar.. döllensinler..
Simdi bekleme zamani.. bilgi verilcek önümüzdeki günler..
İnşallah hepsi döllenir ve bi sürü bebeklerin olur dolu doluKizlar ben geldim evime..
cok sükür iyi gecti cikinca biraz agrim oldu ama parol verdilerAllahin izniyle iyi geldi..
12 yumurta toplanildi.. dua edin nolur dolu dolu sagliklica olsunlar.. döllensinler..
insallah hepsi dollenir ve hepsi de 5.güne gidecek kadr kaliteli olur. gecmis olsun cnmKizlar ben geldim evime..
Canim benim iğne de 3. Günüm e2 değeri m 165 çıktı doktor aynı doz ilaç ile devam dedi ... senin toplama dan önce kaçtı e2 degerinKizlar ben geldim evime..
Çok geçmiş olsun maşallah çok iyi yumurta toplanmış ben de bugün kontrole gittim e2 değerim 800 benim biri 19 mm diğerleri 10-14 mm 4 yumurta toplanacak opu muhtemelen cumartesi olacakmış perşembe bi daha kontrole gidicem.Sen de benim gibi 3 farklı iğne mi kullandın?Kizlar ben geldim evime..
Canim benim iğne de 3. Günüm e2 değeri m 165 çıktı doktor aynı doz ilaç ile devam dedi ... senin toplama dan önce kaçtı e2 degerin
E2 benim bakildi ama normal denildi.. tam degerini bilmiyorum canimCanim benim iğne de 3. Günüm e2 değeri m 165 çıktı doktor aynı doz ilaç ile devam dedi ... senin toplama dan önce kaçtı e2 degerin
Aaaaaamin canim aaaamin insaAllah.. cok sagol.. darisi basina..insallah hepsi dollenir ve hepsi de 5.güne gidecek kadr kaliteli olur. gecmis olsun cnm
Canim sn nerde tedavu görüyorsun senin e2 değerin benimkinden çok yüksek. Kaç gündür iğne kullanıyorsun. Ben 3 gündür kullanıyorum e2 değeri 165 çıktı . Düşük mu acabaÇok geçmiş olsun maşallah çok iyi yumurta toplanmış ben de bugün kontrole gittim e2 değerim 800 benim biri 19 mm diğerleri 10-14 mm 4 yumurta toplanacak opu muhtemelen cumartesi olacakmış perşembe bi daha kontrole gidicem.Sen de benim gibi 3 farklı iğne mi kullandın?
Ben gonal-fÇok geçmiş olsun maşallah çok iyi yumurta toplanmış ben de bugün kontrole gittim e2 değerim 800 benim biri 19 mm diğerleri 10-14 mm 4 yumurta toplanacak opu muhtemelen cumartesi olacakmış perşembe bi daha kontrole gidicem.Sen de benim gibi 3 farklı iğne mi kullandın?
Bende gönül f 112.5 ve menqpur 75 kullanıyorum. 3. Günüm e2 165Ben gonal-f
Menapur
Bide ignenin 6. gününde itibaren 6 günlük orgalutran ignesinkullandim canim..
önemli olan kalite.. insaAllah kaliteli saglikli embriolarimiz olur...
Ben gonal-f 150 vuruldumBende gönül f 112.5 ve menqpur 75 kullanıyorum. 3. Günüm e2 165
Aaa senin doz yüksekmiş. ...Ben gonal-f 150 vuruldum
Menapur 2 toz/1 sivi ampül
Menopuru sevmiyorum. Canımı yakiyör. Ben 1 toz 1 sıvı kullaniyorumAaa senin doz yüksekmiş. ...
Evet yüksek.. amh dan dolayi.. anca foliküller uyariliyoAaa senin doz yüksekmiş. ...
Benim amh 4.54 ...... ondan iğne dozları düşük benim galiba. Sizin amh değerleri ne kadar kizlarEvet yüksek.. amh dan dolayi.. anca foliküller uyariliyo
canim senden cok daha yüksek doz kullananlar varEvet yüksek.. amh dan dolayi.. anca foliküller uyariliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?