- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.521
bencede en iyisi doktorun dedigini yapmak en azindan icin rahat olurBende yazlığa gideceğim ama denize girmeden mi dursam şimdi kafam karıştı. Son anda doktora soracağım artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede en iyisi doktorun dedigini yapmak en azindan icin rahat olurBende yazlığa gideceğim ama denize girmeden mi dursam şimdi kafam karıştı. Son anda doktora soracağım artık.
Canım öğleden sonra randevum.. zaman geçmiyo ki hiççç transferden sonra kılımı bile kımırdatmayım diye evde ne iş varsa geceden beri onları hallediyorum.. haftalık yemek pişirdim resmen hep yatayım diye
Daha önce yaptırdım canım gayet kolay geçiyor da işte heyecan durumu fena
Canım öğleden sonra randevum.. zaman geçmiyo ki hiççç transferden sonra kılımı bile kımırdatmayım diye evde ne iş varsa geceden beri onları hallediyorum.. haftalık yemek pişirdim resmen hep yatayım diye
Kizlar bu pragestan estrofem cizgi cikarmaz dimi ya hormon ya emin olmak icin lh da yaptim koyu Eki Görüntüle 2011497
Yok canım emin ol o hormonlar bu testleri etkilemiyor düne göre koyulaşmış senin çizgi listemizdeki hamileler artıyor darısı başımızaKizlar bu pragestan estrofem cizgi cikarmaz dimi ya hormon ya emin olmak icin lh da yaptim koyu Eki Görüntüle 2011497
Persembe vercm canmSuper kizzz git kan ver hadiii
Ay insallah oyledir yaa inanamiyorm hala. Kan vermeden emin olamam ya pffffYok canım emin ol o hormonlar bu testleri etkilemiyor düne göre koyulaşmış senin çizgi listemizdeki hamileler artıyor darısı başımıza
Evet canım düzenli alman önemli..bana almamı söyledikleri saatler 8-16-24 günde üç defa estrofem. Bir saat geri kaydırsam olmaz mı dedim olmaz dediler.. telef
Seninle aynı durumdayız .Bende adet oldum dondurulmuş transferi bekliyorum.Muhtemelen temmuzda transfer olucam.cnm yok olmadım haftasonu beklıyorum muhtemelen olurum ben sizden çok geriyim birde dondurulmuş transfer olacagım ... Ama sizi yine takip ediyorum müjdeli haberi duydukça en az kendım kadar sevınıyorum
Arkadas test yapsammi yapmasammi diye kararsizdi cicim bende sana yonlendirdimHahahaha buyrun efem.sorunn nedir
Okadar erken yapilir ki cnm aa
Arkadas test yapsammi yapmasammi diye kararsizdi cicim bende sana yonlendirdim
cnm ben daha iğnelere bile başlamadım 10 gün sonra adet oluyorum o zaman başlıyacagımSeninle aynı durumdayız .Bende adet oldum dondurulmuş transferi bekliyorum.Muhtemelen temmuzda transfer olucam.
Cnm sen nerde yaptircaksin tup bebegi. Hayirli olsun simdiden tedavincnm ben daha iğnelere bile başlamadım 10 gün sonra adet oluyorum o zaman başlıyacagım
benım transferim ağustos belkıde eylül gibi olacak
Hayırlı ugurlu olur inşallah canım. .. saat kaçta randevu. Embriyocuklar nasillarCanım öğleden sonra randevum.. zaman geçmiyo ki hiççç transferden sonra kılımı bile kımırdatmayım diye evde ne iş varsa geceden beri onları hallediyorum.. haftalık yemek pişirdim resmen hep yatayım diye
şişli memorialde başlıyacagım sen nerde tedavi görüyorsun cnmCnm sen nerde yaptircaksin tup bebegi. Hayirli olsun simdiden tedavin
Ben bahceci fulyada yaptirdim canim. Bu isler sabir isi emin ol.ilaclara falan basladiginda hizla akip gecio zaman merk etme. Agustosta trasnferin olur :)) sonu guzel olsun da bekledik yil oldu zaten. Acuk daha beklersin. Allahik hayirli ugurlu etsinn insallahşişli memorialde başlıyacagım sen nerde tedavi görüyorsun cnm
cikarmaz cnm cikarmaz bebisin cizgisi bu :) cok güzel çıkmış tebrik ederim. super super masallahKizlar bu pragestan estrofem cizgi cikarmaz dimi ya hormon ya emin olmak icin lh da yaptim koyu Eki Görüntüle 2011497
tşk ederım cnm inş adet olsam zaman daha çabuk geçicek farkındayım inş donduracak kadar kaliteli embriyom olur eşimin morfolojisi %1 çıktı sayı ve hareketlılık ıyı ama morfoloji düşük .Açıkcası biraz korkuyorum morfoloji değeri biraz benı korkutuyor tedaviside yok tek çarem tüp bebekBen bahceci fulyada yaptirdim canim. Bu isler sabir isi emin ol.ilaclara falan basladiginda hizla akip gecio zaman merk etme. Agustosta trasnferin olur :)) sonu guzel olsun da bekledik yil oldu zaten. Acuk daha beklersin. Allahik hayirli ugurlu etsinn insallah
Insallah oyleedir cnm yaa vallahi korkuyorm kan testini almadan rahatlayamicm sanirimcikarmaz cnm cikarmaz bebisin cizgisi bu :) cok güzel çıkmış tebrik ederim. super super masallah
Cnm tup bebekte morfolojinin bi onemi yok senle ayni durumdayim. Bizim.harekette dusuktu amaliyyat bile oldu ise yaramadi..korkma yuzde 1 in icinde en iyisini en hizlisini seciyorlar insallah tutacak.merk etme. Sen simdiden guzel beslen ki yumoslarin kaliteli dolu olsun guzel.guzel dollensinlertşk ederım cnm inş adet olsam zaman daha çabuk geçicek farkındayım inş donduracak kadar kaliteli embriyom olur eşimin morfolojisi %1 çıktı sayı ve hareketlılık ıyı ama morfoloji düşük .Açıkcası biraz korkuyorum morfoloji değeri biraz benı korkutuyor tedaviside yok tek çarem tüp bebek