- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.501
Hahahaha buyrun efem.sorunn nedir@minesu arkadasimiz sana soyler o tecrubeli bu test konularinda canim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha buyrun efem.sorunn nedir@minesu arkadasimiz sana soyler o tecrubeli bu test konularinda canim :))
Okadar erken yapilir ki cnm aaInsallah hamissindir ama burdaki herkes erken gebelik testinden yapti hatta 4.gun yapanlar bile var hatta ilk gunden yapanlarda var:))
Hahahahhevdeki idrar dediğim şu karbonatlı olandan ben çubuk test yaptm :)
PembeHelvamAyyy tatlım dualarım seninle ve tabiki tüm evlat hasreti çeken yol arkadaşlarımla hadi bakalım ben de yarın test vereceğim inşallah ikimiz de müjde veririz
Hemen ekliyorum canimbuarada benide ekler misin ? :) PembeHelvam
yaş 32
ilk denemem
sebep çikolata kisti
umut bahçesi tüp bebek merkezi doktorum cem bey
transfer 09 haziran dondurulmuş embriyo
tranferimin 11,günü
ters 21 haziran :)
Aaaamin canisiii... benim sonucum saat 1-2 arasi cikiyormus... sabah 10:30 da randevuy.. tabi siz bu saatlere +1 ekliceksiniz..
Guzel cikcak sonucun bebisimAaaamin canisiii... benim sonucum saat 1-2 arasi cikiyormus... sabah 10:30 da randevuy.. tabi siz bu saatlere +1 ekliceksiniz..
Guzel cikcak sonucun bebisim
Ben denedim onu köpürdü ama hamile değildim eşimin idrarıyla denedik o da hamileydi
kuzum malesef yalan onlar eğer doğru olsaydi eşimin hamile olmasi gerekirdi, ona denetmistim çünkü
buarada benide ekler misin ? :) PembeHelvam
yaş 32
ilk denemem
sebep çikolata kisti
umut bahçeci tüp bebek merkezi doktorum cem bey
transfer 09 haziran dondurulmuş embriyo
tranferimin 11,günü
ters 21 haziran :)
Ben sabah 8:30 da eve yakın bir labaratuara gidip vermeyi düşünüyorum. Hastaneye gitmeyeceğim bile. saat 10 gibi sonuç alırım. Sonrasında pozitif olursa doktor kontrolü ne zaman olacak acaba? Benim doktorum hiçbirşey söylemedi. Negatif olursa zaten mecburen ara veriliyor sanırım.Aaaamin canisiii... benim sonucum saat 1-2 arasi cikiyormus... sabah 10:30 da randevuy.. tabi siz bu saatlere +1 ekliceksiniz..
Benim ki de 4 ü buluyor can can inşallah güzel.haberlerle çıldırırız burda :)Aaaamin canisiii... benim sonucum saat 1-2 arasi cikiyormus... sabah 10:30 da randevuy.. tabi siz bu saatlere +1 ekliceksiniz..
Sakın ol tatlış pozitif olunca kliniğe bildirisisin sonucunu 2 gün sonra tekrar yapacaklar düzenli artış olursa da 1 hafta ya da 10 gün so ra keseyi görmek için çağıracaklar inşallah:)Ben sabah 8:30 da eve yakın bir labaratuara gidip vermeyi düşünüyorum. Hastaneye gitmeyeceğim bile. saat 10 gibi sonuç alırım. Sonrasında pozitif olursa doktor kontrolü ne zaman olacak acaba? Benim doktorum hiçbirşey söylemedi. Negatif olursa zaten mecburen ara veriliyor sanırım.
Merhaba hayirli olsun aynı gun transfer olmuşuz benim de yarın test günün güzel haberler paylaşırız insallahcnm umut bahçeci tüp bebek merkezi olacak yanlış yazmışım kusura bakma düzeltir misin:) PembeHelvam
Ben daha doğmamış çocuğa don biçiyorum sanırım heyecan yaptım biraz. 10 gün çok geç ya!Sakın ol tatlış pozitif olunca kliniğe bildirisisin sonucunu 2 gün sonra tekrar yapacaklar düzenli artış olursa da 1 hafta ya da 10 gün so ra keseyi görmek için çağıracaklar inşallah:)
ben sormdım ama doktor söyledi bana 3 gün sonra doktorunun izniyle temiz olduğunu düşündüğün denize girebilirsin diye o jeli bende kullanıyorumBen daha doğmamış çocuğa don biçiyorum sanırım heyecan yaptım biraz. 10 gün çok geç ya!
Bu arada ben bayramda denize girmeyi düşünüyorum ama sizce bu crinone jeli kullanırken denize girmek doğru olur mu? Doktora soran oldu mu acaba?
bana havuz, küvet vs yasak dediler enfeksiyon riskinden dolayi ama denizle ilgili bisey demedilerBen daha doğmamış çocuğa don biçiyorum sanırım heyecan yaptım biraz. 10 gün çok geç ya!
Bu arada ben bayramda denize girmeyi düşünüyorum ama sizce bu crinone jeli kullanırken denize girmek doğru olur mu? Doktora soran oldu mu acaba?
Tatlım doktora sormadim bayramda ben de yazlikta olacagim ama denize girmeyi duşunmuyorum korkuyorum yani simdi cok yeni ne bileyim bilemedimBen daha doğmamış çocuğa don biçiyorum sanırım heyecan yaptım biraz. 10 gün çok geç ya!
bana havuz, küvet vs yasak dediler enfeksiyon riskinden dolayi ama denizle ilgili bisey demediler
Tatlım doktora sormadim bayramda ben de yazlikta olacagim ama denize girmeyi duşunmuyorum korkuyorum yani simdi cok yeni ne bileyim bilemedim