- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.981
Gördüm.simdi canım o sayfayı ben hiç görmemişim iyi dilekler için teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallahSayfa 193 freyja1979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm.simdi canım o sayfayı ben hiç görmemişim iyi dilekler için teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallahSayfa 193 freyja1979
Wuuuuuwwww canim... bayagi belirgin.. senin hcg suan 150 lerde vardir rahat biYaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Amin canisi aaaaamin.. ay cok mutlu oldumGördüm.simdi canım o sayfayı ben hiç görmemişim iyi dilekler için teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
Ay bilemiyorum yarın izin alabilirsem gideceğim kan testine hayırlısı insallahWuuuuuwwww canim... bayagi belirgin.. senin hcg suan 150 lerde vardir rahat bi
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah
Resmen var kuzum hayırlı olsun şüpheye mahal yokYaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Evet uyandırdım hemen napsın sevindi tabi ki ama o da benim gibi onceki yasanandan dolayı tedirgin inşallah tamamına ererAmin canisi aaaaamin.. ay cok mutlu oldum
Addinaaaa esine naptin?
Süpriz yaptin miiii... nasil karsiladi anlat anlat
Insallahcanim.. rabbim yüzünüzü güldürsünnn... cift cift gelsin saglikli evlatlarEvet uyandırdım hemen napsın sevindi tabi ki ama o da benim gibi onceki yasanandan dolayı tedirgin inşallah tamamına erer
Sağol canim tamamına da erer insallahResmen var kuzum hayırlı olsun şüpheye mahal yok
Amin inşallahInsallahcanim.. rabbim yüzünüzü güldürsünnn... cift cift gelsin saglikli evlatlar
Amin inşallah Rabbim cümlemize yaşatsın bu mutluluğu :)Canım çok sevindim sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah
Wuhuuuu superrrr yaaaaYaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Verdim sonucunu bekliyorum dua edinNaptin canim verdin mi kan?
Tebriklerrrrr canım harikaaSağol canim tamamına da erer insallah
9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Yaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Numarasi yokmu arayip bi sor yada embriyolg aradiginda keske sorsaydin ama 3 tane var onlar icin dua edelimBgğn pazar dr a soramadım ama canm sıkıldı salıya kadar napcam ben ya
İlk negatif haberi benden saglik olsun vakti zamani demekkiVerdim sonucunu bekliyorum dua edin