- 9 Mart 2016
- 100
- 239
- 37
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.961
Kızlar aslında diğer yaptığım testte yani 4. Gündede gördüm ama onlarda foto çekince belli olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımız seninle az olsun bizim olsun inşallahKızlar embriolog aradı 10 yumurtadan sadece 3 ü döllenmiş Salıya kadar beklicem inş onların gelişimi ii olur dua edinn
Süperrrrr sana demiştim içime doğdu diye çok sevindim İnan, ama seni çok iyi anlıyorum o kalp atım sesi duyulmadan rahat olmak çok zor bizim için bu sefer olucak duyucaz o kalp atışlarını9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
Burdayimmmm huuuuPembeHelvam ben geldim sen yoksun sensiz tadi yok buralarin
insallah cnm hiiic olumsuz düşünme. benim de 14 yumdan sadece 2 si döllendi büyük gerilim yaşadık ama simdi rahmimde kuzucuklarim:)Kızlar embriolog aradı 10 yumurtadan sadece 3 ü döllenmiş Salıya kadar beklicem inş onların gelişimi ii olur dua edinn
Ya evet demiştin inşallah Allahım tamamına da erdirir hepimize bu mutluluğu yaşatır insallahSüperrrrr sana demiştim içime doğdu diye çok sevindim İnan, ama seni çok iyi anlıyorum o kalp atım sesi duyulmadan rahat olmak çok zor bizim için bu sefer olucak duyucaz o kalp atışlarını
Hosgeldin aramiza canim...Günaydın kızlar sayfayı en başından buyana gizli olarak takip ediyorum hatta bazı arkadaşları ovulasyon la takip sitesinden tanıyorum bu ay bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi son üç gündür de idrarda gebelik testi yapıyorum şimdi size fotosunu atıyorum en üsttekini biraz önce yaptım
Ay tatlım görmedim galiba özür ya da unuttum malum biraz şaşkınım bugün:)freyja1979 kizzzz yazdim sanaaaa... yine görmedin dimi mesajimiiiiii
İnşallah canım 17 ydi 10 a düştü şimdi 3 salıya kadar korkuyrminsallah cnm hiiic olumsuz düşünme. benim de 14 yumdan sadece 2 si döllendi büyük gerilim yaşadık ama simdi rahmimde kuzucuklarim:)
Akabine yazdim sevincimiiiii oku oku cabukAy tatlım görmedim galiba özür ya da unuttum malum biraz şaşkınım bugün:)
ayyyy cok iyi anliyorum seni emrbiyolariniz iyi diye telefon gelene kadar ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim bende... insallah sana da güzel haber gelecek ve rahat bir nefes alacaksin. doktorla konusma şansın oldu mu? acaba bu döllenmede neden sorun oluyor... benim doktora sordum resmen konuyu kapadi cevaplamadiİnşallah canım 17 ydi 10 a düştü şimdi 3 salıya kadar korkuyrm
Bgğn pazar dr a soramadım ama canm sıkıldı salıya kadar napcam ben yaayyyy cok iyi anliyorum seni emrbiyolariniz iyi diye telefon gelene kadar ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim bende... insallah sana da güzel haber gelecek ve rahat bir nefes alacaksin. doktorla konusma şansın oldu mu? acaba bu döllenmede neden sorun oluyor... benim doktora sordum resmen konuyu kapadi cevaplamadi
Attim cnm cope ben bile zor gordum ay yarin net cikaraa yarin aticam :)