- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.941
Kiz ben zaten 2. Gunum ben den beri yapiyormKızlar gaza geldiniz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben zaten 2. Gunum ben den beri yapiyormKızlar gaza geldiniz valla
Her gun yapicm kuzum rabbim tamamina erdirck insallah sen hic endiselenmeKorkma olmasa hiç çıkmazdı ayrıca da testlerin 2 si de bozuk olamaz di mi sakin ol ve benim gibi Allahım tamamına erdir boştan sevindirme diye dua et ve de yarın ya da öbür gün gene yap
Amin inşaallahHer gun yapicm kuzum rabbim tamamina erdirck insallah sen hic endiselenme
coook tebrik ederim cnm.. benim de hep kimyasal gebelik oldugu icin seni cok iyi anliyorum amaaaa bu sefer insallah hersey güzel olacak :)9. Gün den selamlar 9 yıllık hayalim olan çift çizgiyi görmek bu sabah nasip oldu çok şükür fakat hic öyle hayal ettigim gibi çıldırmadım sevinemedim sanırım daha önce bi kaybım olduğu için yani simdi sadece cok şukur dedim sonra ins. Kan testi ve ilerde kalp atışlarına inşallah. Ilkkez böyle hissediyorum yaa içind e hiç coşku yok sadece hayal kırıklığı yaşama korkusu var galiba neyse babalar günü uğuru tuttu diyelim hadi günü yaklaşanlar test basina
KIz kendim bile zor goruom.fotoda cikmaz ki canm sagol.cnm insallah yaniltmaz :))Minesuu resim at kiz ben pozitif testler görmeyi cok seviyorum, hele ikinci cizgi cok silik olup görmeye calismak sonra pozitif oldugunu anlamak cok heyecanli oluyor :))) ayrıca da simdiden tebrik ederim güzel anne :)
Insallah canim bu topik çok mutlu bi topik olsuncoook tebrik ederim cnm.. benim de hep kimyasal gebelik oldugu icin seni cok iyi anliyorum amaaaa bu sefer insallah hersey güzel olacak :)
Çok sevindim inşallah herşey yolunda giderEvet 3. Gun embriyosu bugun 9. Gunumdu iyi dileklerin icin tesekkur ederim rabbim hepimizi sevindirsin insallah
Amin inşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahÇok sevindim inşallah herşey yolunda gider
Kızlar embriolog aradı 10 yumurtadan sadece 3 ü döllenmiş Salıya kadar beklicem inş onların gelişimi ii olur dua edinn
Iyi olucak canım sakin ol güzel düşün bebiş için 1 yumurta bile yeterli biliyorsunKızlar embriolog aradı 10 yumurtadan sadece 3 ü döllenmiş Salıya kadar beklicem inş onların gelişimi ii olur dua edinn
Iyi olucak canım sakin ol güzel düşün bebiş için 1 yumurta bile yeterli biliyorsunKızlar embriolog aradı 10 yumurtadan sadece 3 ü döllenmiş Salıya kadar beklicem inş onların gelişimi ii olur dua edinn
Gözün aydın canım ben de gördüm Allah tamamına erdirsin inşallahFotoda tam belli değil ama ben silik çizgiyi gördüm
AGünaydın kızlar sayfayı en başından buyana gizli olarak takip ediyorum hatta bazı arkadaşları ovulasyon la takip sitesinden tanıyorum bu ay bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi son üç gündür de idrarda gebelik testi yapıyorum şimdi size fotosunu atıyorum en üsttekini biraz önce yaptım
Aaa resmen belli canim tebrik ederim insallah kucagina almak nasip olur cok guzelGünaydın kızlar sayfayı en başından buyana gizli olarak takip ediyorum hatta bazı arkadaşları ovulasyon la takip sitesinden tanıyorum bu ay bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi son üç gündür de idrarda gebelik testi yapıyorum şimdi size fotosunu atıyorum en üsttekini biraz önce yaptım
Var cnm hadi insallah Guzel haberler alalim senin ki kacinci gunden veri cikmaya basladiGünaydın kızlar sayfayı en başından buyana gizli olarak takip ediyorum hatta bazı arkadaşları ovulasyon la takip sitesinden tanıyorum bu ay bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi son üç gündür de idrarda gebelik testi yapıyorum şimdi size fotosunu atıyorum en üsttekini biraz önce yaptım