- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.001
Şoka girdim desem dilim tutuldu resmenNumarasi yokmu arayip bi sor yada embriyolg aradiginda keske sorsaydin ama 3 tane var onlar icin dua edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şoka girdim desem dilim tutuldu resmenNumarasi yokmu arayip bi sor yada embriyolg aradiginda keske sorsaydin ama 3 tane var onlar icin dua edelim
Süperrrrr sana demiştim içime doğdu diye çok sevindim İnan, ama seni çok iyi anlıyorum o kalp atım sesi duyulmadan rahat olmak çok zor bizim için bu sefer olucak duyucaz o kalp atışlarını
Maşallah canm bnm sağlıkla kucagına alırsın inşallahYaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Şoka falan girme sakin ol 3 tane bebislerin var suan onlari düşün olur mu canimŞoka girdim desem dilim tutuldu resmen
Uzuldum cnm saglik olsun Bi sonrakine sıkı sıkı tutunsun insallahİlk negatif haberi benden saglik olsun vakti zamani demekki
Hayirli olsun canimAmin inşallah Rabbim cümlemize yaşatsın bu mutluluğu :)
Canım aradılar şimdi, 3 tane yumoş döllenmiş.. salı günü transfer olcakjeliboni ... nasılsın canım. Herşey yolunda mi
İnsallah canim her zaman hayirlisi ise diye dua ettim sizlerinki pozif olsun insallahUzuldum cnm saglik olsun Bi sonrakine sıkı sıkı tutunsun insallah
Hayırlısı olsun canm hakkımızda hayrlısı neyse o olsun hepimizinİnsallah canim her zaman hayirlisi ise diye dua ettim sizlerinki pozif olsun insallah
Sağol canim sen aldın mı sonucunuHayirli olsun canim
Amin canım inşallah hepimize göstersin RabbimAyyy çokta duygulandım canım inşallah hayırlısıyla onlarıda görürsün sen sadece gönlünü ferah tut
Amin inşallah cümlemizin bugün 9. Günümdü 3. Gün embriyosuKacinci gununuz bugun cok guzel rabbim devamini saglicakla getirsin
Teşekkürler: )Tebriklerrrrr canım harikaa
Ya pozitif testleri gördükçe gaza geliyorum test yapasım var ama daha çok erken be 4.gün daha ama 4 hafta gibi geçiyor öf pöf sende kan testi yaptırsana artık 7.günün değilmiHuuu bacim.. sende ne var ne yok.. nerelerdesin... teste az kaldiiiii..
aldim canim negatifSağol canim sen aldın mı sonucunu
Aaaa çok sevindim hadi bakalım canım. ... iyiyim ben yiyorum ananas. .. Havuç. .kivi. kuruyemiş. Kuru kayısı. Süt. Yoğurt. Ve bol suuuu.... ama transferde sonra bana bi pimpirik huyu geldi. Ameliyatli gibi davranıyorum ... güldum kastım kendimi diye. Bi kere hapşırdim. Diye tutunamadı diye çok korkuyorum yaaaCanım aradılar şimdi, 3 tane yumoş döllenmiş.. salı günü transfer olcak
Sen ne durumdasın? Transfer sonrası rahatın yerinde mi ilaçlarını düzenli kullanıyor musun ananas yiyor musun?
Verdim sonucunu bekliyorum dua edin
Canım aradılar şimdi, 3 tane yumoş döllenmiş.. salı günü transfer olcak
Sen ne durumdasın? Transfer sonrası rahatın yerinde mi ilaçlarını düzenli kullanıyor musun ananas yiyor musun?
Canim. Allah büyük. En iyi Zamanı o bilir. Üzülmek insanın elinde değil bilirim. Ama kendimi yıpratma. Meleğin gelecektir sanaaldim canim negatif
Aaaa çok sevindim hadi bakalım canım. ... iyiyim ben yiyorum ananas. .. Havuç. .kivi. kuruyemiş. Kuru kayısı. Süt. Yoğurt. Ve bol suuuu.... ama transferde sonra bana bi pimpirik huyu geldi. Ameliyatli gibi davranıyorum ... güldum kastım kendimi diye. Bi kere hapşırdim. Diye tutunamadı diye çok korkuyorum yaaa