• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar sizce ben ne zaman test yapmalıyım çatlatma iğnesi kullanmadım. Ayın 19unda 2 tane yumurtam oluşmuştu. Doktor 24 ünde çağırdı baktı çatlamış. Ne zman dedim onu bilemeyiz ki demişti. Ben ayın 19unda test yapamadım ovulasyon testi gece gelmiştim eve ertesi gün yaptım silik çıkmıştı. Cmtesi çatladı sanırım diye düşünüyorum. Ama eninde olamadım ovulasyon a çok guvenemedim. Cuma günü yapsam çıkar mı acaba

Hanımlar sizce ben ne zaman test yapmalıyım çatlatma iğnesi kullanmadım. Ayın 19unda 2 tane yumurtam oluşmuştu. Doktor 24 ünde çağırdı baktı çatlamış. Ne zman dedim onu bilemeyiz ki demişti. Ben ayın 19unda test yapamadım ovulasyon testi gece gelmiştim eve ertesi gün yaptım silik çıkmıştı. Cmtesi çatladı sanırım diye düşünüyorum. Ama eninde olamadım ovulasyon a çok guvenemedim. Cuma günü yapsam çıkar mı acaba
Ayin 19u ben ovitrell vuruldum. Dune kadar test etdim silik cikiyordu ignenin etkisinden. Dun aksam ve bugun tek cizgi var. İgnenin etkisi gecdi. İki uc gun sonraya kadar test yapicam bakalim ikinci cizgi cikicakmi. İnsAllah Sizde Bizde seviniriz bu ay

Ayin 19u ben ovitrell vuruldum. Dune kadar test etdim silik cikiyordu ignenin etkisinden. Dun aksam ve bugun tek cizgi var. İgnenin etkisi gecdi. İki uc gun sonraya kadar test yapicam bakalim ikinci cizgi cikicakmi. İnsAllah Sizde Bizde seviniriz bu ay
İnşallah canım ya hayırlı haberlerini bekliyorum 💜

Ben de kendim kalmıştım canım. Bir de pco var bende. Evlendiğimizin 6. Ayı kalmıştım. Şimdi kürtaj üzerinden 7 ay geçti ben de kalamadım henüz. Biraz da acele ediyorum sanırım. Doktor klomen kullanalım dedi. İnşallah benim de ilk kullandığım ay sağlıkla nasip olur canım 💕
Hikayemiz hemen hemen aynı canım bende son boş gebelikte kürtaj oldum ve kürtaj sonrası 13 ay gebe kalamadım en son doktor pko dedi ve klomene başladı ilk ay tek yumurta oluştu oda kiste dönüşmüştü bir ay ara verdik üçüncü ay kist atılınca tekrar klomene başladık ve o ayda ben bir çok geleneksel yöntemide beraberinde yaptım ve oldu çok şükür rabbim sana da nasip eder inşa Allah 🙈

Kızlar merhaba. Bende bugün letu diye bir ilaca başladım aranızda kullanan varmı acaba

Kızlar merhabaa gece test yaptım iğnenin 10.günü erken genelik testide değil eskiden hayalet çizgi gibi çıkardı şimdi baya nett
6162ED93-94A4-4AAD-868A-5F1E01FE86E7.webp

Kizlar testlerime bakarmisiniz? ignenin etkisi gecmisdi simdi yine cift cizgi silik cikmaya basladi. Bu gun İgneden sonra 12ci gunum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
umutlanmamak mumkun degilki ben 7 aydir evliyim 3 aydir bebek istiyoruz her ay adet oncesi delilergibi ne kadar test yapiyordum. Umut ariyodum🤣
Bi de bana sor 9aydır evliyiz 9aydır çabalıyoruz her ay negatif görmekten gına geldi🤣 inan evlendiğimden beri her ay yeni yaşa giriyorum yaşlandım resmen🤣

Back
X