- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.261
Allah razı olsun canım, inşallah hayırlısıylaHayırlısıyla kucağına al canımdarısı başımıza inşallah ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım, inşallah hayırlısıylaHayırlısıyla kucağına al canımdarısı başımıza inşallah ❤
Keseyi gormek icin ne zaman gideceksin İnsAllahTeşekkür ederim kızlar, darısı sizlerin başına inşallah![]()
Ayin 19u ben ovitrell vuruldum. Dune kadar test etdim silik cikiyordu ignenin etkisinden. Dun aksam ve bugun tek cizgi var. İgnenin etkisi gecdi. İki uc gun sonraya kadar test yapicam bakalim ikinci cizgi cikicakmi. İnsAllah Sizde Bizde seviniriz bu ayHanımlar sizce ben ne zaman test yapmalıyım çatlatma iğnesi kullanmadım. Ayın 19unda 2 tane yumurtam oluşmuştu. Doktor 24 ünde çağırdı baktı çatlamış. Ne zman dedim onu bilemeyiz ki demişti. Ben ayın 19unda test yapamadım ovulasyon testi gece gelmiştim eve ertesi gün yaptım silik çıkmıştı. Cmtesi çatladı sanırım diye düşünüyorum. Ama eninde olamadım ovulasyon a çok guvenemedim. Cuma günü yapsam çıkar mı acaba
Bende sizin gibi sabirsizim esim 10 test aldi yap a yapa ikisi kaldi. esim delirdinmi diyo sabah aksam test yapmakda neymisOo sen rütbelisin Allah bağışlasın, ayy ben çok sabırsızım 14 gün bekleyemedim![]()
İnşallah canım ya hayırlı haberlerini bekliyorumAyin 19u ben ovitrell vuruldum. Dune kadar test etdim silik cikiyordu ignenin etkisinden. Dun aksam ve bugun tek cizgi var. İgnenin etkisi gecdi. İki uc gun sonraya kadar test yapicam bakalim ikinci cizgi cikicakmi. İnsAllah Sizde Bizde seviniriz bu ay
Bende sizin gibi sabirsizim esim 10 test aldi yap a yapa ikisi kaldi. esim delirdinmi diyo sabah aksam test yapmakda neymis![]()
4 ay sonra gebe kaldım gebelikle beraber troidim olduğunu öğrendimCanım sen bu trıodini öğrenmeden önce ne kadar süre gebelik için uğraşmıştın.. acaba bebeğin tutunamaması ondan mıdır
Kese küçüklüğünden dolayı düşük oldu 7. Hafta da doktor troidle alakalı değil dediCanım sen bu trıodini öğrenmeden önce ne kadar süre gebelik için uğraşmıştın.. acaba bebeğin tutunamaması ondan mıdır
Hikayemiz hemen hemen aynı canım bende son boş gebelikte kürtaj oldum ve kürtaj sonrası 13 ay gebe kalamadım en son doktor pko dedi ve klomene başladı ilk ay tek yumurta oluştu oda kiste dönüşmüştü bir ay ara verdik üçüncü ay kist atılınca tekrar klomene başladık ve o ayda ben bir çok geleneksel yöntemide beraberinde yaptım ve oldu çok şükür rabbim sana da nasip eder inşa AllahBen de kendim kalmıştım canım. Bir de pco var bende. Evlendiğimizin 6. Ayı kalmıştım. Şimdi kürtaj üzerinden 7 ay geçti ben de kalamadım henüz. Biraz da acele ediyorum sanırım. Doktor klomen kullanalım dedi. İnşallah benim de ilk kullandığım ay sağlıkla nasip olur canım![]()
Hayırlısı canım, haftaya çarşamba gidicem inşallahKeseyi gormek icin ne zaman gideceksin İnsAllahİnsAllah hayirlisiyla ikiz olur bende ikiz delisiyimmmm
Ben hic duymadim. Hayirli olsun InsAllahKızlar merhaba. Bende bugün letu diye bir ilaca başladım aranızda kullanan varmı acaba
Ayy heyecanlandim İnsAllah vardir. Bende test yapdim sabah boyle cikdi vardir İnsAllahKızlar merhabaa gece test yaptım iğnenin 10.günü erken genelik testide değil eskiden hayalet çizgi gibi çıkardı şimdi baya nett Eki Görüntüle 2656532
Ay inşallah canım yaa umutlanmakta istemiyorum 14.günü görmedenAyy heyecanlandim İnsAllah vardir. Bende test yapdim sabah boyle cikdi vardir İnsAllah![]()
umutlanmamak mumkun degilki ben 7 aydir evliyim 3 aydir bebek istiyoruz her ay adet oncesi delilergibi ne kadar test yapiyordum. Umut ariyodumAy inşallah canım yaa umutlanmakta istemiyorum 14.günü görmeden
Bi de bana sor 9aydır evliyiz 9aydır çabalıyoruz her ay negatif görmekten gına geldiumutlanmamak mumkun degilki ben 7 aydir evliyim 3 aydir bebek istiyoruz her ay adet oncesi delilergibi ne kadar test yapiyordum. Umut ariyodum![]()
Canım bence var benim daha silik çizgi çıkıyordu senin daha belirgin hayırlı olsunKizlar testlerime bakarmisiniz? ignenin etkisi gecmisdi simdi yine cift cizgi silik cikmaya basladi. Bu gun İgneden sonra 12ci gunum