- 10 Haziran 2020
- 108
- 109
- 53
- 48
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.221
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan
Amin teşekkür ederim canım sağolGözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan
Aa çok iyi canım, bugünden itibaren de olur sakıncası olmaz bence ama genelde 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlarArkadaslar, bende bu ay femara kullandim bugün catlama ignesi vuruldum, doktor yarin gece irtibari istersen her gün istersen gün asiri degerlendir dedi, yanliz biz bugünden baslamayi planliyoruz, allahim isteyen herkeze nasib etsin.
Iki tane yumurta 23 ve 22 MM bitane 18 mm olusmus.
2 hafta sonra belli olcak insallah.
Acaba bugün ü de degerlendirsek bir zarari olurmu sizce?
Cevap icin cok tesekkürler tamam ozaman :) hayirlisi insallahC
Aa çok iyi canım, bugünden itibaren de olur sakıncası olmaz bence ama genelde 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar
Canım tebrik ederim sağlıkla alalim kucagimiza inşallahKızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm![]()
Cannımmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallahKızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm ❤![]()
Hepimiz sevinelim İnsAllah AmiiiinBnde hem klomen hemde trıod için içiyorum ilaç umarım bnmde düşmüştür önce bunu halletmemiz lazımmış bebekte düşme riski olurmuş dahiliye öyle soyledi bana..İnşaAllah beklediğini tez zamanda versin rabbim canım![]()
Olleeey Tebrik ederim. İnsAllaaaah Daha Dahada artsin Saglikli gelsin BebeskanKızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm ❤![]()
Ben 1 gun sonrasi degerlendirdim. Birde igneden bikac gun sonra yeniden kontrolde olsan iyi plur. Senden uzak bende kist olusdu o yuzden soyluyorumArkadaslar, bende bu ay femara kullandim bugün catlama ignesi vuruldum, doktor yarin gece irtibari istersen her gün istersen gün asiri degerlendir dedi, yanliz biz bugünden baslamayi planliyoruz, allahim isteyen herkeze nasib etsin.
Iki tane yumurta 23 ve 22 MM bitane 18 mm olusmus.
2 hafta sonra belli olcak insallah.
Acaba bugün ü de degerlendirsek bir zarari olurmu sizce?
gec dollenme ola bilir bikac gun bekleyin. İnsAllah Cift cizgiyi tez bir zamanda gorursunuzİğneden sonraki kaçıncı gün bugün canım benim 13 gün bugün önceki gün ve dün yaptım evde test tek çizgi negatif
Hayırlısıyla kucagına al canım neler kullandın nasıl belirti vardı?Kızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm ❤![]()
Aynen doktorda ikiz olabilir dedi hayırlısı canımCanım tebrik ederim sağlıkla alalim kucagimiza inşallahay 2 yumurta varmış ikisi de çatlamış bi de bakmissin ikiz olmuş
![]()
İnşallah canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahCannımmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah![]()
![]()
Amin Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin canımOlleeey Tebrik ederim. İnsAllaaaah Daha Dahada artsin Saglikli gelsin BebeskanİnsAllah bizler icinde bu haberi vermek nasib olsuuun Amiiiiin
![]()
Amin teşekkür ederim canımHayırlısıyla kucagına al canım neler kullandın nasıl belirti vardı?
Bugub bende iğnenin 8.günü test yapmdım dahaAmin teşekkür ederim canımBu ay ilk kez femera+ovitrella iğne kullandım 2 yumurtam gelişti ikisi de çatladı iğnenin 9. Gününden itibaren test yaptım sürekli silikti hiç negatife dönmedi canım, belirtide adet gününe yakın sarı ve beyaz akıntım oldu normalde olmazdı kuru olurdu o günler diğer belirtiler adet belirtileri ile aynı hatta dün kasık ağrısından uyuyamadım adet olacakmış gibiydi
Evet 11 aylık evliyimBugub bende iğnenin 8.günü test yapmdım dahailk bebiş mi