• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar, bende bu ay femara kullandim bugün catlama ignesi vuruldum, doktor yarin gece irtibari istersen her gün istersen gün asiri degerlendir dedi, yanliz biz bugünden baslamayi planliyoruz, allahim isteyen herkeze nasib etsin.
Iki tane yumurta 23 ve 22 MM bitane 18 mm olusmus.
2 hafta sonra belli olcak insallah.
Acaba bugün ü de degerlendirsek bir zarari olurmu sizce?

Arkadaslar, bende bu ay femara kullandim bugün catlama ignesi vuruldum, doktor yarin gece irtibari istersen her gün istersen gün asiri degerlendir dedi, yanliz biz bugünden baslamayi planliyoruz, allahim isteyen herkeze nasib etsin.

C
Aa çok iyi canım, bugünden itibaren de olur sakıncası olmaz bence ama genelde 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar

Ben 1 gun sonrasi degerlendirdim. Birde igneden bikac gun sonra yeniden kontrolde olsan iyi plur. Senden uzak bende kist olusdu o yuzden soyluyorum❤️ Hayirlisi olsun Guzel haberlerini veresin bizlere🙏🏻🙏🏻

Kizlar bir sey sorayim siz bu siteye googldanmi giriyosunuz? Kadinlar Klubunun app storeden yuklenicek bir mobil aplikasyonu varmi? Siz burda mesaj yazirken ben haberdar olamiyorumda o yuzden soyluyorum

Hayırlısıyla kucagına al canım neler kullandın nasıl belirti vardı?
Amin teşekkür ederim canım 🙏🏻 Bu ay ilk kez femera+ovitrella iğne kullandım 2 yumurtam gelişti ikisi de çatladı iğnenin 9. Gününden itibaren test yaptım sürekli silikti hiç negatife dönmedi canım, belirtide adet gününe yakın sarı ve beyaz akıntım oldu normalde olmazdı kuru olurdu o günler diğer belirtiler adet belirtileri ile aynı hatta dün kasık ağrısından uyuyamadım adet olacakmış gibiydi

Amin teşekkür ederim canım 🙏🏻 Bu ay ilk kez femera+ovitrella iğne kullandım 2 yumurtam gelişti ikisi de çatladı iğnenin 9. Gününden itibaren test yaptım sürekli silikti hiç negatife dönmedi canım, belirtide adet gününe yakın sarı ve beyaz akıntım oldu normalde olmazdı kuru olurdu o günler diğer belirtiler adet belirtileri ile aynı hatta dün kasık ağrısından uyuyamadım adet olacakmış gibiydi
Bugub bende iğnenin 8.günü test yapmdım daha:KK52:ilk bebiş mi

Back
X