- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.241
Test yapmayı düşünüyor musunBugub bende iğnenin 8.günü test yapmdım dahailk bebiş mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmayı düşünüyor musunBugub bende iğnenin 8.günü test yapmdım dahailk bebiş mi
Daha çok yenisin bebişin hayırlısıyla gelsin canımEvet 11 aylık evliyim
Ben 9 yıllıık evliyim 2 çocuğum var 3. İstiyoruz bakalım olacak mı allah kısmet ederse 14. Günü test yapacagımTest yapmayı düşünüyor musun
Amin teşekkür ederim canım, darısı senin başına ...Daha çok yenisin bebişin hayırlısıyla gelsin canım![]()
Oo sen rütbelisin Allah bağışlasın, ayy ben çok sabırsızım 14 gün bekleyemedimBen 9 yıllıık evliyim 2 çocuğum var 3. İstiyoruz bakalım olacak mı allah kısmet ederse 14. Günü test yapacagım![]()
Her iki çocuğum da bu şekilde oldu çatlatma iğnesi ve klomenle aslında bu konuda bilgiliyim de ister istemez ilk hamileligim gibi hissediyorumOo sen rütbelisin Allah bağışlasın, ayy ben çok sabırsızım 14 gün bekleyemedim![]()
Hm anladım canım kaç tane olursa olsun hepsinde ilkmiş gibi olur ya insanHer iki çocuğum da bu şekilde oldu çatlatma iğnesi ve klomenle aslında bu konuda bilgiliyim de ister istemez ilk hamileligim gibi hissediyorum![]()
Hayırlı olsun canımmmm:))Kızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm![]()
Evet benim değerim 40 50 yedi. Seninki yüksek bayağı:) var mı ailede ikizAynen doktorda ikiz olabilir dedi hayırlısı canımçok güzel duyguymuş Rabbim olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Evet canımHm anladım canım kaç tane olursa olsun hepsinde ilkmiş gibi olur ya insan
Canım sen bu trıodini öğrenmeden önce ne kadar süre gebelik için uğraşmıştın.. acaba bebeğin tutunamaması ondan mıdırCanım benim hiper troidim vardı şuan klomen kullandım 2. Ayımda gebe kaldım merak etme troid sıkıntı olmaz
Hayırlı olsun canımmmm:))
Teşekkür ederim canım, ikiz yok canım da inşallah olur hayırlısıEvet benim değerim 40 50 yedi. Seninki yüksek bayağı:) var mı ailede ikiz
İnşallah canım dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimizdengec dollenme ola bilir bikac gun bekleyin. İnsAllah Cift cizgiyi tez bir zamanda gorursunuz![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaAllahTeşekkür ederim canım, ikiz yok canım da inşallah olur hayırlısı![]()
Ayy hayırlı olsun canım. Çok sevindim.Kızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaAllah
Teşekkür ederim kızlar, darısı sizlerin başına inşallahAyy hayırlı olsun canım. Çok sevindim.
İnşallah canım ya. Benim testler daha silik çıkıyor ya koyulaşma olmadıTeşekkür ederim kızlar, darısı sizlerin başına inşallah![]()
Hayırlısıyla kucağına al canımKızlar kan sonucum 134 çıktı hamileyimm ❤![]()
Kaçıncı günün bugünİnşallah canım ya. Benim testler daha silik çıkıyor ya koyulaşma olmadı