- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Benimde 4.günü perşembe olmuştumİğnenin 4. Günü bugün adet olcak gibi ağrım oluyor ara ara. Normal mi
Benimde kasık ve alt karın ağrım var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4.günü perşembe olmuştumİğnenin 4. Günü bugün adet olcak gibi ağrım oluyor ara ara. Normal mi
Benimde 4.günü perşembe olmuştum
Benimde kasık ve alt karın ağrım var canım
Aynen noldu bende anlamadim ki saat 4e randevum var bakalim ne dicek4 gün oldu benim iğneyi yaptıralı
Geçmiyor valla günler
Allah allah kaşıntı neden ki. Git tabi doktora için rahat etsin
Valla benim 7.gunum 3.gunden sonra asiri bir halsizlik ve uyku hali hissettim ara ara bas donmem mide bulantim oldu ara ara kasiklarima ve belime batmalar girdi cikti bi bugun biraz iyiyim tek derdim kasinti. benim ilk gebeliğim ikizdi biri hic gelismedi bi tek oglum dünyaya saglikla geldi cok sukur ama benim vucudum bebegi kabul etmiyor surekli bir hastalık olarak görüp disari atma çabasına giriyormus oglumun gebeliğinde ikizinin yașanmamasıni da ona bagladi doktorlar cunku tek yumurta ikiziydiler biri olusti kesede gozuktu ama kalbi hic atmadi sadece oglumun kalbini duyabildik yasimda cok kucuktu zaten 18 yasindaydim birazda cahilligime geldi ama ondan sonra hic iyi yada kotu sonuclanan bir gebelik dahi bile geçiremedim ondan dolayi bu ay ilk kez klomen ve catlatma iğnesi kullaninca heycan yaptimKişiden kişiye değişiyor sanırım canım benim de 2. Gün hiç ağrım yok![]()
Bilmiyorum hiç doğrusu nasılBen cuma oldum olduğumuz günü de saymıyor muyuz ?
Ben o şekilde diye biliyorum amaBilmiyorum hiç doğrusu nasılben ertesi günden saymaya başladım
Kesinlikle öyle tek biz istiyormuşuz gibiZaten bu çocuk mevzularında hep kadın çekiyor sıkıntıları![]()
Evet mesela 1 yıldır bebek istiyoruz, o beni ikna etti ikinciye mesela ama hiç daha kendi doktora gitmedi. Hep kontroller muayelere bana. Belki onda sorun var bilmiyoruz ama uğraşıyoruz resmenKesinlikle öyle tek biz istiyormuşuz gibi
Evet mesela 1 yıldır bebek istiyoruz, o beni ikna etti ikinciye mesela ama hiç daha kendi doktora gitmedi. Hep kontroller muayelere bana. Belki onda sorun var bilmiyoruz ama uğraşıyoruz resmenZaten onda bi sıkıntı tedavi edilmesi gerekn bi durum çıkarsa muhtemelen “aman bi çocuğumuz var zaten zorlamayalım ikinciyi” diyeceğine eminim
Çocuk doğduktan sonra da hele ilk 1 yıl yine zorlukları kadın çekiyor
Feminist düşüncelerim oluştu benim doğumdan sonra, hatta bir miktar eşime karşı biriktirdiğim ufak da olsa öfkelerim vardı ki aslında geceleri hariç hep destek olmuştu adamcağız. Gece de ertesi gün işe gittiği için hiç kalkıp bakmazdı ben bebekle ne haldeyim diye. Yine de sinir olurdum yataktan bi tekmeyle aşağı düşüresim gelirdi![]()
Hayır ertesi günden itibaren sayıyoruzİğne olduğumuz günü 1.gün mü sayıyoruz biri bizleri aydınlatsın![]()
Hay allahHayır ertesi günden itibaren sayıyoruz
Hm anladım canım yapsaydın test keşkeBelim ve göğsüm ağrıyor bunlar zaten benim adet belirtilerim. Test de yapmadım hayırlısı inşallah olmuştur bu ay ama çok umudum kalmadı ağrılarım olunca.
İnşallah Olmazsam yarın yaparım.Hm anladım canım yapsaydın test keşke