- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Sanirim hayir hatiradigim kadari ileDoktora adetken mi gitmistin sen canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim hayir hatiradigim kadari ileDoktora adetken mi gitmistin sen canim
Doktora gittinmi cnm hıç bi sorunun varmi yokmu diyeAlirim tabi simdi. Burda cogu kisi senin gibi canm bende 9 ay olcak olmuyoe ovulasyon testi kullan önerim. Doktor muayenesi oldun mu hiç sen veya esin
Ozele gidecem haziranda su telasta biter hemSanirim hayir hatiradigim kadari ile
Biz eşimle cocuk istedigimizden beri ilk isimiz gidip muayene olmak oldu. Ikimizde testler yaptik yani bu gerekli herkes için.Doktora gittinmi cnm hıç bi sorunun varmi yokmu diye
Aynen canım konuştuğumuz gibi yap esinle beraber gidin. Insallah o zaman kadar gerek kalmazOzele gidecem haziranda su telasta biter hem
Baskanimiz yazsin hemen hosgeldinBen bu ay çörek otu bal tarçın yaptım bat 19 a şimdiden adet sancıları ara ara giriyor. Haziran için incir kürü mü yoksa yine çörek otu mu kullanayım karar veremedim. Haziranda ovulasyon testi de kullanacağım. Yani beni de yazın
Bat tarihi ver eklerim. Bende adetliyim yarin bal tarcin corekotu na baslamayi düşünüyorum. Kullanırken lekelenme yada bi belirti yasadin mi.Ben bu ay çörek otu bal tarçın yaptım bat 19 a şimdiden adet sancıları ara ara giriyor. Haziran için incir kürü mü yoksa yine çörek otu mu kullanayım karar veremedim. Haziranda ovulasyon testi de kullanacağım. Yani beni de yazın
Bir kürü fazla kullanmamak lazm. İncire basla yada soganaBen bu ay çörek otu bal tarçın yaptım bat 19 a şimdiden adet sancıları ara ara giriyor. Haziran için incir kürü mü yoksa yine çörek otu mu kullanayım karar veremedim. Haziranda ovulasyon testi de kullanacağım. Yani beni de yazın
Uygulama herkese 14. Gun gosteriyor denk gelse ne ala ama yanlis ovulasyon testi al canm. Yumurtlama olunca seffaf uzayan akinti oluyor gözlemle kendiniUygulamaya göre bugün yumurtlama dönemine giriyorum, çalışmalar başlasın.
Hosgeldin canm ama burasi haziran tarihleri mayis ayi topigi var oraya yazabilirsin. Olur da adet olursan haziran tarihini ver burayaMerhabalar yıllar varki kadınlar klubunu sürekli okurum.Ama yeni üye oldum. Bat tarihi 20 mayıs. Benide alır mısınız araniza
Insallah ise yarar kuzum cok gecmis olsun. Ben almanyadayim burda sifali bitkileri maalesf bulamiyorm. Kargo sirketleri de cogu yer gondermiyor bisey yapamıyorum ben. Bu ay bal tarcin corek otu dusunuyormBen kürtaj sonrası bir ay soğan kürü yaptım içim temizlensin diye...omega 3 ve folik asit devam... bir aydır da arı sütü bal poleni karışımı, hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum bakalım. En az üç ay kullanın diyorlar umarım işe yarar..
Hosgeldin canm ama burasi haziran tarihleri mayis ayi topigi var oraya yazabilirsin. Olur da adet olursan haziran tarihini ver buraya
Teşekkür ederim canım geçmiyor geçmiş gibi davranıyoruz maalesefInsallah ise yarar kuzum cok gecmis olsun. Ben almanyadayim burda sifali bitkileri maalesf bulamiyorm. Kargo sirketleri de cogu yer gondermiyor bisey yapamıyorum ben. Bu ay bal tarcin corek otu dusunuyorm
Estağfurullah eklerim simdiolayı şimdi anladim. Bu ay adet olurum. Hiç beklentim yok. Haziran ayi bat im 17 haziran. Bu tarihle olur sanırım. Hala anlamışsam ve diretiyorsam da Allah size sabir versin
Rabbim sabir versin söyle dusun bi kere olmussa yine olurTeşekkür ederim canım geçmiyor geçmiş gibi davranıyoruz maalesef
Onları ot olarak değil de hayıtın hapı var mesela onu alabilirsin Almanya'da da vardır.
Bal tarçın çörek otunda ara kanama falan oluyor dediler korktum açıkçası o yüzden yapamadım