Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa🤦🏻‍♀️
Yerleşme olabilir canım benim ❤

Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa🤦🏻‍♀️
Canım yerleşme kanaması da olabilir regl erken gelmiş de olabilir, bak ben bu ay 10 gün erken oldum ilk defa hayatımda.
Umarım yerleşmedir ama kendini her duruma hazırla 😘

Benim bat dündü daha regli olmadim..esimde test almaya utaniyor cunku eczaci tanidik..kaldim oylece..elimdeki gebelik testleride bitti aceleciligimden erken yaptim hep..ovulasyonda t cizgisi koyu ama tam gebemiyim bilemiyorum..yarin gidip ben alayim bari
Ovulasyon testinde t çizgisi c den koyu mu canım pik gibimi.

20200527_092138.jpg

Cok koyu olması gerek diyorlar yorumlarda..acayip iki taraflı kasık agrim var

Daha oncede 2 kez denemistik kendimi hamile saniyordum amma degilmisim o zamanlar..o nedenle yarin gidip ben alayim su testi..

Selamlar herkese. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum biraz acemiyim bu konuda. Takvime göre iki gün sonra yumurtlama günüm. Bugün test bu şekilde. Acaba takvimle uyumlu mu yoksa biraz daha var mı yumurtlama günüme? Döngümün 12. Günündeyim
C çizgisinden daha koyu olmalı test çizgisi. Henüz olmamış, yarın olur belki. Teste devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X