Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım onla çok ilgisi yok bence ya ben iki senedir sağa yattım sola yattım ayaklarımı kaldırdım amuda kalktım öyle yattım böyle yattım olmadı yani
Sen bence tam gününü tutturmuşsun bir de olacağı varmış

Aynen canım sor bize de doktor önermişti
Ya öyle gerçekten bu arada Larissaburak var ya instagramda video paylaşmış gördün mü onu

Seni umitmendirmek istemem ama benim 6 gun vardi bugun 5 gun kaldi ama ben dun test yapdim pozitif cikdi fazla bir belirtimde yokdu sadece yerlesme kanamam oldu 2 defa ondan dolayi bi bakim dedim ve sonuc buydu

Yaa kıyamam ben de halı siparişi verdim de onu bekliyorum bi gelemedi çatladım resmen

bilmiyorumki bemkide olacagi vardi adet bittigi gunun ertesi gunle ondan 1 gun sonra oldu baskada olmadi demek nasipde varmis

Seni umitmendirmek istemem ama benim 6 gun vardi bugun 5 gun kaldi ama ben dun test yapdim pozitif cikdi fazla bir belirtimde yokdu sadece yerlesme kanamam oldu 2 defa ondan dolayi bi bakim dedim ve sonuc buydu
En azından bi kaç gün daha bekliyim cabuk ümitlenenlerdenim allahtan evde test yok :)

En azından bi kaç gün daha bekliyim cabuk ümitlenenlerdenim allahtan evde test yok :)
bendede yokdu bi doktora gittim jenekologa bakdi hersey gayet normal dedi hic bi aletleri bile yokdu insan bi bakar doktordan cikdigimda eczane gozume carpdi girdim olani bitine aldim eve geldim o salak anlamadi dedim ben hamileyim test ettim ve sonuc 2 cizgi cikinca soklara girdim

Aa belirtin hiç yok muydu benim de 6 gün var hiç hamile hissi yok ben de

Yok hic bise yokdu sadece ustune gormemi artik diyim yoksa yerlesme kanamasimi diyim ondan oldu 2 sefer ve sadece 1 gun surmedi sabah oldu iglen bitti
Yaa ne güzel benim de umut sıfır keşke bi sürpriz yaşasam ne göğüste bişi var ne öyle abartılacak kasık ağrım

Yaa ne güzel benim de umut sıfır keşke bi sürpriz yaşasam ne göğüste bişi var ne öyle abartılacak kasık ağrım
Kasik agrilarim lekenlenmeden sonra oldu hamada devam ediyo yoksa hic biseyim yokdu doktorada sinirlendigimden test yapdim yoksa bende simdi gun sayiyodum tarihim gecsin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…