- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Hayır canım tam tersi pko da ileri sorunu olanlar pembe şase kullanır yumurta geliştirmek isteyenler mavi kutuyuBen kırmızıdan aldım.. Ama okuduğum kadarıyla ileri derece pko olanlar mavıden alıyormus
Canım onla çok ilgisi yok bence ya ben iki senedir sağa yattım sola yattım ayaklarımı kaldırdım amuda kalktım öyle yattım böyle yattım olmadı yaniAllahim tez zamanda nasip eder insallah bende 5 aydir cok istiyodum olmadi ramazanda fazla iliskide olmadi 2 kez oldu ve sonuc bu oldu tek yapdigim sey bir yerde okumusdum iliskiden sonra 5 dk bacaklarinizi havada tutun diye o sekilde durdum ve dusumu sabaha doru aldim mumkunse eyer sabah alin
Aynen canım sor bize de doktor önermiştiHiç hissetmiyorum ama bakalım nasip :) Ekmek hiç yemiyoruz eşimle canım çok nadir, selenyum doktora sorayım bi yarın ben de. Vakti zamanını bekliyor gelmek için öyle düşünüyorum artık bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz
Seni umitmendirmek istemem ama benim 6 gun vardi bugun 5 gun kaldi ama ben dun test yapdim pozitif cikdi fazla bir belirtimde yokdu sadece yerlesme kanamam oldu 2 defa ondan dolayi bi bakim dedim ve sonuc buyduBizde bu ay ilk defa deniyoruz koranadan önce doktora gitmiştim ama araya hastalık girince biraz ertelemiştik. belime yastık koyarak bekledim ilk ay tutan az diye çok ümit etmek istemiyorum ama yinede insan ister istemez ümitleniyo :) daha 5 gün var bata
Yaa kıyamamKız benım gecen hafta sıparıs ettıgım gebelik testi yasaga takıldı, adet oldum daha gebelik testi gelecek
Burası kucuk ılce cnm gynosıtolu eczaneden sğaırs edıyorlardı o bıle 2 günde geliyordu.. Herhalde sabah hemen verılrı kargoya
Canım onla çok ilgisi yok bence ya ben iki senedir sağa yattım sola yattım ayaklarımı kaldırdım amuda kalktım öyle yattım böyle yattım olmadı yani
Sen bence tam gününü tutturmuşsun bir de olacağı varmış
En azından bi kaç gün daha bekliyim cabuk ümitlenenlerdenim allahtan evde test yok :)Seni umitmendirmek istemem ama benim 6 gun vardi bugun 5 gun kaldi ama ben dun test yapdim pozitif cikdi fazla bir belirtimde yokdu sadece yerlesme kanamam oldu 2 defa ondan dolayi bi bakim dedim ve sonuc buydu
Çok geçmiş olsun sizin kistleriniz kaç cm acabaİlk kez mi yapıyorsunuz? Çikolata kistini küçültür mü acaba
En azından bi kaç gün daha bekliyim cabuk ümitlenenlerdenim allahtan evde test yok :)
Hangisi canım bu çocuk ile ilgili olan mıAynen canım sor bize de doktor önermişti
Ya öyle gerçekten bu arada Larissaburak var ya instagramda video paylaşmış gördün mü onu
Aa belirtin hiç yok muyduSeni umitmendirmek istemem ama benim 6 gun vardi bugun 5 gun kaldi ama ben dun test yapdim pozitif cikdi fazla bir belirtimde yokdu sadece yerlesme kanamam oldu 2 defa ondan dolayi bi bakim dedim ve sonuc buydu
Yok hic bise yokdu sadece ustune gormemi artik diyim yoksa yerlesme kanamasimi diyim ondan oldu 2 sefer ve sadece 1 gun surmedi sabah oldu iglen bittiAa belirtin hiç yok muydubenim de 6 gün var hiç hamile hissi yok ben de
Yaa ne güzel benim de umut sıfır keşke bi sürpriz yaşasamYok hic bise yokdu sadece ustune gormemi artik diyim yoksa yerlesme kanamasimi diyim ondan oldu 2 sefer ve sadece 1 gun surmedi sabah oldu iglen bitti
Kasik agrilarim lekenlenmeden sonra oldu hamada devam ediyo yoksa hic biseyim yokdu doktorada sinirlendigimden test yapdim yoksa bende simdi gun sayiyodum tarihim gecsin diyeYaa ne güzel benim de umut sıfır keşke bi sürpriz yaşasamne göğüste bişi var ne öyle abartılacak kasık ağrım
peki lekelenmeyi ne zaman yaşadınKasik agrilarim lekenlenmeden sonra oldu hamada devam ediyo yoksa hic biseyim yokdu doktorada sinirlendigimden test yapdim yoksa bende simdi gun sayiyodum tarihim gecsin diye
Clife bitkisel macun istagramda var canm bak yorum ve paylasımlaraBitkisel derken ben ovulasyon testi anlamıştım ne kullandı arkadaşınız?
Normal adet tarihim 1mayisti oldum ve ayin 6sinda bitti 20 mayis birde 23 mayisda geldi sabah geldi oglen bitti o sekildepeki lekelenmeyi ne zaman yaşadın
Batına 1 hafta falan vardı sanırım di miNormal adet tarihim 1mayisti oldum ve ayin 6sinda bitti 20 mayis birde 23 mayisda geldi sabah geldi oglen bitti o sekilde
Batına 1 hafta falan vardı sanırım di mi