Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay ki regl tarihime randevu aldım olmadı Bi kan tahlili yapsın da ben de isteyim şeker için ilaç. Ben de bu ay klomen ve iğne istemeyi düşünüyorum doktor dan bakalım ne diyecek
Virüstrn dolayı tedaviyi erteledi benim de doktorum. Önümüzdeki ay tekrar gitmeyi düşünüyorum. Burda hastalık az zaten önümüzdeki ay daha da azalır inşallah

Ya inşalah kuzum haberleşelim. Ben Ankara da yaşıyorum virüs vakası çoktu ama artık azaldı sorun olmaz herhalde gitmem de
Ben de Aydın'da yaşıyorum. Bu ay çatlama oldu ya bir de adetim kendiliğinden gelince bir güven geldi galiba bana da 😅 o yüzden bekleyeyim dedim doktor için. Haberleşelim tabi ben her gün okuyorum yazılanları burdayım

Kızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim 😭

Eklentiler

• 059AA2C8-44CD-4EF1-AA9C-61C238D0ABD7.jpeg
    059AA2C8-44CD-4EF1-AA9C-61C238D0ABD7.jpeg
    219 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim 😭
Degerin düşük olabilir kimyasal da olabilir doktora niye gitmiyorsun

İnofolic sadece miyo inositol içeriyor sanırım, kombine vitaminler daha faydalı olabilir. Gerçi dozu yüksek ama yumurtalıklar için coenzym Q10 selenyum arjinin de tavsiye ediliyor kombine vitaminler de bunlar da var. Ben de bu ay ilk kez kullanacağım etki için 3 ay beklemek lazımmış ama içime bir huzur çöktü. Sanki çok beklemeyecegim artık güzel haberi.insallah.
Önerdiğiniz başka bir ilaç var mı ben de inofolic combi almayı düşünüyordum

Bat 20 mayıstı olmadım ama evde test yaptım negatif çıktı doktora gidecegim yasaktan sonra adet sokturucu icin sanirim beklemiyorum pek bir buçuk senedir oldugu gibi X xnobodyx beni de ekleyebilirmisin hazirana bi ümit

En son mart ayında değerlerim de İnsülin im 28 glikoz um 98 çıkmıştı ama doktor yine de ilaç vermedi kızlar sizce ilaç kullanmam gerekir mi?

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Açıkcası nasıl kullanıcağımı da bilmiyorum, yeni öğreniyorum.

28 Haziranda regl imi bekliyorum ( inş gelmez :) ) bu Bat mı oluyor ? beni de ekler misiniz ?

bir kaç tane belirtilerim var ama testler hep negatif çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Allah bütün isteyenlere nasip etsin

İnofolic ten daha mı etkili olur bilmediğim için soruyorum :)
Ben 3 ay kullandım gynosıtol u gebelik olusmadı ben de benden kaynaklıdır belkı de, ınofolıc daha pahalı gynosıtola gore belki daha ıyıdır 😂
Bi de dün forumlara baktım da ınofolıc pkolulara verıleen en kuvvetli takvıyelerden bırıymıs.. Bende pko yok ama surecı hızlandırması ıcın doktorlar yazıyormuş bak bırısı sunu paylasmıs

Eklentiler

• Screenshot_20200526-010829.jpg
    Screenshot_20200526-010829.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 29
Ben 3 ay kullandım gynosıtol u gebelik olusmadı ben de benden kaynaklıdır belkı de, ınofolıc daha pahalı gynosıtola gore belki daha ıyıdır 😂
Bi de dün forumlara baktım da ınofolıc pkolulara verıleen en kuvvetli takvıyelerden bırıymıs.. Bende pko yok ama surecı hızlandırması ıcın doktorlar yazıyormuş bak bırısı sunu paylasmıs
Evet canım ben de araştırdım da bende de yok pko pko olanlara yumurtaları gelişsin çatlasın regl olabilsinler diye veriliyor benim arkadaşımda da bi sıkıntı yok doktor daha kolay hamile kalabilmesi için inofolic önermiş ben de bu ay bi onu deneyim bakayım kalitesini falan artırıyormuş

Evet canım ben de araştırdım da bende de yok pko pko olanlara yumurtaları gelişsin çatlasın regl olabilsinler diye veriliyor benim arkadaşımda da bi sıkıntı yok doktor daha kolay hamile kalabilmesi için inofolic önermiş ben de bu ay bi onu deneyim bakayım kalitesini falan artırıyormuş
Aynen, deneyelim. Ben dün gece sipariş verdim.. 20 tane var içinde sabah aksam ıcmek gerekmıs.. Herhalde yeniden sipariş vermem gerekecek

Ben de bu tarz bişey kullanmak istiyorum işte, eşimde bir sorun yok belki bende vardır yumurta kalitesi düşüktür 🙄
İlk hamilelik düşünürken solgarın L-arginin koenzim Q10 ve selenyumunu almıştım onlar da kaliteyi çok arttırıyor ama düzenli kullanamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X