Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm çok guzel pik olmuş. Çatlama önemli her gun ayni saatte test yap. Degerlendir catlayana kadar.
Ayy banada yardim edin ben cok yeniyim burda5 aydir evliyim ve bebek istiyoruz olmuyo sadece bu ay kahverengi bi lekelenme oldu sümüksü gibi bir parca gelmis gibiydi ondan sonra 1 gun falan cok acik renkde kahve rengi akintim geldi bugun durdu ve inanilmaz sekilde dun ve ondan oncesi gun alt bolgede agri vardi qanki bole disari dokulcekmis gibi derlerya aynne oyleydi bugun pk fazla yok o agri ve akintida kesildi adet gunumede 1 hafta 1 gun kaldi ama ben genelikle 4 gun oncesinden olan insanim yani ortalama 26 mayos yada 27 mayos olmam gerek.sizce bu nedir

Canm yerlesme kanamasi olabilir yada yumurtkamayi yakalayinca da olabiliyor o belirtiler. Insallah gebesindir adetin gecerse yada adet olmazsan o gun test yap sabah ilk idrar ile

Canm yerlesme kanamasi olabilir yada yumurtkamayi yakalayinca da olabiliyor o belirtiler. Insallah gebesindir adetin gecerse yada adet olmazsan o gun test yap sabah ilk idrar ile
Bilmiyorumki yumurta catlamasi diyo herkez sorduklarim bidaki zyi cok iyi degerlendir diyolar bu ay zaten bitti jersey qon 1 haftz kalmis

Cok sevindim canim ya simdi Napiyoruuuzzz ? Stres yok bu iki ayi keyifle degerlendir stres olmadan

Bn bu ay çakşir içtim eşim içmedi eşime günde bır kere keçi boynuzu kedırdım sorunumuz olmamasına rağmen bırde ilişkiden sonra yastikla yükselttim kendımı
Caksiri eşin icse daha iyi olurdu canm ya. Bide bi pozisyon var simdi aticam kizlarda gorur onu dene

K Kalz Bu pozisyin canm denemekten zarar çıkmaz. Iliskiden sonrq da boyle 15 falan uzan. Vajina yikanmamali ertesi güne kadar duş alma belin sicak olsun hep

Eklentiler

• 20200521_184623.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 39
Cok sevindim canim ya simdi Napiyoruuuzzz ? Stres yok bu iki ayi keyifle degerlendir stres olmadan
Kizlar stres etmeyin gercekten bak pco caresi olmayan bir kistken stresi biraktigim.anda gitti nasil oldu doktor bile sasirdi sizlerde lutfen stres yapmayin bende icinizdenim stresin dibinenkadar yasadim heraksam agliyordum ilsikiye bile girerken iliski osnrasindda agliyordum o kadar stresteydim ama inanin siz ne kadar rahatlarsaniz yumurtaliklarda o kadar rahatliyor❤

Canım benim kullandığın Bi ilaç var mı regl olmak için falan?

Kesinlikle öyle canim. Ben gecen ay ara verdim kafami dinledim o kadar iyi geldi ki bu ay cok rahatim stres yapmiyorm bu raddeye gelene kadar cok stres yapıp uzuldum gereksizmis hepsi insan kendine hakim olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…