Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim kullandığın Bi ilaç var mı regl olmak için falan?
Ben 10 ay dupbaston kullandim ama doktorum subatta kesti coronadan dolayi zaten asilama yapcaz dedi biraktirdi buna ragmen ben bu aya kadar ilacsiz 29 gunde 1 adet oldum ilk kez duzenli adet gordum doktorum sayesinde cok tecrubeli ve temkinli ilerledik Rabbim iste hic tedavisi olmayan bir kistten arindim🤲🤲

Kesinlikle öyle canim. Ben gecen ay ara verdim kafami dinledim o kadar iyi geldi ki bu ay cok rahatim 😌 stres yapmiyorm bu raddeye gelene kadar cok stres yapıp uzuldum gereksizmis hepsi insan kendine hakim olmali
Kesinlikle zor bisey gibi geliyor ama inan kafanizda bitirin hersey yoluna giriyor ben stres yapma diyenleri bile stres ederdim kendime 😀😀

İnşallah herkes bizim bu nirvanaya ulaşır :KK49: :KK68:
Ay insAllah vallahi bakin oyle cok ise yariyor ki kafanizdan alin kutuya rafa koyun sevdiginiz seyleri yapin esnizle vakit gecirin ey gidi yarin bebisleriniz olunca bugunlerinizi aricaksiniz Rabbim insAllah bugunlerinizi aratsin tabiki ama kafanizdan cikarin ani biriktirin dans edin gulyn eglenin kop kop kop :halay: :halay:

Ben 10 ay dupbaston kullandim ama doktorum subatta kesti coronadan dolayi zaten asilama yapcaz dedi biraktirdi buna ragmen ben bu aya kadar ilacsiz 29 gunde 1 adet oldum ilk kez duzenli adet gordum doktorum sayesinde cok tecrubeli ve temkinli ilerledik Rabbim iste hic tedavisi olmayan bir kistten arindim🤲🤲
Peki canım hangi şehirdesin?

Hadi ya Ankara olsa aynı doktor a gideyim diyecektim :) ben de pko yum ben de Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum ama ilaç çok ağır ve yordu beni. Bu ay ilacı bıraktım soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum Bi de öyle denicem virüs den dolayı doktor a gidemedim iki aydır zaten Bi de böyle bakalım nasıl olacak :KK51:

Kızlar 3gündür pik modunda. Normal mi sizce? Önceden hep ertesi gün silikleşirdi. Kasıklarımda da acayip bir ağrı var saatlerdir

Eklentiler

• 20200522_012758.jpg
    20200522_012758.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar 3gündür pik modunda. Normal mi sizce? Önceden hep ertesi gün silikleşirdi. Kasıklarımda da acayip bir ağrı var saatlerdir
Canm uc değil iki gundur pik olmus. Bazen dort gun bile suruyor normal yani stres yapma onemli olan catlamasi

Valla kaçmazsa beni sevindirirsin
K Kalz da üstüne basa basa demiş klavyemde kalacak😜
O değilde benim göğüs hassasiyetim hala geçmedi kız ama bugün bir başım ağrıyor anlatamam gebercem yaa
Tamam canim demem 😂 bilirim bas agrisini bol su iç iyi geliyor.
K Kalz Kuzum sakin deme eski defterleri actirma bize😂😂

Valla kaçmazsa beni sevindirirsin
K Kalz da üstüne basa basa demiş klavyemde kalacak😜
O değilde benim göğüs hassasiyetim hala geçmedi kız ama bugün bir başım ağrıyor anlatamam gebercem yaa
Çiçeğim sen nerelerdesın sılik hgc testimi attim gormedın heralde gııııııı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X