Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde 30 canım bu ara hiç şaşmıyordu ama nadir olarak 34-35 günde olduğum da olmuştur eğer bu seferde öyleyse normal heralde
Canım döngün uzunmuş 20 li gunleri bulabilir bence yumurtlaman...gecen ay kaçıncı gün yumurtladi

Enfeksiyon bende de çok oluyordu doktora sordum şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat et pamuklu çamaşır kullan günlük ped falan kullanma dedi. Bide araştırmalarıma göre ilişki sırasında kuruluktan dolayı tükürük falan kullanmak enfeksiyona davetiye çıkartmak oluyormuş malesef biraz açık yazdım canım kusura bakma ama bildiklerimi paylaşmak istedim

Bu ay totem yaptım da pik günü ve ertesi günü ilişki deneyeceğim diye ondan sordum arkadaşa da bu şekilde çok hamile kalan var, senin hangi günlerde ilişkin oldu, bir de testlerin resmi varsa atar mısın canım
Canım döngün uzunmuş 20 li gunleri bulabilir bence yumurtlaman...gecen ay kaçıncı gün yumurtladi
Canım geçmiş aylarda hep 30du ama inşallah öyledir, biran önce yumurtlama olsa da rahatlasam artık

Cnm bn yumurtlama yi degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım yanı önemli olan çatlama gününü degerlendıremedım kocam saf olsun

Genelde 30 canım bu ara hiç şaşmıyordu ama nadir olarak 34-35 günde olduğum da olmuştur eğer bu seferde öyleyse normal heralde
Bencede son test biraz koyulaşmıs bir iki güne yumurtlama olur. Ben 34 günde bir adet oluyorum 19. 20. Günler görüyorum yumurtlamamı sabırla devam :)

Canım sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var hatta kanımca pik günü daha önemli gibi geliyor bana bilmiyorum inşallah senin de tutmuştur ya
Pig günü birde çatlamadan sonraki
Pig günü birde çatlamadan sonraki gun
kendımı umutlandırmak istemiyorum ama çok net cıplak gözle görüyorum adete baya olmasına rağmen pazar yada pazartesi olcam

Pig günü birde çatlamadan sonraki

kendımı umutlandırmak istemiyorum ama çok net cıplak gözle görüyorum adete baya olmasına rağmen pazar yada pazartesi olcam
Erken gebelik alsan Kesin çıkar aslında canım onlar biraz daha net oluyor

Kızlar takvime göre yarın yumurtlama ama bugün baya koyulaştı pik olabilir mi??

Eklentiler

• 9F88A5D8-DF0A-462F-BBB7-5C2CE7958864.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…