- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 32
Çok teşekkür ederim canımKuzum daha coookk erken belirti icin. Psikolojikmen sen çıkarıyorsn belirtiyi. Simdi bosver belirti düşünme sakın bende yaşadım onları kafana takmayıp adeti bekleyince belirti falan kalmiyor.
Enfeksiyonun varsa sut maydanoz buharina otur. Forumda var oyle bi konu ben seni etiketlicem bak oraya. Eger gebe degilsen adet olursan bunu yap söküyor iltihabi enfeksiyonu guzelce arastrip yap. Simdi etiketlicem
Var gibi de yok gibi de ili idrarla mi yaptin ? Yarin dene yineKızlar adete 4 gün var sılık çizgı gordum inanmadım eltime gösterdim oda gördü
İki gün sonra yapacam cnm dıger testlerimde böyle bile çıkmadı fotodaysa net çıkmadı zatenVar gibi de yok gibi de ili idrarla mi yaptin ? Yarin dene yine
Gec dollenmeyse belli olmaz ama gebelik varsa 3 yada 4. Gun bile gosterirCanlar bu erken testlerde kaç gün önceden belli olabiliyo
İnş cnm yaa dört aydır bekliyom ama var evde testlerim var yapmamak için eltim üst katimda ona gonderdım iki gün sonra sende yapacam dıyeAyy hadi insallahguzel haberlerini bekliyorum
Daha çok beklemem lazım o zaman :)Gec dollenmeyse belli olmaz ama gebelik varsa 3 yada 4. Gun bile gosterir
Cnm yumurtlama yok ama en sondaki bıraz koyulaşmaya başlamiş devam etKızlar bi bakar mısınız ben bu ay yumurtlayamıcam heraldeBir türlü koyulaşmıyor
Öyle mi diyorsun canım bu ay gebeliği takmayacaktım bu sefer de yumurtlamıyorum diye taktımCnm yumurtlama yok ama en sondaki bıraz koyulaşmaya başlamiş devam et
Kaç günde bı adet oluyorsunÖyle mi diyorsun canım bu ay gebeliği takmayacaktım bu sefer de yumurtlamıyorum diye taktım
Genelde 30 canım bu ara hiç şaşmıyordu ama nadir olarak 34-35 günde olduğum da olmuştur eğer bu seferde öyleyse normal heraldeKaç günde bı adet oluyorsun