- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Ovulasyon testi yapıyor musun canımKızlar doktorum bir gün ara ile yapmamı önerdiii, siz ne yapacaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi yapıyor musun canımKızlar doktorum bir gün ara ile yapmamı önerdiii, siz ne yapacaksınız?
İnş cnm pazar sabahı yapacam bı daha inşşalllllahhhh allahım tez zamanda sızede nasıp etsın kadır gecesı düzede dua ettim
İlişkidir oOvulasyon testi yapıyor musun canım
Canım döngün uzunmuş 20 li gunleri bulabilir bence yumurtlaman...gecen ay kaçıncı gün yumurtladiGenelde 30 canım bu ara hiç şaşmıyordu ama nadir olarak 34-35 günde olduğum da olmuştur eğer bu seferde öyleyse normal heralde
Bn bu ay ovu testi yaptim cnm sende pes etme
geçen ay aşılama oldum aşılamanın 16. Günü adet oldum ama önceki aylarda döngüm hep 30duGecen ay kaç gündü döngün 34 35 de noraml
Biz gecen aya bakalim her ay döngü değiştigı gıbı yumurtlama da ona göre değişiyor sen devam et cnmgeçen ay aşılama oldum aşılamanın 16. Günü adet oldum ama önceki aylarda döngüm hep 30du
Enfeksiyon bende de çok oluyordu doktora sordum şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat et pamuklu çamaşır kullan günlük ped falan kullanma dedi. Bide araştırmalarıma göre ilişki sırasında kuruluktan dolayı tükürük falan kullanmak enfeksiyona davetiye çıkartmak oluyormuş malesef biraz açık yazdım canım kusura bakma ama bildiklerimi paylaşmak istedimKızlar merhaba benim iki gündür göğsümde karıncalanma var kaşıntıyla yumurtlamadan sonra hafif acımada oldu ama şu an yok bat a 7gün var bugün herşeyin kokusu bana rahatsz edıcı geldi ümitlenmek istemıyorum ama kendi kendime de belirti arıyorum galiba erken belirti olabılır mi bu arada 6aydr deniyoruz doktora gttm bi problem yok dedi eşimde de yok ama bnde sürekli enfeksiyon oluyor hastaneye de gidemedm son zamanlar bşraz uzun yazdm k,bakmayn nolur
İlişkidir o
Canım geçmiş aylarda hep 30du ama inşallah öyledir, biran önce yumurtlama olsa da rahatlasam artıkCanım döngün uzunmuş 20 li gunleri bulabilir bence yumurtlaman...gecen ay kaçıncı gün yumurtladi
Cnm bn yumurtlama yi degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım yanı önemli olan çatlama gününü degerlendıremedım kocam saf olsunBu ay totem yaptım da pik günü ve ertesi günü ilişki deneyeceğim diye ondan sordum arkadaşa da bu şekilde çok hamile kalan var, senin hangi günlerde ilişkin oldu, bir de testlerin resmi varsa atar mısın canım
Canım geçmiş aylarda hep 30du ama inşallah öyledir, biran önce yumurtlama olsa da rahatlasam artık
Sağ olsunCnm bn yumurtlama yi degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım yanı önemli olan çatlama gününü degerlendıremedım kocam saf olsun
Bencede son test biraz koyulaşmıs bir iki güne yumurtlama olur. Ben 34 günde bir adet oluyorum 19. 20. Günler görüyorum yumurtlamamı sabırla devam :)Genelde 30 canım bu ara hiç şaşmıyordu ama nadir olarak 34-35 günde olduğum da olmuştur eğer bu seferde öyleyse normal heralde
Canım sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var hatta kanımca pik günü daha önemli gibi geliyor bana bilmiyorum inşallah senin de tutmuştur yaSağ olsun
Pig günü birde çatlamadan sonraki gunCanım sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var hatta kanımca pik günü daha önemli gibi geliyor bana bilmiyorum inşallah senin de tutmuştur ya
Pig günü birde çatlamadan sonrakiCanım sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var hatta kanımca pik günü daha önemli gibi geliyor bana bilmiyorum inşallah senin de tutmuştur ya
kendımı umutlandırmak istemiyorum ama çok net cıplak gözle görüyorum adete baya olmasına rağmen pazar yada pazartesi olcamPig günü birde çatlamadan sonraki gun
Erken gebelik alsan Kesin çıkar aslında canım onlar biraz daha net oluyorPig günü birde çatlamadan sonraki
kendımı umutlandırmak istemiyorum ama çok net cıplak gözle görüyorum adete baya olmasına rağmen pazar yada pazartesi olcam