Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduklarıma göre kaçırmamak için adet biter bitmez başlayın deniyo erken veya geç yumurtlamayı görmek için

Hosgeldin canm eklerom simdi. Folik asit mutlaka kullanilmali gunluk 400 mikrogram şeklinde. Gebelik icin olanları almak lazm eczaneye bunu belirtip. En az uc onceden kullanılması lazm benim 6 au olacak
Ya geçen gün bişey dinledim.bie uzman kadın dogumcu folik asitin fazla olması iyi değilmiş otizm sebebi ile ilgili çalışmalar varmış hamilelik öncesi hafta da iki gün alın hamilelikte 3 ay her gün dedi bende bıraktım.her gün almayı folik asitimde normal.baktirdim.kan da

Ciddi misin canım ben her gün alıyorum dört aydır. Bırakmalı mıyım

Hayir 400 mikro gram gunluk alim icin ideal. Doktorum bunu ber zaman kullanabilirsjn dedi. Folik asit vucutta duran bir vitamin degil her gun ağızdan alinmasi lazm. Zaten mikrogram olmasi normal gram ile ayni değil zarari yok aksine biz kadınlara faydasi var. Normal folik asit degil bu gebelik icin
yildizsavascisi endiselenme

Folik asıt bırde kilo yapiyo göbeğim acayıp şişkin oluyo bn bi ara içiyodumda Ramazan gırdı araya bı boşladım ama gercektende insanda bi şişlik yapiyo
Kilo mu hic duymadim. Ama her insanda degisit tabi etkileri

Ben bundan kullanıyorum kuzum ya çok korktum Bi şey olmaz demi ben dört aydır falan kullanıyorum ve her gün.

Eklentiler

• Screenshot_20200521-015322.png
    313,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızçeler bende bi kadın dogumcuya danışmıştım günlük 400mg dan fazla folik asit kullanılmamalı demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…