- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Ooo biz yedik bile uzerinede soda içtik hazmetmeye calişiyız ama hazmedemiyoz
Kesinlikle ben de kıskanıyorum haberim yoktu istemeden oldu diyenleri.. bense her ay kafamda bi sürü belirti yaşayıp batta üzülenlerdenim ama Allah büyük bi umutYa acayip kıskanıyorum şöyle istemediği halde anlamadan hamile kaldım diyenleri.. ben olmuyo deyip üzülünce de takma kafaya diyorlar sanki kolaydı sen söyledin ya artık takmamdi mi ..
Kesin kafayı yedim ya
Hayırlısı canımBnde bayramda olucam yanı her şeyi hamileliğe bağlamak istemiyorumda bnde bugün yoğun sari akinti geldi birde sağ kaşıkta batma var bırde sıvılcem hala çıkmadıki hiç şaşmaz ama beş gün içindede çikabilir hayirsı
Beni etiketletseniz bildirim gelir obur turlu yorumlarin arasinda kayniyo canm Hosgeldin ekliyormCanım daha önceden de yazmıştım, gözünden kaçtı sanırım beni de yazar mısın? Bat 5 haziran
Zaten 17 canm?
14 haziran yazacktn heralde canm ekliyormAdet tarihim 14 mayıs
EkliyormMerhaba Benide eklermisiniz bat:29 Mayıs
Ben eczane den Folidoce alıp kullanıyorum doktor a sormana gerek yok çocuk düşünmeye başlamadan üç ay önce kullanılmalı zatenSelamlar folik asit kullanıyor musunuz kızlar, ben henüz doktora gitmedim acaba eczaneden alıp başlasam mı 2 aydır deniyoruz bat tarihim 28 mayıs beni de ekler misiniz inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur
Teşekkür ederim canım bende hemen başlayım o zamanBen eczane den Folidoce alıp kullanıyorum doktor a sormana gerek yok çocuk düşünmeye başlamadan üç ay önce kullanılmalı zaten
Selam canımHerkese selam kızlaaaar
Canım bende doktora sormak istedim başlamadan önce, 18 mayısta genel muayene için gittiğimde sordum, çok önemli değil hangisini kullandığın dedi ama sana folic iod 12 yi önerebilirim dedi. Onu kullanmaya başladımSelamlar folik asit kullanıyor musunuz kızlar, ben henüz doktora gitmedim acaba eczaneden alıp başlasam mı 2 aydır deniyoruz bat tarihim 28 mayıs beni de ekler misiniz inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur
HoşbuldumBeni etiketletseniz bildirim gelir obur turlu yorumlarin arasinda kayniyo canm Hosgeldin ekliyorm♥
Normal canm hepimiz o yollardan geçtikHoşbuldumyeni yeni öğreniyorum becerememiştim cevaplamayı