Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo biz yedik bile uzerinede soda içtik hazmetmeye calişiyız ama hazmedemiyoz

Ya acayip kıskanıyorum şöyle istemediği halde anlamadan hamile kaldım diyenleri.. ben olmuyo deyip üzülünce de takma kafaya diyorlar sanki kolaydı sen söyledin ya artık takmam di mi ..

Kesin kafayı yedim ya

Ya acayip kıskanıyorum şöyle istemediği halde anlamadan hamile kaldım diyenleri.. ben olmuyo deyip üzülünce de takma kafaya diyorlar sanki kolaydı sen söyledin ya artık takmam di mi ..

Kesin kafayı yedim ya
Kesinlikle ben de kıskanıyorum haberim yoktu istemeden oldu diyenleri.. bense her ay kafamda bi sürü belirti yaşayıp batta üzülenlerdenim ama Allah büyük bi umut

Hayırlısı canım bende sarı değil de şeffaf yoğun akışkan akıntı geliyor 2 gündür, normalden fazla

Son düzenleme:
Selamlar folik asit kullanıyor musunuz kızlar, ben henüz doktora gitmedim acaba eczaneden alıp başlasam mı 2 aydır deniyoruz bat tarihim 28 mayıs beni de ekler misiniz inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur

Selamlar folik asit kullanıyor musunuz kızlar, ben henüz doktora gitmedim acaba eczaneden alıp başlasam mı 2 aydır deniyoruz bat tarihim 28 mayıs beni de ekler misiniz inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur
Ben eczane den Folidoce alıp kullanıyorum doktor a sormana gerek yok çocuk düşünmeye başlamadan üç ay önce kullanılmalı zaten

Canım bende doktora sormak istedim başlamadan önce, 18 mayısta genel muayene için gittiğimde sordum, çok önemli değil hangisini kullandığın dedi ama sana folic iod 12 yi önerebilirim dedi. Onu kullanmaya başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…