- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Selam kuzummm nabrHerkese selam kızlaaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kuzummm nabrHerkese selam kızlaaaar
Hosgeldin canm eklerom simdi. Folik asit mutlaka kullanilmali gunluk 400 mikrogram şeklinde. Gebelik icin olanları almak lazm eczaneye bunu belirtip. En az uc onceden kullanılması lazm benim 6 au olacakSelamlar folik asit kullanıyor musunuz kızlar, ben henüz doktora gitmedim acaba eczaneden alıp başlasam mı 2 aydır deniyoruz bat tarihim 28 mayıs beni de ekler misiniz inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur
Bel ağrım var canım cuma ya randevu aldım da devlet de mr ne zaman gün verir bilmiyorum ne sağa sola dönebiliyorum ne kalkabiliyorum berbat haldeyimSelam kuzummm nabr
Ay kıyamam gecen haftalarda benimde kalcama atmıştı agri bir hafta yatakdan kalmadm uzaninca kalmaz oturunca uzanamazdm hapsirinca çığlık atiyordum agridan. Yel atmis olabilir bi belini sicak tut. Dus a gir sicak sugu hep beline ver bi on dk falan terlemeye bak geccmis olsunBel ağrım var canım cuma ya randevu aldım da devlet de mr ne zaman gün verir bilmiyorum ne sağa sola dönebiliyorum ne kalkabiliyorum berbat haldeyim
Ya deneyim kuzum sıcak su torbasını. İnanır mısın sabah ben de hapşurdum aklım çıktı acayip bıçak saplanır gibi olduAy kıyamam gecen haftalarda benimde kalcama atmıştı agri bir hafta yatakdan kalmadm uzaninca kalmaz oturunca uzanamazdm hapsirinca çığlık atiyordum agridan. Yel atmis olabilir bi belini sicak tut. Dus a gir sicak sugu hep beline ver bi on dk falan terlemeye bak geccmis olsun
Yel atmıştır once sicak bi dus al sonra da torbayi beline koy uzan yada otur aksam da cay ic limonlu terlet kendiniYa deneyim kuzum sıcak su torbasını. İnanır mısın sabah ben de hapşurdum aklım çıktı acayip bıçak saplanır gibi oldu
Yerleşme kanaması olabilir canım benimKızlar ya benim sat 19 Nisan düzensiz olurum genelde ama 21-27 gün arasında oluyorum. 27.gün ayın 15nde adet oldum diye yazmıştım ama devamı gelmedi masaj yaptım soğan suyu içtim yok. 15nde ssadece peçeteye pespembe 4-5 damla kan geldi bide afedersiniz günlük pede siyah gelmiş avuç içi kadar 2 saatte bitti kanamam daha da olmadı bugün o günü de sayarsak 6.günüm test yapsam çıkar mı acaba üstüne mi gördüm ki ihtimal olabilir mi 7sinde de son ilişki olmuştu bir hafta sonra geldi kanama . Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi yasayan eden boşa ümitlenmekte istemiyorum tek çizgiyi görünce moralim bozuluyor sonra :)
Ya inşallah önemli Bi şey olmaz kuzum bu yumurtlama da belim yüzümden kaçmaz inşaallah. Şimdi dediğini yaptım sıcak su torbasını koydum belime. Üç gündür eşim sağolsun kas gevşetici krem sürüyor ama hiç fayda etmedi yaYel atmıştır once sicak bi dus al sonra da torbayi beline koy uzan yada otur aksam da cay ic limonlu terlet kendini
Ay inşallah sene basından beri uğraşıyorum bu sefer tutmustur testten hala ümidim yok gerçi ama hislerim yine negatif yönündeYerleşme kanaması olabilir canım benim
Beklerken gerçekten hiç zaman geçmiyor kafadan da atamıyoruz bi atabilsek daha rahat geçecekBu haziran ayıda daha doğrusu bat tarihim bir türlü gelmedi
Zaman normalde çabuk akar gider şimdi ise geçmiyor zaman
Öyle valla hiç geçmedi... ne mayısmış diyorum bitmedi gittiBeklerken gerçekten hiç zaman geçmiyor kafadan da atamıyoruz bi atabilsek daha rahat geçecek
Hoş buldum canım teşekkür ederim ay telaş yaptım geç olmaz inşallah hemen başliyiciimHosgeldin canm eklerom simdi. Folik asit mutlaka kullanilmali gunluk 400 mikrogram şeklinde. Gebelik icin olanları almak lazm eczaneye bunu belirtip. En az uc onceden kullanılması lazm benim 6 au olacak
geçmiş olsun canım benim.. bilmiyordum bel ağrın olduğunu. çok geçmiş olsun canımYa inşallah önemli Bi şey olmaz kuzum bu yumurtlama da belim yüzümden kaçmaz inşaallah. Şimdi dediğini yaptım sıcak su torbasını koydum belime. Üç gündür eşim sağolsun kas gevşetici krem sürüyor ama hiç fayda etmedi ya
Yumurtlamayi dert edip niye sıkıntı yapiyorsun ki olmasa gelecek ay degerlendirisin biyle yapman hic iyi degilYa inşallah önemli Bi şey olmaz kuzum bu yumurtlama da belim yüzümden kaçmaz inşaallah. Şimdi dediğini yaptım sıcak su torbasını koydum belime. Üç gündür eşim sağolsun kas gevşetici krem sürüyor ama hiç fayda etmedi ya
Benim genelde ortalama pik gunlerim belli o yuzden bes gundur yapmadm adetim biteli yeni bugun basladm.Evettt adetim bitti ovülasyon testlerine tekrardan başlıyorum☺ Rabbim insallah yüzümüzü güldürsün bu sefer ovülasyon yapmakta ayri bi heyecan....gecen ay 5 gün kadar renk silikleşmemişti bakalim bu ay nasıl olucak
Benimle birlikte ovülasyonlara başlayanlar kimler?