Yok canım regl im biteli 10 gün oldu daha yumurtlama dönemim geçmedi. Ben pko olunca geç yumurtluyorum tabi çatlıyor mu bilmiyorum da ama kader :) ya inşallah önemli Bi şey değildir de geçer berbat Bi şeymiş bel sokulması hareket edememek vallahiİnşallah geçici bir şeydir de fıtık değildirbizim burda geceye falan veriyorlar mr için çabuk oluyor o zaman gündüz sıra gelmiyor. Bir şey de içemiyorsun dimi senin ovulasyon dönemin geçti
Ya canım ben bel ağrısından normal namaz bile kullanıyorum bu kadir gecesinde yani beni es geçinBu akşam hep beraber teravih kilalim kilan kildım yazsın.
Bn kıldım Allah kabul etsınYa canım ben bel ağrısından normal namaz bile kullanıyorum bu kadir gecesinde yani beni es geçin
BenCanlar aranızda bel fıtığı olan var mı?
Hamdolsun kıldık rabbimm.ibadetlerimizi kabul etsinBu akşam hep beraber teravih kilalim kilan kildım yazsın.
Canım fıtık bende var mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak birde kantaron yağı ile masaj yap inşallah fıtık değildir ki öyle ise sıkıntı etme kilon var ise ver birde eğilme kalkma hareketlerine dikkat et öğreniyorsun yaşamayı ben 29 yaşındayım.iki fıtık bir kanal daralması var kollayinca hamdolsun çok iyiYa canım ben bel ağrısından normal namaz bile kullanıyorum bu kadir gecesinde yani beni es geçin
Benkmse valla su anSol kasığımda ağrı, dolgunluk var yine.
Benkmse valla su ansolda agrim var. adet olsamda kurtulsam
Allah ım inşallah değilimdir ya çocuk düşünürken bir de bu çıkarsa zorlar diye korkuyorumCanım fıtık bende var mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak birde kantaron yağı ile masaj yap inşallah fıtık değildir ki öyle ise sıkıntı etme kilon var ise ver birde eğilme kalkma hareketlerine dikkat et öğreniyorsun yaşamayı ben 29 yaşındayım.iki fıtık bir kanal daralması var kollayinca hamdolsun çok iyi
Valla bidaha test te yapmak istemiyorum tam hayal kirikligi.. yapmisim negatif cikmis zaten ne zaman gelirse gelsin adetim diyorum. Regle 12 gün varsa daha erkenn. Yumurtlama günänden 10 gün sonra anca cocuk rahime yerlesebiliyor..Bir daha mı yapsan test, benim daha ovulasyon dönemim yarın bitiyor. Regle 12 gün var. Hamile miyim desem, bu kadar erkenden başlar mı gerçi erken gebelik belirtilerinde var ama.
Zaten bura umutsuzlarin yeri oldu bnde dahil umutsuzlar ayiBenim de 27-28 mayıs gibi belli olacak. Hiç umudum yok zaten. Beni de haziran ayına yazabilirsiniz
Yok canım öyle düşünme biraz tabi zorluyor ama dikkat.ederswn sıkıntı olmuyor bide fıtık diye düşünme et sıkışması dir bı git senAllah ım inşallah değilimdir ya çocuk düşünürken bir de bu çıkarsa zorlar diye korkuyorum
Benim hayatım her ay planlamakla geçiyor,haziran ayını da önden planlasam bişey olmazZaten bura umutsuzlarin yeri oldu bnde dahil umutsuzlar ayi