Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda baktım da şimdi, reglden iki hafta önce belirtiler yaşayanlar çok olmuş, şu an olabilir mi diyorum kasığım sancılanıyor ve bacağıma da ağrı yayıldı. Bakalım Bat tarihini bekliyorum.

Forumda baktım da şimdi, reglden iki hafta önce belirtiler yaşayanlar çok olmuş, şu an olabilir mi diyorum kasığım sancılanıyor ve bacağıma da ağrı yayıldı. Bakalım Bat tarihini bekliyorum.
Valla bak genel olarak böyle. Ama herkesin vpcudu farkli. Su an döllenmede olabilie

Olabilir, normalde bende böyle şeyler hiç olmaz çünkü, bariz farklı bişeyler oluyor. Bakalım artık belli olur iki haftaya, hepimiz için hayırlısı
Bnde bayramda olucam yanı her şeyi hamileliğe bağlamak istemiyorumda bnde bugün yoğun sari akinti geldi birde sağ kaşıkta batma var bırde sıvılcem hala çıkmadıki hiç şaşmaz ama beş gün içindede çikabilir hayirsı

Bu listede değilim cunki mayista batim inş olmam bu listedeolursamsa yerimi coktaan hazırladım yani yüzsüz gıbı

@elysia X xnobodyx canim 17.06 olarak degistirebilirmisin. Adwrim 1 gün geciktide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…