Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 3cü denemem olcak canım bu doktorum 3cu catlatma ignesinden sonra seni tüp bebege göndercem dedi nasıl moralım bozuldu
Bana da hazirana kadar gebelik olmazsa gel laparoskopi yaptıralm rahmin durumunu net gormek için. Ve sonea tup bebek dedi. Buna ragmen umudum bitmedi bekliyorm oyle 😑

Kızlar Birşey soracağım sizlere ben adet oldum ama herzaman olandan farklıydı Akıntı olarak diğer adetlerime göre daha az geldi kusura bakmayın açık açık anlatıyorum ve 2 gün sürdü Diğer 2 günde akıntı şeklinde oldu dün bitti bugün de kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kasığım ve kahverengi lekelenmem olmuş enfeksiyon falan mıdır acaba ? Yoksa yumurtlama mıo_O

Bu 3cü denemem olcak canım bu doktorum 3cu catlatma ignesinden sonra seni tüp bebege göndercem dedi nasıl moralım bozuldu
Üzülme. Ben de Dr un aşılama dediği günü hatırlıyorum bir süre boş boş dolanmış sonra caddenin ortasında ağlamaya başlamıştım. benim de 4ay klomen menagon letu femara ile ovitrelle çatlatma iğnesi kullanımım olumsuz sonuçlandı. Bir aşılama yaptık sonra o da olmadı. Giden paranın hesabı yok keşke direkt tüp bebeğe gitseydim diyorum. Hormonları yine aldık en azından şansımız artardı. Şimdi covid nedeniyle hastaneye gidemiyoruz. Kürlere sardık. Bu süreçte sen de kür kullanabilirsin.

Rabbim inş bizide sevindirsin şu mübarek günde dua edelim ins hayırlı haberler alırız ben bu vuruste bile gittim özel hastane oldu icin hep acıktı tek olsunda dedım ama olmadı Rabbım tüm bekleyenlerin kucagını doldursun ins

Bn değilim ama eşim fıtık fıtıkla ilgılı bişey soracaksan cvp verebilirim hamileliğe bağlayacaksan cvp veremem🤣
Ya kuzum son bi haftadır belim çok fena ne sağa sola dönebiliyorum ne kalkabiliyorum hiç böyle olmamıştım fıtık olmasından çok korkuyorum bıçak gibi sokuluyor kala kalıyorum resmen

Ya kuzum son bi haftadır belim çok fena ne sağa sola dönebiliyorum ne kalkabiliyorum hiç böyle olmamıştım fıtık olmasından çok korkuyorum bıçak gibi sokuluyor kala kalıyorum resmen
Bende var canım, tek taraflı olur fıtık ya sağda ya solda bir de bacağına vurur ağrısı uyuşturur 😉 belinde de oyuluyormuş gibi ağrı olur

Bende var canım, tek taraflı olur fıtık ya sağda ya solda bir de bacağına vurur ağrısı uyuşturur 😉 belinde de oyuluyormuş gibi ağrı olur
Allah ım inşallah kötü Bi şey çıkmaz cuma gününe randevu aldım ama devlet de mr çok geç randevu geriyor umarım bir an evvel mr a yer bulurum da ne olduğu ortaya çıkar belim kopacak resmen bıçak saplanıyor kalıyorum resmen hareket edemeden dönemiyorum sağa sola

Allah ım inşallah kötü Bi şey çıkmaz cuma gününe randevu aldım ama devlet de mr çok geç randevu geriyor umarım bir an evvel mr a yer bulurum da ne olduğu ortaya çıkar belim kopacak resmen bıçak saplanıyor kalıyorum resmen hareket edemeden dönemiyorum sağa sola
İnşallah geçici bir şeydir de fıtık değildir 🙄 bizim burda geceye falan veriyorlar mr için çabuk oluyor o zaman gündüz sıra gelmiyor. Bir şey de içemiyorsun dimi senin ovulasyon dönemin geçti 😬

Aynen tek tarafli olur egilemessin dızlerini kırmadan egılmeyi dene bnimki hayatta dizlerini kırmadan egilemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X