- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Ne diyorduk ""Dobarlan birakman kendini
Kendimi baskan yardimcisi yaptim bunu es gecmeNe diyorduk ""Dobarlan birakman kendini
20 haziran diyeyim o zaman çünkü tam net tarih veremiyorum ortalaması aşağı yukarı 20 haziranCanm bana tahmini bi tarih ver ortalama hep olduğun
Aayyy yerlere attim kendimi hahahahahahhaha alemsin bana da atSen varya sen .Elti bogan poaca tarifi buldum kendime yapayim diyorum yarin
Sağ kolumsun ben yokken dobarla buralariKendimi baskan yardimcisi yaptim bunu es gecme
Tamam camm20 haziran diyeyim o zaman çünkü tam net tarih veremiyorum ortalaması aşağı yukarı 20 haziran
Aayyy yerlere attim kendimi hahahahahahhaha alemsin bana da at
Ben evi doparliyamiyomSağ kolumsun ben yokken dobarla buralari
Bu yuzden bu topigi açtım bu ay buralarla ilgilencem herkese yara bandi olcam kafa dagitcamNapalim stres atacak biri gerek
Ben neyime guvenerek açtıysam burayi sende yardımcıyim dediysen kalBen evi doparliyamiyomemin misin guvenmekte
Insallah gerek kalmazInşallah bu listede olmam amin amin amin
Insallah gerek kalmaz
[/QUOTE
Ayy hadi insallah
Bizde ben gittim doktora batırdım sıkıntı yoktu haziranda eşim izne çıkacak o zaman gitmeyi dusunuyoruzBenimki de 19 mayıs ama hiç olacagını sanmıyorum bayramdan sonra sperm dna testi yaptıracagız tedavi olup kendiliğinden hamile kalacagıma inanıyorum iki basarısız asılamam var haziran ve ya temmuz da hamile kalabilirmişim gibi geliyor bu listedeki herkesin hayırlısıyla hamile kalmasını diliyorum
Bizde sperm sayısı herşey iyi bende de sıkıntı yok ama asılama tutmayınca sperm dna hasarından süphelendik inşallah tez vakitte tüm sorunlarımız ortadan kalkarBizde ben gittim doktora batırdım sıkıntı yoktu haziranda eşim izne çıkacak o zaman gitmeyi dusunuyoruz
Amin insallahBizde sperm sayısı herşey iyi bende de sıkıntı yok ama asılama tutmayınca sperm dna hasarından süphelendik inşallah tez vakitte tüm sorunlarımız ortadan kalkar
Amin insallah canim.Benimki de 19 mayıs ama hiç olacagını sanmıyorum bayramdan sonra sperm dna testi yaptıracagız tedavi olup kendiliğinden hamile kalacagıma inanıyorum iki basarısız asılamam var haziran ve ya temmuz da hamile kalabilirmişim gibi geliyor bu listedeki herkesin hayırlısıyla hamile kalmasını diliyorum