- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
Ben çok takıyorum bi sorun mu var ya bende sıkıntı varsa diye oda der belki bende sıkıntı var erkenden tedbirimizi alırız 1 sene olmayınca bakmadılar erken diye bi eşim askeri personel olduğu için birbirinizi sık sık goremiyonuz olmaz tabi diye kızmıştıAmin insallah canim.
Sperm testi yapmak cok faydali her erkek yapmali bence bebek isteniyorsa nasil ki biz kadinlar muayene olmaya gidiyorsak. Insallah gonlunce olur canim
Ben çok takıyorum bi sorun mu var ya bende sıkıntı varsa diye oda der belki bende sıkıntı var erkenden tedbirimizi alırız 1 sene olmayınca bakmadılar erken diye bi eşim askeri personel olduğu için birbirinizi sık sık goremiyonuz olmaz tabi diye kızmıştı
Ayy ovulasyon konusunu söylesem tam bi cahalll dersiniz
Stres yapmaman lazm oyle düşünme. Eşin her evde olduğunda değerlendirovulasyon testi yapmıyorsan onu dene bence yumurtlama ve catlama günlerini degerlendirirsinz en azından
HahahhaahAyy ovulasyon konusunu söylesem tam bi cahalll dersinizben her zaman yapılacağını dusunmed3n 2 adet almıştım baktım herkes 10 15 tane ovu resmi atıyor ben mal mal bakıyorum
Doğruyu söyle dedin mi bu kadın ne kaaadaarr cahaalllHahahhaahhepimiz ilk başta bilmiyorduk ki hic ummadigimiz yerlerden tecrübeler edindik set halinde olanlar var al yap canm youtube da cok video var izleyip bilgilen. ☺
Yok valla daha kotulerini gördümDoğruyu söyle dedin mi bu kadın ne kaaadaarr cahaalll
Ovulasyon testinin tek cizgi olmasi gerekmez miydi diyeni gördümDoğruyu söyle dedin mi bu kadın ne kaaadaarr cahaalll
Yok valla daha kotulerini gördüm
BnKizlar ovulasyon yapan var mi ?
Insallah olur canmbu ay inşallah olur böyle hissediyorum artık olmasa eşim izne çıkacak kontrole gidecez
Bn de bat 24 mayis olmassa ordan hazirana. Geçicem bakalimHahahhaahhepimiz ilk başta bilmiyorduk ki hic ummadigimiz yerlerden tecrübeler edindik set halinde olanlar var al yap canm youtube da cok video var izleyip bilgilen. ☺
vermemmi ilk sıze atarim vallaHaber verirsin duruma gore ☺
Canm çok guzel pik olmuş. Çatlama önemli her gun ayni saatte test yap. Degerlendir catlayana kadar.Hatta Buda bugün kı pik yapmiş testim
Aynen cnm bugün degerlendırdım bakalim ya diğer topik baya ilerlemiş bnim orda kafam karişti burda sayfalari okuya bildim enazından yeni olduğu içinCanm çok guzel pik olmuş. Çatlama önemli her gun ayni saatte test yap. Degerlendir catlayana kadar.
Bana atabailirsin testini beraber bakariz. Burda herkese kapimiz açık ☺Aynen cnm bugün degerlendırdım bakalim ya diğer topik baya ilerlemiş bnim orda kafam karişti burda sayfalari okuya bildim enazından yeni olduğu için
İnş müjdeli haberini alirsınBEnde yarın belli olur randevum var umutlar hazıranamı kalacsk yoksa yarın rabbim müjdeleyecekmi beni bakalım görecez