Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin insallah canim.
Sperm testi yapmak cok faydali her erkek yapmali bence bebek isteniyorsa nasil ki biz kadinlar muayene olmaya gidiyorsak. Insallah gonlunce olur canim
Ben çok takıyorum bi sorun mu var ya bende sıkıntı varsa diye oda der belki bende sıkıntı var erkenden tedbirimizi alırız 1 sene olmayınca bakmadılar erken diye bi eşim askeri personel olduğu için birbirinizi sık sık goremiyonuz olmaz tabi diye kızmıştı

Stres yapmaman lazm oyle düşünme. Eşin her evde olduğunda değerlendir ovulasyon testi yapmıyorsan onu dene bence yumurtlama ve catlama günlerini degerlendirirsinz en azından

Stres yapmaman lazm oyle düşünme. Eşin her evde olduğunda değerlendir ovulasyon testi yapmıyorsan onu dene bence yumurtlama ve catlama günlerini degerlendirirsinz en azından
Ayy ovulasyon konusunu söylesem tam bi cahalll dersiniz ben her zaman yapılacağını dusunmed3n 2 adet almıştım baktım herkes 10 15 tane ovu resmi atıyor ben mal mal bakıyorum

Ayy ovulasyon konusunu söylesem tam bi cahalll dersiniz ben her zaman yapılacağını dusunmed3n 2 adet almıştım baktım herkes 10 15 tane ovu resmi atıyor ben mal mal bakıyorum
Hahahhaah hepimiz ilk başta bilmiyorduk ki hic ummadigimiz yerlerden tecrübeler edindik set halinde olanlar var al yap canm youtube da cok video var izleyip bilgilen. ☺

Hahahhaah hepimiz ilk başta bilmiyorduk ki hic ummadigimiz yerlerden tecrübeler edindik set halinde olanlar var al yap canm youtube da cok video var izleyip bilgilen. ☺
Doğruyu söyle dedin mi bu kadın ne kaaadaarr cahaalll

Hatta Buda bugün kı pik yapmiş testim

Eklentiler

• 18D50C59-1DDF-4D79-93A3-38563F08D6F4.png
    420 KB · Görüntüleme: 45
BEnde yarın belli olur randevum var umutlar hazıranamı kalacsk yoksa yarın rabbim müjdeleyecekmi beni bakalım görecez

Aynen cnm bugün degerlendırdım bakalim ya diğer topik baya ilerlemiş bnim orda kafam karişti burda sayfalari okuya bildim enazından yeni olduğu için
Bana atabailirsin testini beraber bakariz. Burda herkese kapimiz açık ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…