Hoşbuldum, teşekkür ederimHosgeldin canm ekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum, teşekkür ederimHosgeldin canm ekliyorum
Beni de ekleHosgeldin canm ekliyorum
Ekledim başı cekiyosunBeni de ekle
İnşallah canim yaİnşallah gerek kalmaz
Insallah kuzumBende bu ayın 2de catlatma ignesi oldum adetım ayın 23 de ins tutmuştur dua edin lütfen
Pcos var bende 45 50 günde bir oluyorum belli de olmuyo daha uzun sürede de gelebiliyorKac gun periyodun
Hosgeldin ben baskanin yardimcisiyimMerhaba bende mayıstan kestim ümidimi benide alın aranıza
Sen belirle bir tarih onu bekle o zamanPcos var bende 45 50 günde bir oluyorum belli de olmuyo daha uzun sürede de gelebiliyor
Canm bana tahmini bi tarih ver ortalama hep olduğunPcos var bende 45 50 günde bir oluyorum belli de olmuyo daha uzun sürede de gelebiliyor
Canım benim bat 26 Mayıs aslında ama klomenle yumurta büyütmeyi denedik olmadı bugün kontrolüm vardı adetimin 14. Günü bugün buyumemis malesef o yüzden bu aydan ümidim yokGel canim bat tarihini biliyo musun. Herkese kapimiz acik
Allahtan umut kesilmez .Hemen morel bozmak yokCanım benim bat 26 Mayıs aslında ama klomenle yumurta büyütmeyi denedik olmadı bugün kontrolüm vardı adetimin 14. Günü bugün buyumemis malesef o yüzden bu aydan ümidim yok
Yaa cok üzüldümCanım benim bat 26 Mayıs aslında ama klomenle yumurta büyütmeyi denedik olmadı bugün kontrolüm vardı adetimin 14. Günü bugün buyumemis malesef o yüzden bu aydan ümidim yok
Ne diyorduk ""Dobarlan birakman kendiniAllahtan umut kesilmez .Hemen morel bozmak yok
Bat 1 haziran ekler misinMerhaba canlar Mayıs ayından ümidini kesenler buraya
Gelen arkadaşlar bat tarihlerini yazarsa listeye eklerim
*BAT TARİHLERİ
01.06.2020 BlueDesertRain
01.06.2020 K kahvetayt
05.06.2020 @yildizsavascisi
08.06.2020 X xnobodyx
22.06.2020 @Sohrabb
Evet kızlar bakalım nasipAllahtan umut kesilmez .Hemen morel bozmak yok
Tabi ki. HosgeldinBat 1 haziran ekler misin