Ben bu bi gaz bi kramplar anlatamam. Cuma günü yumurtladim sanırım kramplarimdan akıntım dan yola cikarak tahmin ettim. Hala ara ara kramp ve gaz sorunum var. Ama çokta erken belirti için kafayı yedim umutsuz bile olamıyorum bi değişikEn cok da ben
Allah dan umut kesilmez kuzum karalar bağlayıp oturamayizHerkes ne kadar da umutlu
Gaz ve kramp hamılelık belırtılerınde varBen bu bi gaz bi kramplar anlatamam. Cuma günü yumurtladim sanırım kramplarimdan akıntım dan yola cikarak tahmin ettim. Hala ara ara kramp ve gaz sorunum var. Ama çokta erken belirti için kafayı yedim umutsuz bile olamıyorum bi değişik
İnşallah gerek kalmazBende muhtemelen yarın buraya gelirim diye düşünüyorum
Sana her daim kapim acik canim benim buralar sensiz olmaz ama guzel haberlerinle insallahKiz hamile olursam beni topiktenmi atacaksin.. saka saka hamile veya degil topigini tabiikide takip ederim senki benim testlerimi degerlendiren insansin bu bana yakismaz ❤ Neyse duygusala baglamayim )) insallah diledigimiz olur
Bence deeeAllah dan umut kesilmez kuzum karalar bağlayıp oturamayiz
Ama gebelik için erken belirti sanırım yada erken yumurtladim anlamadim. Ama inşallahGaz ve kramp hamılelık belırtılerınde var ❤inşallah hamişsindir ❤
İnşallah annelik hisleridirAma gebelik için erken belirti sanırım yada erken yumurtladim anlamadim. Ama inşallah
MerhabaMerhaba canlar Mayıs ayından ümidini kesenler buraya
Gelen arkadaşlar bat tarihlerini yazarsa listeye eklerim
*BAT TARİHLERİ
01.06.2020BlueDesertRain
05.06.2020@yildizsavascisi
08.06.2020X xnobodyx
22.06.2020Sohrab
İnşallah beklediğin olur ve bize de umut olursuuunEn umutlusu benim
Ben hep gaz ve kramp cekerim gebelik yok amaAma gebelik için erken belirti sanırım yada erken yumurtladim anlamadim. Ama inşallah
İnsallah dua ediyorum bol bolİnşallah beklediğin olur ve bize de umut olursuuun
İnşallah hepimizin hayalleri gerçek olurİnşallah annelik hisleridir
Kac gun periyodunKızlar bende katılabilir miyim 10 mayıs da adetim başladı bat ne oluyor bu durumda 10 haziran mı
Hosgeldin canm ekliyorumMerhabaBat 1 Haziran, herkes için hayırlısı olsun.
İnsallah canim ya dua ileBende bu ayın 2de catlatma ignesi oldum adetım ayın 23 de ins tutmuştur dua edin lütfen