Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15gun sogan suyu sabah akşam ictim ayni gun baslayip 20gunde sabak aksam aslan pencesi cayi ictim saracoglunun bayiisinden almiştim. Ve bu mu fayda etti bilemiyorum lh 17den 6ya dustu hormonlarim duzeldi
Harikasınız, çok teşekkür ederim

Canım şu adı ürkütücü olan testere dişli aslan pençesi var ya :) işte o bitki doğal bir prolaktin seviyesi düşürücü ve kontrol altında tutucu 15" gün sabah akşam içmeli kürü var denemek istersen.

Reglim 8 inde bitti. O günden beri hergün deniyoruz. Uygulamaya göre gidiyorum hala ovulasyon dönemindeyim ama dün geceden beri kasıklarımda ince ince batmalar var neden anlamadım

İnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsun
Clife ı aldıktan sonra naturalleni gördüm...Ilk onu gorseydim eşimle beraber onu alir kullanirdim kesin...ama aklimda o var bidaha alirsam ondan alıcam

Bu zincirleme tamlama beni çok cezbediyor söylemesi çok eğlenceli Oldukça güzel geribildirimler okudum, Sipariş verdim kullanacağım.

Reglim 8 inde bitti. O günden beri hergün deniyoruz. Uygulamaya göre gidiyorum hala ovulasyon dönemindeyim ama dün geceden beri kasıklarımda ince ince batmalar var neden anlamadım
Yumurtlama olunca öyle oluyor. Yumurtlamayi degrlendirince de oluyor yani cok takmamak lazm kafani rahat birak yoksa kendine gebelik belirtileri cikarirsin. Ben neler neler çıkarttım kendime her serinde uzuldum

Kızlar hangi folic asit kullanıyorsunuz?folbiol önerdi doktorum,başlamadan kalma dedi, çok önemliymis.

Yumurtlama olunca öyle oluyor. Yumurtlamayi degrlendirince de oluyor yani cok takmamak lazm kafani rahat birak yoksa kendine gebelik belirtileri cikarirsin. Ben neler neler çıkarttım kendime her serinde uzuldum
Olmazsa üzülmem kuzum. Bebeğim 17 aylık şu an. Çok zaman geçmeden ikinciyi istedik. Bu bebeğim de ilk denememizde olmuştu, şimdi bilemiyorum nasıl olur, yine bu ay yapalım dedik. Yumurtlama döneminde böyle ağrım olmuyordu ama hiç, anlamadım. Bakalım hayırlısı.

Kızlar hangi folic asit kullanıyorsunuz?folbiol önerdi doktorum,başlamadan kalma dedi, çok önemliymis.
İlk gebeliğimde hamile oldugumu öğrendikten sonra doktora gidince öğrenmiştim folik asiti yine aynı şekilde gidince verir diye düşündüm ben, sormadım hiç.

Anladm canm bebegin varsa hic stres yapma nasibi varsa gelir

Soğan suyunu üç gündür kullanıyorum ve üç gündür uzayan akıntım var bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama yok bu iltihapları mı söküyor demek?

Soğan suyunu üç gündür kullanıyorum ve üç gündür uzayan akıntım var bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama yok bu iltihapları mı söküyor demek?
Hayir cnm yanı şöyle iltihabın yoksa bişey sökmez senın yumurtlama başlamiş üç güne belki yumurtlama olur yanı akıntı gelfıgı gıbı yumurtlama olmuş anlamina gelmez bn bu ay ovu testi yaptim yumurtlama yi gordum çatlamayi da gordum o ana kadar hiç akıntim yoktu çatlamadan sonraki günün akşami geldı akıntı yanı yumurtlama oldugu zaman akıntım yoktu

Soğan suyu kullandığım için dıyorum bnim iltihabım yoktu dıye akinti felanda gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…