Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaar yumurtlama zamanı akıntı olduğu günü mü değerlendireceğiz yoksa ondan sonraki günü mü ben geçen ay uygulamayla takip ettim olmadı bu ay da uygulamayı sildim adete kadar 2 güne bir denemeyi düşünüyorum

Canim yalniz degilsin hemde hic.. bende ayni durumdayim.. bi an geliyo bende anne olucam diyip heyecan yapiyorum umut ediyorum sonra bu an geliyor asla cocugum olmayacak hissi geliyor.. ve insanlarin bize surekli kafana takma demesi de beni geriyor kolay mi takmamak degil isté

Bu durum herkeste farklılık gösterir. Kimi akıntının olfugu gün yumurtluyo kimisi 1 gün sonra kimisi 2 gün sonra. Şahsen benim iki gün sonraya fln denk geliyor ama ben riske atmıyorum. Akıntının oldugu gunden başlayıp 3 gün boyunca her günü değerlendiriyorum. Gün aşırı yapmayın bence.

Neden yumurtlama olmadigini dusunuyorsunuz ki? Cift cizgiyi gormussunuz, ertesi günde silikleşme olmuş. Normalde de zaten öyle olması gerekiyor.

Olucak çok duygu değişimi yaşiyoruz gerçekten çokta düşünmemek lazım cidden ben bu ayda olmassa sırf düşünmemek işin ip alip örgü yapcam valla cunki bi ara yapmiştim baya bı insanı oyaliyo sirf aklimdan çiksin diye

Adım yanlış yazılmış

kadınların adet dönemlerinde ruhsal değişimlerin çok yaşanması normalmiş prolaktin ve östrojen çok etkiliyormuş

Klomende yapiyor bana zaten bu stresi duygusalligi bende biseyler dusuneym bari oyalanmak için

Ne yaptigimizi anlatalim hamilelik hazirliklarimizi acilis bu sekilde olsun

Yumurtlama günlerimde ada çayı ve kuru incir yiyorum. Eşim propolis kullanıyor (hap şeklinde). Bir de kafein ve bitter cikolata sperm hareketliligini artırıyormuş diye iliskiden önce sade kahve esliginde bitter yediriyorum eşime. Ilk hamileligim bu rutini yaptigim ay olmuştu. insallah bakalım, bekliyoruz...

hiç doktora kontrole gitmedim yumurtlama ağrısını hisseden insanlar relgleri gelmeden önce kahverengi veya pembe akıntılar görülüyorlarmış bende o akıntılardan olmuyor yumurtlama ağrısı bazen az olurmuş bazen çok olurmuş bende hiç hissettiğim bişiler yok o ağrıyla ilgili

Yok be cook nadırdır o leke gelmesı ona takılma agrida olmuyorda bnde sadece hafıf hafıf bel agrirdi olur üç gün onceden

anladım ben dün relg oldum dört aydır çok kanamam oluyor sık sık burnum kanıyor

Kizlar keciboynuzu ozu aldim eşim icin ama gunde kac kaşik icmek gerek bilen varmi

Selam hanımlar önce nisandan mayısa ekledim mayıstan da hazirana ekleniyorum sanırım. Bat ım 14 mayıstı dün test yaptım tek çizgi. Regl de olmadım ama testimde negatif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…