Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Testte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacak
Ya daha koyu çikar yada aynı eşitlikte çikar doktora gözükmeden yumurtlamiyorum deme cnm öyle kendını ayarlama

Kızlar benim negatif, heyecanlı bir gece geçirdim en azından 😂sabaha karşı karnım da ağrımaya başladı zaten. Hayırlısı bakalım

Kizlarr inşallahh bu grubunun adi toptan degisiir haziran anneleri diye çok umitliyim ben🥳🥰🥰

Ben de umitliyim ama bazen çok karamsar oluyorum. Birkaç gün önce geçen yıl tayini çıkan arkadaşın Instagram da fotoğrafını gördüm, hamile son ayları muhtemelen. Gitmeden önce Ankara'da gebelik düşünüyorum diyordu. Allah'ım bazıları için ne kolay. Planlıyor ve oluyor. Sanırım kıskandım. Durup durup fotoğrafına baktım. Akşam da dayanamayıp ağladım. Kıskanmak istemiyorum ama olmuyor. Sonra da korktum kötü gözle baktım ya çocuğuna bir şey olursa diye. Böyle anlarda kendimden nefret ediyorum ve belki çocuğumun olmaması onun için daha hayırlıdır diyorum.

Büyük ihtimal Haziran a kalacak 😔 ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay kafam hepten karıştı sadece bir gün belirgin çıktı ertesi gün hemen silik çıktı yine düzenli adet oluyorum ama yumurtlama olmuyor galiba ,😣
Ovulasyon ile ilgili bilgin vwr mi ? Fotoğraflar duruyorsa bana atar misin bakalm. Soyldigine gore pik olmus olabilir

Merhaba hanımlar, mayıs ayında kırmızıları görmüş biri olarak haziranda bende varım:) Bat 10 Haziran. Bu arada bu ay hiç sökülemedim iki oldu lekelenme yaşıyorum acaba nisanda yumurtlama mı olmadı :KK43:
Adet mi oldun? Su an adetliysen ve hamile olmadığına eminsen adet söktürücü masaj yap sökülür adetin

Testte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacak
Testi dogru kullanmamissindir.
Öğlen saat 2 de yapmak lazm. Ve iki yada bir saat sivi alimi olmadan. Ikk idrar olmayacak testin kontrol cizgisinden koyu olacak istersen bu ay yapınca bana at bakariz yardimci olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X