Ya daha koyu çikar yada aynı eşitlikte çikar doktora gözükmeden yumurtlamiyorum deme cnm öyle kendını ayarlamaTestte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacak
Nasıl empoze etmişim amaOlmazz Alllahhııımmm gıbı duzelticeğimi şaşirdım ne buyuk acılar bunlar yarabbım
Oldunmu reglKızlar benim negatif, heyecanlı bir gece geçirdim en azındansabaha karşı karnım da ağrımaya başladı zaten. Hayırlısı bakalım
Hımm hayirlisı cnmOlmadım canım ama ağrım önceden başlar zaten hep. Sabah ilk idrarla negatif çıktı zaten.
Kizlarr inşallahh bu grubunun adi toptan degisiir haziran anneleri diye çok umitliyim ben
Ovulasyon ile ilgili bilgin vwr mi ? Fotoğraflar duruyorsa bana atar misin bakalm. Soyldigine gore pik olmus olabilirBüyük ihtimal Haziran a kalacakovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay kafam hepten karıştı sadece bir gün belirgin çıktı ertesi gün hemen silik çıktı yine düzenli adet oluyorum ama yumurtlama olmuyor galiba ,
Adet mi oldun? Su an adetliysen ve hamile olmadığına eminsen adet söktürücü masaj yap sökülür adetinMerhaba hanımlar, mayıs ayında kırmızıları görmüş biri olarak haziranda bende varım:) Bat 10 Haziran. Bu arada bu ay hiç sökülemedim iki oldu lekelenme yaşıyorum acaba nisanda yumurtlama mı olmadı
Hosgeldin inşallah canmAy inşAlllah bende olurumbat 06.06
Testi dogru kullanmamissindir.Testte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacak
Geldim. 2 hazirana ekleyebilirsiniz
Hosgeldinizmerhabaa ben de aranıza katılmak isteriimbat 8 hazirann