Kafayı yedik galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafayı yedik galiba
İnşallah canım benim.İnşallah gerek kalmaz
Ben pko yum canım folidoce kullanıyorumKizlar pko olan ve inofolic ya da onun gibi vitamin kullanan var mı? Bu ay kullanmak istiyorum da
Sanki mesajlarından birinde endometriozis var yazmışsın gibi ahlımda kalmış. Ondan çikolata kistin var sandım. Ben soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı zaten 3 cm altına işe yarıyorBende kist yok ama cikolata kistin varsa sogam kuru yap o kistelre iyi geliyor
Bende pkoyun inofolic combi ve folidoce kullaniyorumKizlar pko olan ve inofolic ya da onun gibi vitamin kullanan var mı? Bu ay kullanmak istiyorum da
Bende endometriozis var evet ama kist yok. Rahim kaslarinda ve rahim duvarindan kaynakli adet sancilarm oluyor buna bağlı hastanelik oluyorm resmen. Bebegin tutunmasini zorlastiriyormus bende kür deniyorm bakalm.Sanki mesajlarından birinde endometriozis var yazmışsın gibi ahlımda kalmış. Ondan çikolata kistin var sandım. Ben soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı zaten 3 cm altına işe yarıyor
Adetin 2. Ya da 3.gunu git canim hormin tahlili icin en dogru sonucu o gunlerde alirsinKızlar bu hamilelik öncesi genel kontrol için yapılan kan tahlilleri için regl bitişi uygun mudur ☺ Ben daha önce genel muayene için gitmiştim hiçbir problem yol demişti ultroson muayenesinde ama şimdi karar verince testleri de yaptırayım diyorum ☺
Yaaa gerçekten mi eğer öyleyse yarın gitmem gerekiyoAdetin 2. Ya da 3.gunu git canim hormin tahlili icin en dogru sonucu o gunlerde alirsin
Evet doktorum beni hep 2 yada 3. Gun cagiriyo yani kanamanin en yogun oldugu zamanlar canimYaaa gerçekten mi eğer öyleyse yarın gitmem gerekiyo
Çok teşekkürler yarına hemen randevu aldım Sanırım gebelik öncesi genel kontrol demem yeterli olur dimi ultrosonla bakamayacağına göre kan alır sadece sanırımEvet doktorum beni hep 2 yada 3. Gun cagiriyo yani kanamanin en yogun oldugu zamanlar canim
Valllahi canim benim doktorum adetken bile vajinal ultrasonla bakmisti doktordsn doktora degisiyorÇok teşekkürler yarına hemen randevu aldım Sanırım gebelik öncesi genel kontrol demem yeterli olur dimi ultrosonla bakamayacağına göre kan alır sadece sanırım ☺
Olur canim bi hormonlarima baktirmak istiyorum dersin rutin kontrolde gerekli zstenÇok teşekkürler yarına hemen randevu aldım Sanırım gebelik öncesi genel kontrol demem yeterli olur dimi ultrosonla bakamayacağına göre kan alır sadece sanırım ☺
Hosgeldin canm tarihin yakin seni kirmiziya alcam listede ama mayis ayina da ekle kendini
Neden olmuyo kanitina vardın hemen yumurtlama dan bahsediyorumBüyük ihtimal Haziran a kalacak ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay kafam hepten karıştı sadece bir gün belirgin çıktı ertesi gün hemen silik çıktı yine düzenli adet oluyorum ama yumurtlama olmuyor galiba ,
Testte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacakNeden olmuyo kanitina vardın hemen yumurtlama dan bahsediyorum