Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar pko olan ve inofolic ya da onun gibi vitamin kullanan var mı? Bu ay kullanmak istiyorum da

Ben maxijuno kullanmıştım yumurtladim da ama pahalı biraz daha uygun bişey bakayım dedim bu ay☺️ teşekkürler

Sanki mesajlarından birinde endometriozis var yazmışsın gibi ahlımda kalmış. Ondan çikolata kistin var sandım. Ben soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı zaten 3 cm altına işe yarıyor
Bende endometriozis var evet ama kist yok. Rahim kaslarinda ve rahim duvarindan kaynakli adet sancilarm oluyor buna bağlı hastanelik oluyorm resmen. Bebegin tutunmasini zorlastiriyormus bende kür deniyorm bakalm.
Lise deyken cikolata kisti gecirmistm ama ilacla tedavi edilmişti

Kızlar bu hamilelik öncesi genel kontrol için yapılan kan tahlilleri için regl bitişi uygun mudur ☺️ Ben daha önce genel muayene için gitmiştim hiçbir problem yol demişti ultroson muayenesinde ama şimdi karar verince testleri de yaptırayım diyorum ☺️

Kızlar bu hamilelik öncesi genel kontrol için yapılan kan tahlilleri için regl bitişi uygun mudur ☺ Ben daha önce genel muayene için gitmiştim hiçbir problem yol demişti ultroson muayenesinde ama şimdi karar verince testleri de yaptırayım diyorum ☺
Adetin 2. Ya da 3.gunu git canim hormin tahlili icin en dogru sonucu o gunlerde alirsin

Çok teşekkürler yarına hemen randevu aldım 🙏🏻 Sanırım gebelik öncesi genel kontrol demem yeterli olur dimi ultrosonla bakamayacağına göre kan alır sadece sanırım ☺
Valllahi canim benim doktorum adetken bile vajinal ultrasonla bakmisti doktordsn doktora degisiyor

Çok teşekkürler yarına hemen randevu aldım 🙏🏻 Sanırım gebelik öncesi genel kontrol demem yeterli olur dimi ultrosonla bakamayacağına göre kan alır sadece sanırım ☺
Olur canim bi hormonlarima baktirmak istiyorum dersin rutin kontrolde gerekli zsten

Hosgeldin canm tarihin yakin seni kirmiziya alcam listede ama mayis ayina da ekle kendini Hoppa

Büyük ihtimal Haziran a kalacak 😔 ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay kafam hepten karıştı sadece bir gün belirgin çıktı ertesi gün hemen silik çıktı yine düzenli adet oluyorum ama yumurtlama olmuyor galiba ,😣

Büyük ihtimal Haziran a kalacak 😔 ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay kafam hepten karıştı sadece bir gün belirgin çıktı ertesi gün hemen silik çıktı yine düzenli adet oluyorum ama yumurtlama olmuyor galiba ,😣
Neden olmuyo kanitina vardın hemen yumurtlama dan bahsediyorum

Neden olmuyo kanitina vardın hemen yumurtlama dan bahsediyorum
Testte çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyormuş galiba. Bende çıkmadı öyle bir şey o da moralimi bozdu açıkçası ilk defa denedigim için çok bilgi sahibi de değilim bilemedim ne olacak

Merhaba hanımlar, mayıs ayında kırmızıları görmüş biri olarak haziranda bende varım:) Bat 10 Haziran. Bu arada bu ay hiç sökülemedim iki oldu lekelenme yaşıyorum acaba nisanda yumurtlama mı olmadı :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X