gecen ay başladım tkibin yapıyorum canımEkliyorm canm hosgeldin. Ovulasyon testi kullan canm ve yumurtalar icin de Kürler var dene canm kendine uygun olani.
İlk kez mi yapıyorsunuz? Çikolata kistini küçültür mü acabaİnşallah gerek kalmaz. Ben adetin 2. Günü baslasm bakalm
Ya ben buna o kadar güldüm ki stresin dağıldı vallaAyyy inşallah seviniriz
Bi arkadaşım bana sürekli test yapma canın dahada sıkılır negatif gördükçe içerlersn demişti bende dedim napim bünye istiyor
Sonra dedi önceden yaptığın testleri atma onlarla tekrar yap nefsin körelir daha rahat edersin nasılsa biliosun negatif oldunu okadar koymuyor demişti.
Haklıymış vesselam
Arada öle estikçe tekrarlıom sonra kendi kendime gülme alıo acayip rahatlıom şiddetle tavsiye ederim gençler
Allah razı olsun canım, muhtemelen yok ama bu tatlı heyecan bile iyi geldi. Haziranda başlıktaki tüm isimler olumlu sonuç alsın inşallah.Etiketle beni insallah ilk gebemiz sen olursun ay cok heycanlandimmmm duamdasin
Oooooo ben çoğlıyomm hanımlarYa ben buna o kadar güldüm ki stresin dağıldı vallaben de engel olamıyorum ard arda yapıyorum. Negatif gördükçe yapasim geliyor. Sonraki ay iyice delirip tedaviye yeni bir ürün ekliyorum. Hatta asilamamdan kalan gonal f var 75likten onu da mı vursam kendime diye olayı bir ileri boyuta taşıdım
Komik ama hakikaten stres atıosun ya ama sen baya aşmışsın yeni ürünler eklemeler kendi kendine bişiler vurmalar hadi bakam hayırlısıYa ben buna o kadar güldüm ki stresin dağıldı vallaben de engel olamıyorum ard arda yapıyorum. Negatif gördükçe yapasim geliyor. Sonraki ay iyice delirip tedaviye yeni bir ürün ekliyorum. Hatta asilamamdan kalan gonal f var 75likten onu da mı vursam kendime diye olayı bir ileri boyuta taşıdım
Yapmam ama okadar aşilandımki şuan beynime hakım olamayabilirimUlaaaa 3gün sonra bende aynı testi tekrar yapıom dersen yarılırım gülmekten ya
Bende kist yok ama cikolata kistin varsa sogam kuru yap o kistelre iyi geliyorİlk kez mi yapıyorsunuz? Çikolata kistini küçültür mü acaba
Ohaaaaaaaaa yuharaaaa muhaaaraa kuharaaBelkimde tekrar yapmamak için atıosundır belki hep yapıo dun
İnşallah gerek kalmazMerhaba hanımlar benim bat yarın olursam bende bu topiğe dahil olucam gibi. Hepimiz için sağlıklı bebekler diliyorum.
Olmazz Alllahhııımmm gıbı duzelticeğimi şaşirdım ne buyuk acılar bunlar yarabbımYa aslında düşününce gebe olsak Bi testi ikinci kez kullansak belki ikinci çizgisi gösterirbana olabilir gibi geldi
Kafayı yedik galibaOlmazz Alllahhııımmm gıbı duzelticeğimi şaşirdım ne buyuk acılar bunlar yarabbım