Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kinin durumuna sevindim hahahahah deli ya
Hadi hayirlisi insallah guzel haberler verirsin listenin hepsine hamile emojisi koymak istiyorm artk yavas yavas sonra belki haziran anneleri diye de acariz ay ne guzel olur
Allahım inşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder. Duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Yarın olumlu olumsuz ilk buraya yazacağım canım. Burası bana iyi geliyor. Zaten Haziran demiştik, yıkılmayacagim
Ayyy inşallah seviniriz
Bi arkadaşım bana sürekli test yapma canın dahada sıkılır negatif gördükçe içerlersn demişti bende dedim napim bünye istiyor
Sonra dedi önceden yaptığın testleri atma onlarla tekrar yap nefsin körelir daha rahat edersin nasılsa biliosun negatif oldunu okadar koymuyor demişti.
Haklıymış vesselam
Arada öle estikçe tekrarlıom sonra kendi kendime gülme alıo acayip rahatlıom şiddetle tavsiye ederim gençler

Neyin kafası

Canm ya eziyet yapiyon kendine

Kız yok ne eziyeti terapi gibi.
Düşünsene yapıon yapıon olumsuz daha çok üzülmüyonmu
Buara bıraktım zaten yaaaa birden bıraktım alıştıra alıştıra yapmadım
Yok ben yapmıyorum son iki aydir yaptigim gun adet oldugim için artk ne test alcam ne yapcam. Olaki adetim gecikti bi kac gun benimkine derim git al gel. Valla kendime yeterince eziyet ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…