Rahmimde perde var canım benim onu aldırmak istiyorum histereskopiyle, bu zamana kadar sebebin bu olduğunu düşünmedi doktorlar boşuna bekledim. Şimdi de prosedürler uzun sürüyor. Bir de ben ilçede yaşıyorum Bursa’ya gitmem gerekiyor işlemler için falan filan.Ne ameliyatı olacaksın canım? Gerçekten çok moral bozucu her yerde benim de karşıma çıkıyor insan kendini sorguluyor
Aa yeni mi belli oldu canım belki de dediğin gibi küçük bi operasyon ile hamile kalman kolaylaşacak. Kendini asla öyle şartlama canım senin elinde olan bişey mi bu sanki boşu boşuna kendini hırpalama eşin de mutlaka ürolojiye görünsünRahmimde perde var canım benim onu aldırmak istiyorum histereskopiyle, bu zamana kadar sebebin bu olduğunu düşünmedi doktorlar boşuna bekledim. Şimdi de prosedürler uzun sürüyor. Bir de ben ilçede yaşıyorum Bursa’ya gitmem gerekiyor işlemler için falan filan.
Kendimi diğer tüm kadınlardan ayrı ve farklı hissediyorum, saçma bir düşünce ama engel olamıyorum buna yani
Yılmak yok yola devam, benım adetım bugun bitti.. Yumurtlama gununu iple çekiyorum
Cnm, ne zaman bellı oldu bu, ben kacırmısım sanırım. Y seklinde dedıklerındekı sey bu mu oluyor, rahım fılmı cketırmıstın sen o zaman farketmedıler mıRahmimde perde var canım benim onu aldırmak istiyorum histereskopiyle, bu zamana kadar sebebin bu olduğunu düşünmedi doktorlar boşuna bekledim. Şimdi de prosedürler uzun sürüyor. Bir de ben ilçede yaşıyorum Bursa’ya gitmem gerekiyor işlemler için falan filan.
Kendimi diğer tüm kadınlardan ayrı ve farklı hissediyorum, saçma bir düşünce ama engel olamıyorum buna yani
Yok canım ekimde çekilmişti hsg o zaman çıktı ama doktorlar hep gebe kalmaya engel değil düşüğe sebep olabilir dediler, gerek görmediler almaya. Ama ben zaten tüp bebek istediğim için bu yapılmadan risk almak da istemiyorumAa yeni mi belli oldu canım belki de dediğin gibi küçük bi operasyon ile hamile kalman kolaylaşacak. Kendini asla öyle şartlama canım senin elinde olan bişey mi bu sanki boşu boşuna kendini hırpalama eşin de mutlaka ürolojiye görünsün
İşte rahim filminde çıkmıştı canım bunu konuşmamışız demek ki seninle hiçCnm, ne zaman bellı oldu bu, ben kacırmısım sanırım. Y seklinde dedıklerındekı sey bu mu oluyor, rahım fılmı cketırmıstın sen o zaman farketmedıler mı
Aynen kuzum İnşallah bizim de yüzümüz gülecekYılmak yok yola devam, benım adetım bugun bitti.. Yumurtlama gununu iple çekiyorum❤
Olana kadar çabalamak boynumuzun borcu artık
Düşüğe sebep olma ihtimali olan bişeyi neden almazlar ki çok basit bi operasyonla alınıyormuş bir de sanki çok kolay hamile kalınıyor gibiYok canım ekimde çekilmişti hsg o zaman çıktı ama doktorlar hep gebe kalmaya engel değil düşüğe sebep olabilir dediler, gerek görmediler almaya. Ama ben zaten tüp bebek istediğim için bu yapılmadan risk almak da istemiyorum
Evet kuzum hıc konusmadık, y seklinde olunca dusuk olmasın diye rahımı dıktıklerını duymustum..perde olayını bılmıyordum kuzum.. Belki de o yuzden yerlesme olmadı asılama tutmadı.. Doktorlar ne dıyolarİşte rahim filminde çıkmıştı canım bunu konuşmamışız demek ki seninle hiçaynen y şekline benziyor arada zar (perde) varmış, doğuştan gelen bir anomali, belki yerleşmeyi bile önlüyor diye düşünüyorum
Kız gercekten 10 sene sonra yine konusur olur muyuz bılmıyorum ama, 10 sene sonra da konusmak ısterım sizlerle.. Bunları yasadık hep bırlıkte dıyıp cocukları mızı anlatmayı bırnımızeAynen kuzum İnşallah bizim de yüzümüz gülecek
Ahhh inşallah canım bu sefer çocuklarımızın okullarını ödevlerini mi konuşuruz acabaKız gercekten 10 sene sonra yine konusur olur muyuz bılmıyorum ama, 10 sene sonra da konusmak ısterım sizlerle.. Bunları yasadık hep bırlıkte dıyıp cocukları mızı anlatmayı bırnımıze ❤
Canim sende durumlar nasil senin az kalmistiAllah kerim ne diyelim.
Canım benim ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim değer artmış ama ortalamaya göre düşük dedi sinirdaymis bekliyorum bakalım artacak mı benim değerim 16 çıktıCanim sende durumlar nasil senin az kalmisti
Gözümüzü kapatsak acsak iki üç çocuk olsa yanımızda ne guzle olur yaaAhhh inşallah canım bu sefer çocuklarımızın okullarını ödevlerini mi konuşuruz acaba
O da olacak inşallah vaktini bekliyorGözümüzü kapatsak acsak iki üç çocuk olsa yanımızda ne guzle olur yaa❤
Walla hayal kurmak da guzel, sarısın mı esmer mı sacları nasıl olcak, zayıf mı tombık mıO da olacak inşallah vaktini bekliyor
Amin canım amin inşallahWalla hayal kurmak da guzel, sarısın mı esmer mı sacları nasıl olcak, zayıf mı tombık mı ❤ inşallahh tez vakitte saglıcakla kucagımıza da alırız