- 22 Haziran 2020
- 75
- 17
- 32
Olmaz kuzum köyü renk akıntı başladı sende namaz olmaz diye biliyorum.
Son adetin bitti ve yıkandığın günden sonra 15 gün geçti ise namazi birakicaksın...15 gün gecmedi ise 15. Güne kadar her vakite taze abdest alarak namazini kilip butun ibadetlerini yapabilirsinTeşekkür ederim bende öyle biliyorum da şimdi kimseye sormak istemiyroum daha bir şey belli değilken sağ ol
Son adetin bitti ve yıkandığın günden sonra 15 gün geçti ise namazi birakicaksın...15 gün gecmedi ise 15. Güne kadar her vakite taze abdest alarak namazini kilip butun ibadetlerini yapabilirsin
Son adetin bitti ve yıkandığın günden sonra 15 gün geçti ise namazi birakicaksın...15 gün gecmedi ise 15. Güne kadar her vakite taze abdest alarak namazini kilip butun ibadetlerini yapabilirsin
Açıkcası iKocaeli de yaşıyorum canım özel hastaneye gittim
Mühim olan memnun kalman cnm. Ben açıkcası henüz ilgili bi Dr a denk gelemedim akademi hastanesi nuri beye gittim pek ilgilenmedi yıl sonuna doğru gelin dedi. Medical parkta yıldız hanıma a gittim gebe kalamıyorum diye o da sadece bir folik asit tableti önerip yolladı. İlk gebeliğim de klomen kullanıp yumurta takibi ile gebe kalmamı anlatmama rağmen pek birsey yapmadı. Corona sürecine yordum ama yasım da 36 oldu geçen zaman şansımı daha da azaltıyor. İlgili bi Dr a denk gelemedim bir türlüCanım ben açıkçası cok doktor araştırmadım..Devlette ayfer hanim vardi annem ona gidiyordu cok sakin pozitif bi doktordu özel cihan hastanesine gecmis bende ona gideyim dedim..Ayfer Özer Cora
Canım kan testisinden progesteron hormonuna bakıyorlar oradaki değere göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığını söylüyor sanaNe tahlili yapıyorlar bunu anlamak için?? Benimde döngünün 24. günü bugün çift çzigiyi göremedim ben
Bence sizin olmuşRegle 5 gün var şimdi test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bennn soookkk
Bence değil. Çok heyecan da yapmayın biraz sakin. Umarım çok tatlı bi bebişi kucağınıza almak nasip olur..Şuan hala şoktayım şoktan çıkamadım sabahı nasıl edecem. Bilmiyorum umarım pozitiftir umarım test hatalı değildir.
Sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah. Rabbım hevesimi kırmasın inşallah sağlıklı bi gebeliktir.Bence değil. Çok heyecan da yapmayın biraz sakin. Umarım çok tatlı bi bebişi kucağınıza almak nasip olur..
Ama ben demiştim dimi hamilelik belirtisi gibi diyeRegle 5 gün var şimdi test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bennn soookkk
Gerçekten şoktayım çizgi varla yok arası.Ama ben demiştim dimi hamilelik belirtisi gibi diyeay nasıl sevindim gece gece mutlu olmaya ihtiyacım vardı ilk idrarla değil bir de ilk idrarla olsa daha koyu olacak demek ki
Yok yok bozuk değildir o canım sabah daha belirgin olur o çizgiGerçekten şoktayım çizgi varla yok arası.
Normalde lens takarım ben.
Çizgi hayalimsi olunca dedim lensim kaydı heralde.
İnanamadım baktım baktım durdum ama bi belirginlik var yani hamd olsun rabbime inşallah test bozuk değildir. Bide sabah bakayım.
Şuan okadar gönülden istiyorum ki Rabbım kimin ne muradı varsa Rabbım nasip etsin Kk bana çok şey kattı. Allahim binbir kere razı olsun.Yok yok bozuk değildir o canım sabah daha belirgin olur o çizgiRabbim bizlere de yaşatsın
Aminnn inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın evlat hasretimiz tez zamanda bitsinŞuan okadar gönülden istiyorum ki Rabbım kimin ne muradı varsa Rabbım nasip etsin Kk bana çok şey kattı. Allahim binbir kere razı olsun. ❤ Rabbım evlat hasreti çeken herkese çifter çifter versin tez zamanda sağlıkla insallaaahh.
Saçma sapan belirtilerim vardı