Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet kabız olur ben ishal oldum milletin kasigi ağrır benim böbrek ağrır gibi yanlarım ağrıdı

Hastaneye gidiyorum kan vermeye bakalım sonuç ne çıkacak umarım sağlıklı bi gebeligim vardır 🤲🏻❤️

Benimde regle bir gün var tüm belirtilerim var karın ağrısı göğüs hassasiyeti sanırım bu ay da olmadı gebelik. İki ayrı özel hastaneye iki farklı Dr a gittim marttan beri ama sanırım virüs yüzünden onlarda böyle bi öteleme tavrı ile yaklaşıyor herşeye.
Dur bakalım daha geciken bierşey yok. Unutma hamilelik belirtileri adet belirtilerinin aynıdır.

Kızlar ben dün pik oldu sandım ama sabah yaptım daha koyu çıkmış gibi sizce

Eklentiler

• IMG_20200625_082258.jpg
    IMG_20200625_082258.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 62
Açıkcası i

Mühim olan memnun kalman cnm. Ben açıkcası henüz ilgili bi Dr a denk gelemedim akademi hastanesi nuri beye gittim pek ilgilenmedi yıl sonuna doğru gelin dedi. Medical parkta yıldız hanıma a gittim gebe kalamıyorum diye o da sadece bir folik asit tableti önerip yolladı. İlk gebeliğim de klomen kullanıp yumurta takibi ile gebe kalmamı anlatmama rağmen pek birsey yapmadı. Corona sürecine yordum ama yasım da 36 oldu geçen zaman şansımı daha da azaltıyor. İlgili bi Dr a denk gelemedim bir türlü
Özel Kocaeli Hastanesindeydi sanırım Eray Bey var.. onu herkes çok öneriyor bide ona git istersen..gecen canli yayinini izledim cok pozitif birine benziyor..

Kızlar ben dün pik oldu sandım ama sabah yaptım daha koyu çıkmış gibi sizce
Bene değil bugün yaptığında c çizgisi daha koyu çünkü bu şekilde olunca pik olmuyor. 24 ünde olmuş ama. Değerlendirmişssindir umarım. yaa ben herkes,n testlerine bakıyorum hani 5 gün önceki pik olana kadar silikte olsa bir çizgi var. Benim testlerimde ben hiç çizgi görmedim bu ay yani silik çizgide yok hep tek çizgi enden böyle olmuş olabilir

Bene değil bugün yaptığında c çizgisi daha koyu çünkü bu şekilde olunca pik olmuyor. 24 ünde olmuş ama. Değerlendirmişssindir umarım. yaa ben herkes,n testlerine bakıyorum hani 5 gün önceki pik olana kadar silikte olsa bir çizgi var. Benim testlerimde ben hiç çizgi görmedim bu ay yani silik çizgide yok hep tek çizgi enden böyle olmuş olabilir
24 sabaha yakın değerlendirdik testin bozuk olmuş olabilir canım

Kızlar benim de kahve lekeler gelmeye başlamış bu ay da yalan oldu eczhnm eczhnm Sohrab Sohrab 😔
Kuzum üzülme lütfen olur elbet daha çok yeni..

sana diyorum ama benim günlerim çok kötü geçiyor bu ara, sürekli hamile haberleri alıyorum yapacağım tahlillerin hepsini yaptıramadım ameliyat günü alamıyorum böyle olunca da falan, bunaldım valla. Artık her gebelik haberine nasıl hamile kalabiliyorlar ya nasıl oluyor acaba diye bakmaya başladım hayretler ediyorum resmen

Kuzum üzülme lütfen olur elbet daha çok yeni..

sana diyorum ama benim günlerim çok kötü geçiyor bu ara, sürekli hamile haberleri alıyorum yapacağım tahlillerin hepsini yaptıramadım ameliyat günü alamıyorum böyle olunca da falan, bunaldım valla. Artık her gebelik haberine nasıl hamile kalabiliyorlar ya nasıl oluyor acaba diye bakmaya başladım hayretler ediyorum resmen
Ne ameliyatı olacaksın canım? Gerçekten çok moral bozucu her yerde benim de karşıma çıkıyor insan kendini sorguluyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X