Ay kim ki o bayan. Ama sağ kasigim 2 gündür ara ara sızlıyor ve alt tarafımda tatlı Bi gidiklama var anlam veremediğim bilmiyorum. Ama enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olur diyorum kendime bende anlamadım gitti. Amannnn şu 6 gün Bi geçse gitse sonucu görsek hergun test yapiyom negatif görmekten kusacamSarı akıntısı olan hamile bir bayan var hamilelik planlayanlar grubunda. Hatta az az geliyormuş sarı akıntısı hâlâ. Enfeksiyon da olabilir gebelik belirtisi de
Aminn inşallah. Tez zamanda bebek haberli alırız inşallahne zamandır istiyorsunuz
Böyle olunca da çok zor ya3 yılı bitirdik evlilikte 4 . Yılımızn içindeyiz ama ben yıllarca eşimin çocuk istemesini bekledim. O kadar çok ağladım ki bir türlü isteMedi şimdi de her an yeniden vazgeçecek diye çok korkuyorum o yüzden hemen gebe kalsam benim için çok daha iyi olacak çok stres yapıyorum. Zaten 4 yıldır bekliyorum daha fazla bekletmez inşAllah Rabbim
Herkese dua ediyorum Rabbim herkese 2 3 kaç tane istiyorsa herkese nasip etsin
Mom42 galiba. Belki yerleşiyordur bu belirtiler onundurAy kim ki o bayan. Ama sağ kasigim 2 gündür ara ara sızlıyor ve alt tarafımda tatlı Bi gidiklama var anlam veremediğim bilmiyorum. Ama enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olur diyorum kendime bende anlamadım gitti. Amannnn şu 6 gün Bi geçse gitse sonucu görsek hergun test yapiyom negatif görmekten kusacam
Ay yerleşsin valla ikiz olsun tek seferde kızlı erkekli allahim isteyen herkese versin saglicaklaMom42 galiba. Belki yerleşiyordur bu belirtiler onundurgüzel haberler alırsın inşallah
Benimki takvimim diye bir uygulama 4.9 puan diye onu yükledim.Ben de geçen ay FLO diye bir uygulama var onu indirdim. Güzel bir uygulama ovu testi pozitif ya da negatif işte girince adet gününü hesaplıyor. Geçen ay tam gösterdiği gün adet oldum
Böyle olunca da çok zor yabenim arkadaşım da çok istiyordu eşi düğün borcunu falan kapatalım sonra düşünürüz dedi ama şimdi de olmuyor. Daha doğrusu 3 kez düşük yaptı şimdi tedavi oluyor. Aşılama yaptırdılar olmadı. Araya virüs salgını girdi ara verdiler. Çok zor bir süreç yani. Allah isteyen herkese nasip etsin
Flo bende de var acayip mükemmel ve tam isabetli ben ona göre gidiyorum. Ovulasyon umu falan tam biliyor. Zaten ben akintim dan takip ediyorum. Ama o da tam nokta atışı yapıyor.Ben de geçen ay FLO diye bir uygulama var onu indirdim. Güzel bir uygulama ovu testi pozitif ya da negatif işte girince adet gününü hesaplıyor. Geçen ay tam gösterdiği gün adet oldum
İnşallah ya ben de çok istiyorum ikiz olmasını da eşim aynı anda nasıl bakıcaz diyor. Annen gelir annem gelir bir şekilde bakarız diyorum ben deAy yerleşsin valla ikiz olsun tek seferde kızlı erkekli allahim isteyen herkese versin saglicakla
Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bilgilerimi giriyorum tarihi ayarlıyor zaten. Normalde adetim düzensiz ama 2 aydır düzene girmeye başladıFlo bende de var acayip mükemmel ve tam isabetli ben ona göre gidiyorum. Ovulasyon umu falan tam biliyor. Zaten ben akintim dan takip ediyorum. Ama o da tam nokta atışı yapıyor.
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi ama inşallah vardır gebelikŞimdi gördüm kırmızı gelmeye başladı biraz biraz. Sancım da başladı. Sanırım erken regli oldum. Ama şaşırdım genelde vaktin de olurdum neden böyle oldubelkide değilim dir inşAllah yerleşme kanaması geliyordur Dünde kahverengi kırmızı ya benzer leke gelmişti şimdi azıcık peçeteye kırmızı leke geldi. Aff ne zor bir süreç
Gönlünce olur inşallahİnşallah ya ben de çok istiyorum ikiz olmasını da eşim aynı anda nasıl bakıcaz diyor. Annen gelir annem gelir bir şekilde bakarız diyorum ben de
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi ama inşallah vardır gebelik
Fazla tepinme hareket etme Bi bakalım. Yat dinlen inşallah yerleşme kanamasidirİnşAllah bakalım hala ümidim var tamamen uzun bir regli olursa o zman önümüzde ki ay inşAllah derim ama hala ümidim var kesik kesik geliyor şimdilik
Fazla tepinme hareket etme Bi bakalım. Yat dinlen inşallah yerleşme kanamasidir
Olmaz kuzum köyü renk akıntı başladı sende namaz olmaz diye biliyorum.Bu arada alakasız olacak ama ben şimdi namaz kılmaya devam edeyim mi yoksa kılmaya yim mi abdest im olmaz mı ne yapcam?