Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı akıntısı olan hamile bir bayan var hamilelik planlayanlar grubunda. Hatta az az geliyormuş sarı akıntısı hâlâ. Enfeksiyon da olabilir gebelik belirtisi de
Ay kim ki o bayan. Ama sağ kasigim 2 gündür ara ara sızlıyor ve alt tarafımda tatlı Bi gidiklama var anlam veremediğim bilmiyorum. Ama enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olur diyorum kendime bende anlamadım gitti. Amannnn şu 6 gün Bi geçse gitse sonucu görsek hergun test yapiyom negatif görmekten kusacam

Kuzum benim kıyamam allahim tez zamanda sağlıkla nasip eder insallahh. Gönlünün muradıni sağlıkla hayırlı huzurlu Bi şekilde yaşarsın insallaahh

Aminn inşallah. Tez zamanda bebek haberli alırız inşallah ne zamandır istiyorsunuz

3 yılı bitirdik evlilikte 4 . Yılımızn içindeyiz ama ben yıllarca eşimin çocuk istemesini bekledim. O kadar çok ağladım ki bir türlü isteMedi şimdi de her an yeniden vazgeçecek diye çok korkuyorum o yüzden hemen gebe kalsam benim için çok daha iyi olacak çok stres yapıyorum. Zaten 4 yıldır bekliyorum daha fazla bekletmez inşAllah Rabbim

Herkese dua ediyorum Rabbim herkese 2 3 kaç tane istiyorsa herkese nasip etsin

Böyle olunca da çok zor ya benim arkadaşım da çok istiyordu eşi düğün borcunu falan kapatalım sonra düşünürüz dedi ama şimdi de olmuyor. Daha doğrusu 3 kez düşük yaptı şimdi tedavi oluyor. Aşılama yaptırdılar olmadı. Araya virüs salgını girdi ara verdiler. Çok zor bir süreç yani. Allah isteyen herkese nasip etsin

Mom42 galiba. Belki yerleşiyordur bu belirtiler onundur güzel haberler alırsın inşallah

Amin amin inşAllah. Çok zor gerçekten ezan okunuyor suan. İçimden gelerek tüm kadınlar için aynı duayı ediyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah en kolay şekilde en güzel şekilde

Ben de geçen ay FLO diye bir uygulama var onu indirdim. Güzel bir uygulama ovu testi pozitif ya da negatif işte girince adet gününü hesaplıyor. Geçen ay tam gösterdiği gün adet oldum
Flo bende de var acayip mükemmel ve tam isabetli ben ona göre gidiyorum. Ovulasyon umu falan tam biliyor. Zaten ben akintim dan takip ediyorum. Ama o da tam nokta atışı yapıyor.

Şimdi gördüm kırmızı gelmeye başladı biraz biraz. Sancım da başladı. Sanırım erken regli oldum. Ama şaşırdım genelde vaktin de olurdum neden böyle oldu belkide değilim dir inşAllah yerleşme kanaması geliyordur Dünde kahverengi kırmızı ya benzer leke gelmişti şimdi azıcık peçeteye kırmızı leke geldi. Aff ne zor bir süreç

Ay yerleşsin valla ikiz olsun tek seferde kızlı erkekli allahim isteyen herkese versin saglicakla
İnşallah ya ben de çok istiyorum ikiz olmasını da eşim aynı anda nasıl bakıcaz diyor. Annen gelir annem gelir bir şekilde bakarız diyorum ben de

Flo bende de var acayip mükemmel ve tam isabetli ben ona göre gidiyorum. Ovulasyon umu falan tam biliyor. Zaten ben akintim dan takip ediyorum. Ama o da tam nokta atışı yapıyor.
Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bilgilerimi giriyorum tarihi ayarlıyor zaten. Normalde adetim düzensiz ama 2 aydır düzene girmeye başladı

İnşallah yerleşme kanamasıdır. Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi ama inşallah vardır gebelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…