Eskilerde kaldi o ilk geceden tutmasi falanİnşallah canım çok zormuş böyle çabalamak bende kolay yoldan şıp diye hamile kalmak istiyorum
Ben basladm bu ay 3. GünümBen regl olursam bu ay bal tarçın çörek otu yapacağım. Ve testere dişli Aslan pençesi
Ne önerdi acabaHayırlısı canım ama olmamasına da kendimi hazırladım olsun nasip gelir elbet bir gün üzmez annesiniyarın yine test alıcam çerez gibi test alıyorum eczacı arkadaş artık benden ümidi kesti bana kür önerdi yok dedim kendiliğinden olsun beklicem acelem yok
Her kadinin yumurtlama gunleri degisik oluyor tatlim. Kimisi 40. Gunde kimisi 3. Günde yumurtluyorKızlar merhaba.. bir şey sormak istiyorum. Ben bat 8 gün geçtikten sonra yumurtlama gördüm. 8 ve 9 Mayıs da. 10 Mayıs da çatlama gördüm. Baya bi Geç yumurtladım yani. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ve gebe kalan?
Hosgeldin canm tarihin yakin seni kirmiziya alcam listede ama mayis ayina da ekle kendiniMerhabalar beni de ekler misiniz bat 26 mayıs. İnşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri veririz peşpeşe
Günaydın erkenciyizGünaydınnnnnnn
Daha cooookkk erken kuzum. 17. Gun net verir sonuc 14. Gun adet tarihi ama eger adet gecikirse inşallah 17. Gun net sonuc alırsın. Ama catlamadan itibaren sayacaksnEvet ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandım ve 43. Günde yumurtladım.. inşallah tutmuşturpeki ne zaman gebelik testi yapmalıyım. Bana kalsa aklıma geldiği her an yapmak istiyorum meraktan.. yumurtlamanın üzerinden 7 gün geçti
TabikiBeni de yazar mısınız 15 haziran
Daha cooookkk erken kuzum. 17. Gun net verir sonuc 14. Gun adet tarihi ama eger adet gecikirse inşallah 17. Gun net sonuc alırsın. Ama catlamadan itibaren sayacaksn
İşte beni tanıyan insanReglinin devami olabilir adet tam sokulmemistir. Bunu kafana takma simdi de kuzum. Biliyorum seni takarsin simdi ama no no no
İşte beni tanıyan insan
Olacagi varsa da stres yapıp boyle dusunmekden engelliyoruz resmen. Kafani dagitmaya calis boyle olmaz yipratirsin kendiniGunler geçmek bilmiyo ya surekli aklimda bu ay olcak mi olcakmi diye gunde 3 klomen kullandim 18i kontrolum varr
Dagitsam bile illa gun icinde aklima geliyo bu takmamayi basaranlari gercekten tebrk ediyorum nasil beceriyolarOlacagi varsa da stres yapıp boyle dusunmekden engelliyoruz resmen. Kafani dagitmaya calis boyle olmaz yipratirsin kendini
Ben o levele geldim. 9 ay boyunca her gun agladm her yerde cocuklu hamile kadinlar karsima cikiyordu sanki herkes çocuğunu bana nisoet yapar gibi paylaşıyor du en son gecen ay dedim ben bu ay bi test yapmiyim takip yapmayayim dinleneyim cok yorulmustum. Iyiki de oyle yapmisim.Dagitsam bile illa gun icinde aklima geliyo bu takmamayi basaranlari gercekten tebrk ediyorum nasil beceriyolar
İlk aşılamayı yaptırırken hastanede diyorum eşime millet bu işi evinde rahat rahat yapıyor affedersin biz hastane köşelerinde halimize bakEskilerde kaldi o ilk geceden tutmasi falan
Vala tutanda tutuyor kuzenim benden 6 yas küçük bir ay evvel benden onve evlendi o ikinci ayinda ikizlere gebe kaldi doğurdu ben halen bekliyormİlk aşılamayı yaptırırken hastanede diyorum eşime millet bu işi evinde rahat rahat yapıyor affedersin biz hastane köşelerinde halimize bak
Yok acaba tedavim sonuc verecekmi diye aklimda hep ama aglamam isyan etmem daha o raddeye gelmedim inşallah gelmemBen o levele geldim. 9 ay boyunca her gun agladm her yerde cocuklu hamile kadinlar karsima cikiyordu sanki herkes çocuğunu bana nisoet yapar gibi paylaşıyor du en son gecen ay dedim ben bu ay bi test yapmiyim takip yapmayayim dinleneyim cok yorulmustum. Iyiki de oyle yapmisim.
Kendimi ve esimi çok kasmisim halbuki olacagi varsa olur. Vaktinden once olmaz hic bişey. Bende artk kafama takmiyorm eskisi gibi her sey gözlerimi sulandirmiyor. Bu ay da test yapmaua baslicam ama kendimi kasmicam. Bu topiği açtım kafam dağılıyor evde kendime biseyler yapiyorm yani biraz da insanim cabasi lazm. Kendine hakim olmalisin. Tabi bu raddeye gelene kadar kendjmi cok yipratmistm