- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
O hiç belli olmaz aynı zamanda gebelik belirtisi ama böyle düşünme olumlu düşünelim evrene pozitif mesaj yollayalım bence hem zaten var daha adetlerimizeBenim de sancım var yumurtlama sancısı gıbı sankı alt karın bolgesinde Bı hassasıyet var, sanırım bunlar regl belırtı sı oluyor
Ben regl olursam bu ay bal tarçın çörek otu yapacağım. Ve testere dişli Aslan pençesiİnşallah hamilesindirbizde ağustos gibi aşılama düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz sanada banada çakşır kökü suyunu araştırıyorum şimdide hangi kürü uygulayacağıma karar veremedim doktorların imkansız dediği çok kişi hamile kalmış okudumda o yüzden enerjini yüksek tut anlıyorum insan üzülüyo ama hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah
Hayırlısı artık, Alıstık artık regl olmayaO hiç belli olmaz aynı zamanda gebelik belirtisi ama böyle düşünme olumlu düşünelim evrene pozitif mesaj yollayalım bence hem zaten var daha adetlerimize
Kürlerin etsin görebilmek için teker teker yap canmBen regl olursam bu ay bal tarçın çörek otu yapacağım. Ve testere dişli Aslan pençesi
Allah verecek elbet bir gün vazgeçmek yokHayırlısı artık, Alıstık artık regl olmaya
KOnuyla alakalı mıdır bilmem ama hamileliği o kadar araştırdım ki bir doktor hanımla karşılaştım isim vermiyim yazmıştı ki bir sperm tüplerde döllenmeden 12 gün kalabilir her şey allahtanHayır hayır yapma daha tüplerdedeir döllenme olduysa bile.. Negatif göreceksin bosuna uzulmus olacaksın bayrama kadar bekleyelim
KOnuyla alakalı mıdır bilmem ama hamileliği o kadar araştırdım ki bir doktor hanımla karşılaştım isim vermiyim yazmıştı ki bir sperm tüplerde döllenmeden 12 gün kalabilir her şey allahtan
YaaBu ay kullanmadım çünkü çok panik oluyorumsürekli adete kaç gün kaldı sayıyorum falan. Bu ay sadece akıntımın olduğu günlerde gün aşırı ilişki yaptım o kadar.. Allah’a emanet.. benim iki tarafta da kist var doktorlar imkansız diyor hamilelik için.. tüp bebek yaparız belki bu yaz, ben kendi olsun diye bekledim hep 4 sene
Olabilir cnm neden olmasınKızlar reglim biteli iki gün oldu az önce lavaboda koyu esnek akıntı geldi peçeteye. Yumurta akı gibi değil de daha koyu kıvamlıydı. Sizce erken değil mi? Bu yumurtlama mı?
Bndeeeee senı takipteyim. CnmBenimde 24 Mayıs dualarimdasiniz kızlar
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBndeeeee senı takipteyim. Cnm
Kuzum inş hamişsindiiirrrrrHmm yukarıda adını görünce bende oldun sandım, hayırlısı olsun inşallah bende hala olmadım
İnş cnm en son 30 nisanda oldumHadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah
Son olarak ta kalir inşallah canım benimİnş cnm en son 30 nisanda oldum
Hayırlısı canım ama olmamasına da kendimi hazırladım olsun nasip gelir elbet bir gün üzmez annesiniKuzum inş hamişsindiiirrrrr
İnşallah cnmAllah verecek elbet bir gün vazgeçmek yok
Günün geçiyormuHayırlısı canım ama olmamasına da kendimi hazırladım olsun nasip gelir elbet bir gün üzmez annesiniyarın yine test alıcam çerez gibi test alıyorum eczacı arkadaş artık benden ümidi kesti bana kür önerdi yok dedim kendiliğinden olsun beklicem acelem yok
Hem iyi oldu boşver oruç borcum olmayacak galiba bayramdan sonra olsam bariHayırlısı canım ama olmamasına da kendimi hazırladım olsun nasip gelir elbet bir gün üzmez annesiniyarın yine test alıcam çerez gibi test alıyorum eczacı arkadaş artık benden ümidi kesti bana kür önerdi yok dedim kendiliğinden olsun beklicem acelem yok
Günün geçiyormu
Aynen cnm bende gıdıyodum gecen ay hiç gitmedim Adet oldum yanı ilklerde gidiyodum artik bnde eczacı. Bu Kadın yine mi test almaya geldı dıyemi düşünür dıyorumGeçen ay 9 nisanda oldum ama düzensiz adetlerim yarın benim ortalamalarıma göre olmam lazım ama ben testi 20 mayısta yapıcam olmazsam eğer iyice geçsin zaman ,geçenlerde yaptım boş yere testleri de bitirdim her zaman da eczaneye gitmek doğru değil bence