- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Benim arkadaş ayıpta oluyor biraz utanıyorum ama yapacak bir şey yok :) internetten aldıklarıma güvenemiyorum çok uyduruk geldi miratech midir nedir ondan yollamışlar görselle alakası yoktu, bazen başka eczaneye gidiyorum ama biliyor musunuz eczacılar da aynı kuaför gibi oluyor insan başkasına gidince ihanet etmiş gibi hissediyor ben eskişehirde okudum orda hep aynı eczaneye giderdim ah çok tatlı bir ablaydı o olsaydı bana güzel şeyler söylerdi :)Aynen cnm bende gıdıyodum gecen ay hiç gitmedim Adet oldum yanı ilklerde gidiyodum artik bnde eczacı. Bu Kadın yine mi test almaya geldı dıyemi düşünür dıyorum
Spermler maksimum 5 güne kadar durabılırmıs bulent tıraşın yazısında okumustum. O da çok kalıtelı ise.KOnuyla alakalı mıdır bilmem ama hamileliği o kadar araştırdım ki bir doktor hanımla karşılaştım isim vermiyim yazmıştı ki bir sperm tüplerde döllenmeden 12 gün kalabilir her şey allahtan
Evet zaten o bilinen bir şey benim dediğim doktor hanım maneviyatı olan birisi ve değişik bir fikir sunmuş, allah dilerse olur her şey diyor yazıyı paylaşırım bulursam,Spermler maksimum 5 güne kadar durabılırmıs bulent tıraşın yazısında okumustum. O da çok kalıtelı ise.
O zaman artık önümüzdeki mallara bakacağızYaacnm akınti olayina bende cok çok takardım ama bn bu ay ilk defa ovu testi kullandım inanirmisin sana yumurtlama bitti çatlama bitti ertesi gün akintim geldı yaa bnde çok şaşirdım ondan önce hiç akinti yoktu belki sen önceden kullandığın için sende yumurtlama esnasında geliyor olabilir ama bnde çok sonradan geldı yani ovu testi kullanmasaydım belki akintiya hareket edicektim ve yumurtlama çatlama bitmiş olacakti
Sen bna bakma cnm olabilir içerde ne olduğunu bilmiyoruz ah bı bilsekO zaman artık önümüzdeki mallara bakacağızbu ay regl olursam önümüzdeki ay kullanırım tekrar ovulasyon testi
Benim netimde sorun var herhalde forum yenilenmio bildirim düşmüyor dfırsat buldukça girebildikçe okuyorum buralardayım yani (dayı)Kesinlikle bu yüzden
Bat tarihi ne demek bilmiyorum yeni evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum beni de ekler misiniz♥BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM ♥
Merhaba canlar Mayıs ayından ümidini kesenler buraya
Gelen arkadaşlar bat tarihlerini yazarsa listeye eklerim
*BAT TARİHLERİ
23.05.2020@Cacaben
31.05.2020@jnci
01.06.2020@BlueDesertRain
01.06.2020@kahvetayt
01.06.2020@birkadin0
01.06.2020@iloveme
01.06.2020@Selinos
02.06.2020Paresilaaa
04.06.2020@denizirmakss
05.06.2020@yildizsavascisi
05.06.2020@Orkidem
05.06.2020@mevsimbahar6
06.06.2020@Bayankirpik17
06.06.2020@Sans2020
07.06.2020@dlay_32
07.06.2020@bgmtnk
08.06.2020X xnobodyx
08.06.2020@sadeceMelek
08.06.2020@Mavimasal1
08.06.2020@Hsrky
09.06.2020@evrem92
10.06.2020@fk99
10.06.2020C Cerla
10.06.2020@surayya
11.06.2020@positive_ayrimci
12.06.2020@crassicauda
13.06.2020@Cerenayan
15.06.2020@Bck_bsra444
17.06.2020@1delimavi
19.06.2020@dengtev
20.06.2020@rreyhann
20.06.2020@bbilge23
21.06.2020@Bediasarigul
22.06.2020Sohrab
Teşekkürler cnm bekliyorum, Allah ol derse olur elbetteEvet zaten o bilinen bir şey benim dediğim doktor hanım maneviyatı olan birisi ve değişik bir fikir sunmuş, allah dilerse olur her şey diyor yazıyı paylaşırım bulursam,
Ben her ay bıkmadan usanmadan yapıyorumKizlar ovulasyon yapan var mi ?
Aynıyiz.. 19 mayıs ama hiç beklentim yok, olacak regl biliyorum çünkü hissediyorum. Umarım sonraki vakitlerde hepimiz sağlıklı bebeklerimize sahip oluruz..Benimki de 19 mayıs ama hiç olacagını sanmıyorum bayramdan sonra sperm dna testi yaptıracagız tedavi olup kendiliğinden hamile kalacagıma inanıyorum iki basarısız asılamam var haziran ve ya temmuz da hamile kalabilirmişim gibi geliyor bu listedeki herkesin hayırlısıyla hamile kalmasını diliyorum
Biri seni etiketlemedigi surece gormezsij surekli sayfayi yoklaman lazmBenim netimde sorun var herhalde forum yenilenmio bildirim düşmüyor dfırsat buldukça girebildikçe okuyorum buralardayım yani (dayı)
Beklenen adet tarihin canim yani Mayıs da adet olmussan haziran ayinin adt olcagin tarihini vereceksinBat tarihi ne demek bilmiyorum yeni evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum beni de ekler misiniz
4 sene çok degil mi ya nasil dayandinBu ay kullanmadım çünkü çok panik oluyorumsürekli adete kaç gün kaldı sayıyorum falan. Bu ay sadece akıntımın olduğu günlerde gün aşırı ilişki yaptım o kadar.. Allah’a emanet.. benim iki tarafta da kist var doktorlar imkansız diyor hamilelik için.. tüp bebek yaparız belki bu yaz, ben kendi olsun diye bekledim hep 4 sene
HosgeldinBende geldimm benim bat 19.05.2020 eklermisin canım pek ümidim olmasada bu aydan
İnşallah canım çok zormuş böyle çabalamak bende kolay yoldan şıp diye hamile kalmak istiyorumAynıyiz.. 19 mayıs ama hiç beklentim yok, olacak regl biliyorum çünkü hissediyorum. Umarım sonraki vakitlerde hepimiz sağlıklı bebeklerimize sahip oluruz..
Zor ya valla ben ağustos ayında bir dış gebelik geçirdim. 6 aydır yine deniyoruz ama maalesef bir gebelik oluşmadı... beklemek ve her ay negatifi görmek sınır bozucu.. valla ben kafama da takmıyorum her ay değil ama öyle de denedim olamayınca olmuyor..İnşallah canım çok zormuş böyle çabalamak bende kolay yoldan şıp diye hamile kalmak istiyorum
Reglinin devami olabilir adet tam sokulmemistir. Bunu kafana takma simdi de kuzum. Biliyorum seni takarsin simdi ama no no noDört gün sürdü bugün altıncı gün bitti çok erken değil mi bilemedim ovulasyon yapayım dedim ama şuan test için çok geç Bi saat doğru sonuç vermeyebilir diye düşündüm. Şeffaf sünen akıntı gibi değil daha koyuydu kıvamı