Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Multıvıtamın geçen yıl falan kullanmıştım canım ama açıkçası değerler düşüktü içinde d vitamini de var mıydı bilmiyorum, hiç tahlil de yaptırmadığım için belki sebep budur, inşallah bu kadar basittir 😊
İnşallah kuzum 🤲 ben de önümüzdeki ay da deneyeceğim yine olmazsa o reglimde bi hormon testi vereceğim bi de bakılması gereken tüm vitamin vs. tekrar isteyeceğim

Ben bu sabah bir gebelik testi yapayım dedim ne olur ne olmaz belki bir ihmal hani dedim. ama malesef tırt :KK70: Tek çizgi bariz. Adetime var daha bu ay ayın birinde adet oldum. Denemeleri düzenli yapmaya çalştım ama bilmiyorum galiba benim yumurtlamam olmadı bu ay. Ovu testi de kullandım ki hala yapıyorum yarın da yapıp bırakıcam zaten 25. gün olacak hala oluşmadıysa artık oluşmaz zaten. Ne yapsam bilemedim. Histereskopi sonrası 3 ay korunma verdi doktor bu ay işte ilk denemelere başladık olmadı ::KK43:((

Onasıl oluyor canım
Canım şu şekilde durman gerekiyor ilişki sırasında ilişkiden sonra da yüzüstü yatman lazım bu pozisyonda rahime çok yakın olduğu için spermler daha hızlı ulaşıyormuş

Eklentiler

• hamile-pilatesi-nasil-yapilir-hamile-pilates-hareketleri-resimli-anlatim-7.jpg
    hamile-pilatesi-nasil-yapilir-hamile-pilates-hareketleri-resimli-anlatim-7.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 25
Adetime 10 gün falan var benimde ara sıra böbrek ağrısı gibi bisey oluyor bende bide vajinam ara sıra Bi yanıyor gibi oluyor belim agriyor. Başka da bisey yok bende. Dün test yaptım negatif çıktı pek umudum yok benimde ama adet günüme kadar birer gün arayla denicem pes etmicem 🙄🤕
Birer gün arayla değilde sanki 2 gün de bir yapmak mantıklı yani iki gün bekle 3. gün yap

Ben bu sabah bir gebelik testi yapayım dedim ne olur ne olmaz belki bir ihmal hani dedim. ama malesef tırt :KK70: Tek çizgi bariz. Adetime var daha bu ay ayın birinde adet oldum. Denemeleri düzenli yapmaya çalştım ama bilmiyorum galiba benim yumurtlamam olmadı bu ay. Ovu testi de kullandım ki hala yapıyorum yarın da yapıp bırakıcam zaten 25. gün olacak hala oluşmadıysa artık oluşmaz zaten. Ne yapsam bilemedim. Histereskopi sonrası 3 ay korunma verdi doktor bu ay işte ilk denemelere başladık olmadı ::KK43:((
35-40. gün bile yumurtlama gören varmış bence test yapmayı bırakma. Hemen pes etme canım

Canım şu şekilde durman gerekiyor ilişki sırasında ilişkiden sonra da yüzüstü yatman lazım bu pozisyonda rahime çok yakın olduğu için spermler daha hızlı ulaşıyormuş
alla alla çok ilgin geldi. İlişki sırasında hani normal bildiğimiz şeyde :KK70:.. İlşikiden sonra yüzü kotun yatmak deniycem sağ ayağı kendimize mi çekelim? Karnımıza çekerek uyuyamayız zaten

alla alla çok ilgin geldi. İlişki sırasında hani normal bildiğimiz şeyde :KK70:.. İlşikiden sonra yüzü kotun yatmak deniycem sağ ayağı kendimize mi çekelim? Karnımıza çekerek uyuyamayız zaten
Ayağı çekme olayını ben de yeni duydum 🤭 yani bi 10 dk falan ayak çekilerek durulabilir sonra ayaklarını uzatıp uyursun ama ben bu pozisyonu denedim ilk ay ve hamile kalmıştım

Ne kadar düşünürsek o kadar olmuyor en güzeli bu konudan zihinsel olarak uzaklaşmak beklentiye girdikçe daha çok yıpranıyoruz ben ilk hamile kaldığım ay ilk denemede hamile kalamam denemeye başlayalım da 3 aya anca olur diyordum hiç bi beklentim yoktu ve o ay hamile kaldım
Ne güzel. Sende galiba 2. bebeği istiyiyorsnu. bende öyle oğlum 6 yaşına bastı 2 senedir istiyoruz ama tık yok. İşte geçen sene aralıkta kürtaj oldum zorunlu bebek gelişmediği için. sonra kürtaj, histersskopi derken bu ay yeniden başladık. Bu ayda tırt ovuşasyon testi yapıyorum çift çizgiyi hiç görmedim yaşımda 38 bu arada

Ayağı çekme olayını ben de yeni duydum 🤭 yani bi 10 dk falan ayak çekilerek durulabilir sonra ayaklarını uzatıp uyursun ama ben bu pozisyonu denedim ilk ay ve hamile kalmıştım
Biri yazmıştı burda sen değil miydn o :KK70:.. Yüzü koyun yatıp sağ bacağımızı çekerek uyuyacakmışız. ama yaa amuda kalkıcaz nerdeyse bi o kaldı yapmadığjımız

İnş cnm bende geç yumurtlama oldu diye düşünüyorum ama öylede olsa 35.günden sonra yumurtlamış oluyorum,4 gün önce tahlil yaptığında yumurtan çatlamış dedi kafam karıştı benimde
Ne tahlili yapıyorlar bunu anlamak için?? Benimde döngünün 24. günü bugün çift çzigiyi göremedim ben

Ne güzel. Sende galiba 2. bebeği istiyiyorsnu. bende öyle oğlum 6 yaşına bastı 2 senedir istiyoruz ama tık yok. İşte geçen sene aralıkta kürtaj oldum zorunlu bebek gelişmediği için. sonra kürtaj, histersskopi derken bu ay yeniden başladık. Bu ayda tırt ovuşasyon testi yapıyorum çift çizgiyi hiç görmedim yaşımda 38 bu arada
Benim ilki kimyasal oldu 😔 inşallah olur canım bi evladın var yine çok şükür

Aynen canım, pikten sonra 17.gün oldum. Femometer diye bir program indirdim, pik fotosu atınca adet tarihini ona göre hesaplıyor, zaten bu günü göstermişti. Kısmet artık napalım diğer aylara bakıcaz😘

Döngüm kısaldı benim kuzu, pik de erken olmuştu zaten. Geçen ay da 22 günde olmuştum ya bu normal geldi artık 😬
Bende şimdi indiityorum bu uygulamayı ilgimi çekti bakalım belki faydalı olur

Benim ilki kimyasal oldu 😔 inşallah olur canım bi evladın var yine çok şükür
Çok şükür allah eksikliğinide göstermesin o benim şükür sebebim ama inanın lik annelik duygusnu tamak istercesine istiyorum ikinci bebeği. Oğlumun bir kardeşi can yoldaşı olsun tekrardan o annelik duygusunu yaşayayım istiyorum.

Merhaba cnm bende Kocaeli deyim. Hangi hastane hangi Dr a gidiyorsun cnm memnun musun
Canım ben açıkçası cok doktor araştırmadım..Devlette ayfer hanim vardi annem ona gidiyordu cok sakin pozitif bi doktordu özel cihan hastanesine gecmis bende ona gideyim dedim..Ayfer Özer Cora

Bende 4.gun basladim 5gunngunde iki adet .9.gun gittim doktora geri yumurta yok suan dedi 13.gun gel dedi ben 14gidecegim galiba .Bende yorgunluk yapti galiba klomen
Bunu ne deyip istiyorsunuz doktordan klomen hangi tedavi için öneriliyor bendede galiba yumurta gelişmiyor bilemedim bu ay ovulasyon testi yaptım çift çizgi olmadı hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X