- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallaahhh darısı bize inşallah.Kızlar merhaba bat 20 haziran 6 haziranda ovulasyonla yumurtlamayi görüp deneme yaptik dün 10.gündü ovulasyondan sonra ve ben silik çizgiyi gördüm bakalim inşallah vardir
Baya baya var bacım sağlıcakla olsun inşallahYarin kan vercem eger beni yaniltmazsa darisi bekleyen isteyen herkese olsun kızlar
Amin şubatta kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum yine ayni olur diyeBaya baya var bacım sağlıcakla olsun inşallah
Rabbim. Korktuğunuz ile imtihan etmesin. Gönlünüzün muradıni versin insallahhAmin şubatta kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum yine ayni olur diye
Amin Rabbim önce olmayanlara nasip etsin eğer varsa bunu da sağlıkla kucagima almayi nasip etsin hep öncelikli duam Rabbim olmayanlara isteyen dileyen herkese nasip etsinRabbim. Korktuğunuz ile imtihan etmesin. Gönlünüzün muradıni versin insallahh
Allah razı olsun. Amiiinnn insallahhhAmin Rabbim önce olmayanlara nasip etsin eğer varsa bunu da sağlıkla kucagima almayi nasip etsin hep öncelikli duam Rabbim olmayanlara isteyen dileyen herkese nasip etsin
Yumurtlama ne zaman oldu peki kaç gün geçti üstünden?Test takibi yaptım yumurtlama da oldu çatlamada oldu ama hala adet olmadım 5 gün gecikti testim 4 gün önce negatifti. Çatlamasına rağmen neden olmadı
Tam anlamıyla 3 gün sonra son adet tarihinizden beri kaç gün geçmiş oluyor..ben en son Mayıs 5 de adet oldum yani 44 gün önce ama testlerim negatif kan testi dahil doktor geç yumurtlamış olabilirsin dedi ne kadar geç olabilir ki anlamıyorum bir aydan fazla oluyor hala regl olmadımSanırım bende ufaktan temmuza geçiş yapıcam..bu aksam akıntı icinde sarıdan hafif kahveye çalan renk gördüm. .zaten dun basliyan adet ağrılarım vardı..3 gün sonra yumurtlama olali 14 gün olcak, 14 tamamlicak galiba
8 gün geçmiş oldu bugün...ama eli kulaginda adetim gelicek isteTam anlamıyla 3 gün sonra son adet tarihinizden beri kaç gün geçmiş oluyor..ben en son Mayıs 5 de adet oldum yani 44 gün önce ama testlerim negatif kan testi dahil doktor geç yumurtlamış olabilirsin dedi ne kadar geç olabilir ki anlamıyorum bir aydan fazla oluyor hala regl olmadım
Kasık ağrın dışında bi belirtin var mıydı canım, yerleşme kanaması ile ilgili dediğin şey çok doğru ben geçen reglden 5 gün önce lekelendim fakat regl oldum yani yerleşme falan değilmişben beta hcg'ye 48 saat arayla 2 kere baktırdım 2 katından daha çok yükselmişti regl günüm gelmediği halde. doktorum bir daha baktırmama gerek olmadığını regl bitiş günümden 2 gün sonra kese görünümü için gelmemi söyledi. Yani 37. günde, o da bu cumartesi oluyo. benim kasılmalar reglden 3 gün önce hafif hafif başlamıştı. sonra biraz daha arttı ama dayanılmicak bi ağrı değil zaten ağrı gibi de değil,regl sızısı gibi sadece kasık ve alt karın bölgesinde. Uzanınca geçiyodu. renkli akıntım olmadı, şu herkesin reglden önceki kanamaya kendi kendine teşhis koyup yerleşme kanaması mı dedikleri durum da olmadı. ben burdan teşhis koymaya biraz sinirleniyorum çünkü insanlar boşuna umutlanıyor üzülüyorum okudukça. yumurtlamadan 2 gün sonra belirti hissetmeye başlayanlar da oluyo onları da okuyorum böyle bir şey mümkün değil. sizin de kendinizde gördüğünüz normal olmayan bir şey varsa kimseyle kıyaslamadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim :)
Tebrik ediyorum canım. Bal gibi de hamişsiin allahın izniyleYarin kan vercem eger beni yaniltmazsa darisi bekleyen isteyen herkese olsun kızlar
Bu bende de oldu geçen ay her türlü test yapıldı negatif sonra regl oldum hemen soğan kürüne başladım pko var bende geçen ay 18 inde regl olmuştum şimdi bu gün olmam gerekiyor düzene girdi ise kasık ağrılarım var başladıKasık ağrın dışında bi belirtin var mıydı canım, yerleşme kanaması ile ilgili dediğin şey çok doğru ben geçen reglden 5 gün önce lekelendim fakat regl oldum yani yerleşme falan değilmiş
Benim reglim düzenli canım çok şükür saat gibi ama 1 kimyasal yaşadım ben bu ay 3. Denememiz bakalım ne olacakBu bende de oldu geçen ay her türlü test yapıldı negatif sonra regl oldum hemen soğan kürüne başladım pko var bende geçen ay 18 inde regl olmuştum şimdi bu gün olmam gerekiyor düzene girdi ise kasık ağrılarım var başladı
Hangi günleri değerlendirdin canım belirtin var mıydıYarin kan vercem eger beni yaniltmazsa darisi bekleyen isteyen herkese olsun kızlar
Canım bende şubatta kimyasal gebelik yaşadim.bu ay yumurtlama gününü ovulasyon testi ile takip ettim ve tek ilişki oldu yumurtlama günü 6 haziranda .belirtim sadece yumurtlama gününden itibaren geçmeyen kasik agrisi arada hissettiriyordu başka hic bisi yokHangi günleri değerlendirdin canım belirtin var mıydı