Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba , tebrik ederim 5 . Haftada değeriniz kaç oldu, kese göründü mu? Bir de kasılmalar ve renkli akıntınız oldu mu? Korktuğum için soruyorum, kusura bakmayin nolur
ben beta hcg'ye 48 saat arayla 2 kere baktırdım 2 katından daha çok yükselmişti regl günüm gelmediği halde. doktorum bir daha baktırmama gerek olmadığını regl bitiş günümden 2 gün sonra kese görünümü için gelmemi söyledi. Yani 37. günde, o da bu cumartesi oluyo. benim kasılmalar reglden 3 gün önce hafif hafif başlamıştı. sonra biraz daha arttı ama dayanılmicak bi ağrı değil zaten ağrı gibi de değil,regl sızısı gibi sadece kasık ve alt karın bölgesinde. Uzanınca geçiyodu. renkli akıntım olmadı, şu herkesin reglden önceki kanamaya kendi kendine teşhis koyup yerleşme kanaması mı dedikleri durum da olmadı. ben burdan teşhis koymaya biraz sinirleniyorum çünkü insanlar boşuna umutlanıyor üzülüyorum okudukça. yumurtlamadan 2 gün sonra belirti hissetmeye başlayanlar da oluyo onları da okuyorum böyle bir şey mümkün değil. sizin de kendinizde gördüğünüz normal olmayan bir şey varsa kimseyle kıyaslamadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim :)

Dün akşam kırmızı geldi azıcık heh dedim şükür başladı ama yine tık yok 4 gün var erken gebelik testide çıkmıyo ilk kez böyle oldum kırmızı gelince başlardı

Bende 3bucuk yıldır evliyim ve içime hiç bisey alamadım zarim duruyor hala sonra burda şırınga yöntemine rastladım bayada olumlu sonuç alan var. Dedim yapmaktan ne çıkar. Minnacık alabiliyorum ince ucunu. İçime sıkıyorum Allah yüzümüze bakar inşallah da Bi mucize olur tutar. Vajinusmus tedavileri hep eşli olduğu için eşim gelmiyor maalesef. O yüzden gidemiyorum. Rabbım kimseyi çaresiz bırakmasın.

kızlar bi de uzun zamandır okumuyordum, hiç gebelik testinde çizgi görmeden reglden günler önce kan vermeye gidip negatif görenler olmuş. çok üzülmüşler sonuca. lütfen böyle şeyler yapmayın burdan okuyarak. çizgi gördüyseniz tamam gidin kan testine. ama görmediyseniz de regl gününüzü bekleyin kendinizi yıpratmayın psikolojiniz bu süreçte her şeyden önemli.

Merhaba, bugün benim bat günü, erken gebelik testinde negatif çıktı ve herhangi bir belirti de yok, Ben de temmuz topiğine gidiyorum sanırım, her şey gönlünüzce olsun.

Ah canim benim ya.. ben yaşadığım icin seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ama tedavisi eşli değil ki..bu da nerden çıktı. .benim doktorum sadace on görüşme de eşimi çağırdı. .o da bu durumu anlatmak dogru bildigimiz yanlışları duzeltmek icin..sonraki seanslara ben hep tek gittim..ama doktoruma izah etsem tamam gelmek istemiyosa zorlamayalim derdi bence...canim eğer maddi durumun buna musayitse bu yükü daha fazla taşıma nolur...bak ben kurtulali 5 ay olucak hala tık yok bide sonra çocuk icin birsuru zaman kaybediyoruz...bu arada nerede yaşıyorsun

Ve doğru tedaviyle vajinismustan kurtulmak cok kolay..keske maddi durumumuz musade etseydi de daha önce doktora gitseydim..artik hic korkmadan rahatlıkla ilişkiye girebiliyorum..ne mutlu ki %100 tedavisi var...daha fazla ertelemeyin canim...insallah eşinikna olur ve kurtulursunuz

10/06/2020

Kime danistiydam eşli olmak zorunda dedi. Bulunduğum yer bolu. Hatta ben dilek ocaldan online destek almak için görüştüm o bile eşsiz olmaz dedi

Kime danistiydam eşli olmak zorunda dedi. Bulunduğum yer bolu. Hatta ben dilek ocaldan online destek almak için görüştüm o bile eşsiz olmaz dedi
Peki eşin neden istemiyor.. Asıl yapılacak olan sana yapılıyo..bu durumu yasamak onu da yormuyor mu? Sadece konuşuyor doktor ya..oda 1 defa sadece...vajinayi anlatıyo vajinismusu anlatiyo..nedenlerini yanliz olmadığımızı falan... Bende kocaelinde yaşıyorum tedaviye İstanbula gittim geldim hep...cok zor bi süreç bu vajinismus..dilerim kimse yasamasin...yasayanlarda tez zamanda kurtulsun insallah

aaa ilk defa duyuyorum benim regle 5 gün kala idrarda gözüktü gidip kan verdiğimde beta 18 çıkmıştı :) regle 3 gün kala da 68 olmuştu :) şu an 5. haftadayız :) bence kişiden kişiye değişiyor :)
Tebrik ederim cnm sağlıklı bir süreç diliyorum sana..Bende biraz önce hastaneden geldim tahlil sonucunu doktora göstermek için sonuç negatif ve yumurtam çatlamışsa 12 gün geçmesine rağmen neden hala regl olmadım dedim geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekle yine olmazsan idrar testi yap dedi regl olmadığın sürece gebelik şansın var dedi..Dün negatifi görünce bu aydan umudumu kesmiştim ama doktor yine azda olsa umut verdi bana

5gun kala laboquick erken gebelik testinde, ertesi gün de freely normal testte çıktı hemde öğlen idrarı ile.
Ben dun yani bata 4 gun kala miratech erken gebelik yaptım bişey cıkmadı. Erken mi davranmış olabilirim diye dusunuyorum. Bazılarında gec belli oluyormuş

Tebrik ediyorum cnm Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin ..iyi düşün iyi olsun cnm kötüyü çağırma hiçbirzaman

cehaletimi bağışlayın şırınga yöntemi nasıl oluyor Allah muradınızı versin en kısa sürede.

çok güzel, sağlıkla ilerlesin değeriniz. Kasık ağrısı bende de var malesef ve dediğiniz akıntıdan ama kanamam yok diye kendimi rahatlatıyorum en azından...

Ben dun yani bata 4 gun kala miratech erken gebelik yaptım bişey cıkmadı. Erken mi davranmış olabilirim diye dusunuyorum. Bazılarında gec belli oluyormuş
Ben yumurtlama günümü net biliyordum yumurtlamadan sonra 11.gun çok silik 12. Gün normal çıktı. Siz de biliyorsanız yumurtlamq gününüzü 12 gün sonra cikar

İşte dun 10. Gun uydu daha yeni.
Daha önce kimyasal gecirdigimde adete 3 gun kala kanda 7.51 ancak cıkmıştı.
Sonra kademeli olarak yukseldi.
Döngum kısa oldugu İcin belki sonuc vermemiş olabilir.

Çok teşekkür ederim

çok güzel, sağlıkla ilerlesin değeriniz. Kasık ağrısı bende de var malesef ve dediğiniz akıntıdan ama kanamam yok diye kendimi rahatlatıyorum en azından...
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Ama biraz takıntılı bir yapım var. Taktı mı takıyorum... hemşire arkadaşıma sordum adet kanaması şeklinde ve uzunluğunda olmadığı sürece lutfen şimdi stres yapma normal oldugunu dusunuyorum dedi.. biliyorum bunu ama yine de yapıyorum stres ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…